Pracovní neschopnost pro úřad práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102049
6.7.26 18:25
@Fazulina píše: Více

Pletes, pro UP potrebujes papirove potvrzení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102049
6.7.26 18:27
@Anonymní píše: Více

No, tak evidentně jsi došla od doktora domu, k praktické pro papir bys taky musela dojit, tak to uz je jednodušší dojit na tu schuzku na UP a nemusis resit žádné potvrzení o PN.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11221
6.7.26 19:05
@j.a.n.i1 píše: Více

Ok, díky. To jsem nevěděla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24833
6.7.26 19:08

Asi tak. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78186
6.7.26 19:15

zakladatel je muž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102049
6.7.26 19:45
@stinga píše: Více

Tak došel… Nejak nikdy nepocitam s tim, ze neco takového tu bude řešit muž :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78186
6.7.26 20:16
:mrgreen: chápu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.26 21:26

@j.a.n.i1 Do nemocnice jsem nedošel, musel mě vézt kamarád, Úřad práce mám 12 km od bydliště, řidit s tou nohou nemůžu a vlakové nádraží mám 2 km od domu, a kamarád si kvůli mně určitě nebude brát v práci volno, aby mě dovezl v 10:00 na Úřad práce, takže to problém celkem je, když ta noha bolí je oteklá a mám mít klidový režim…

• Citovat
  • Upravit
42743
6.7.26 21:46

Taxi? Jak k dr nebo na úřad práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.26 22:00

@Havlova Taxi? :D Určitě dám 800 Kč za taxík, tak bohatej vážně nejsem, abych si jezdil po úřadech taxíkem. S doktorem jsem domluven na kontrole odpoledne, aby mě mohl vzít kamarád. Proto logicky potřebuju PN, abych na úřad nemusel…Úřad práce vyloženě říká, pokud není uchazeč schopen práce, nemůže plnit povinnosti vůči ÚP, už vidím jak mi dají doporučenku a já ještě budu lítat někde po pohovorech, taky taxíkem ne? :lol:

Příspěvek upraven 06.07.26 v 22:07

• Citovat
  • Upravit
7984
6.7.26 22:05

no ale tu případnou neschopenku na ten úřad musíš stejně doručit, takže tam stejně budeš muset jet. No pokud na té neschopence trváš, tak jedině dojít se zprávou z ortopedie k praktické lékařce a zkusit jí přemluvit na vystavení neschopenky. Ale počítej s tím, že pokud jí dostaneš tak nejspíš bez vycházek (já bych to tak vystavila, nebo max 1 hodinu vycházek denně). A pak s tou neschopenkou pojedeš na úřad práce, protože jí tam musíš doložit. To je podle mě jednoduší dojet na tu jednu schůzku na úřad práce, protože jestli máš od srpna práci, tak už tě v červenci stejně nikam nepošlou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7984
6.7.26 22:06

ale tu PN ti na dálku nikdo nevystaví. Takže pojedeš k doktorovi a pak ještě na ten úřad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.26 22:11

@Lucka1111 Ano budu muset jít na kontrolu na ortopedii, za týden tam jedu s kamarádem, kde bych si rovnou vyzvedl to potvrzení a na ÚP se neschopenka dá poslat datovou schránkou nebo jí dodat přes portál Jenda a musí tam být do 8 dnů, takže tak. A o vycházky vážně nestojím, to je to poslední co řeším.

• Citovat
  • Upravit
65622
6.7.26 22:12

@Lucka1111 to je stejně divný způsob. Když někdo žije sám a skončí třeba v nemocnici, tak jak ji dopraví. Když už je to elektronický, tak by to mohli taky nějak pořešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78186
6.7.26 22:14
@vokishka píše: Více

to je fakt, každý zaměstnavatel se musí umět s elektronickou neschopenkou popasovat a Úřad práce spinká sto let za opicemi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat