Pracovní neschopnost pro úřad práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42743
6.7.26 22:16
@Anonymní píše: Více

Jenže tak dlouho zpětně vystavit nejde, max. 3 dny.
A když už máš dohodnutou práci, nikde tě honit nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.26 22:17

@Havlova Proto to zítra budu řešit s ortopedií.

• Citovat
  • Upravit
7984
6.7.26 22:19

@stinga @vokishka no ono to právě není elektronický, ten formulář je papírový, event je to formulář v programu, který ale vytisknu a dám do ruky pacientovi, elektronicky se to nikam neodesílá a ani to nejde. Takže to pak pacient musí nějak doručit na ten úřad, asi to tedy pak tedy může poslat datovou schránkou, to nevím, to já neřeším, u nás to většina pacientů nosí na úřad osobně. Ona je to vlastně taková omluvenka pro úřad práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65622
6.7.26 22:22
@Lucka1111 píše: Více

Jo, to chápu. Ale je to nedomyšlený. A stát si něco vymyslí ( i když je to dobrá věc), tak by sám měl být schopen to plně využívat. Ale to už asi chceme moc. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78186
6.7.26 22:50
@Lucka1111 píše: Více

no já to chápu, ale nechápu proč státní organizace Úřad práce není schopen akceptovat elektronickou neschopenku :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102049
7.7.26 07:09
@stinga píše: Více

No, protože ti, co jsou registrovani na UP nejsou ucastni pojisteni, tudíž na neschopenku nemaji narok. :nevim:
A zadny systém na nějaká potvrzení u nas zatim nebezi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13019
7.7.26 08:33
@vokishka píše: Více

Nemocnice ji pošle datovou schránkou, je to běžný postup. Doktor to může udělat taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13019
7.7.26 08:36
@stinga píše: Více

Protože poslat elektronickou neschopenku pro zaměstnavatele úřadu práce dává smysl asi tak, jako poslat ženskou bez varlat na spermiogram.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36307
7.7.26 08:43
@Sany80s píše: Více

Jako proc? Vždyť i ten člověk co je v evidenci má nějaké povinnosti. Chodit na schůzku, třeba ho můžou poslat na nějaký pohovor (jako to se moc nestává) a když by tam nedorazil tak ho vyřadí. K tomu je snad neschopnka jako omluvenka.
Jako samozřejmě ten nezaměstnaný tam neni vedený jako zaměstnanec, ale tak měli by mít něco i pro tyto případy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13019
7.7.26 09:15
@JancaS84 píše: Více

To by asi měli, ale to by musel někdo zaplatit dost drahý vývoj programu kompatibilního s těmi jejich a ještě s těmi mnoha různými, které mají lékaři. A o tom teda upřímně dost pochybuji. A ještě platit podporu na provoz. Řekla bych, že to kvůli ne úplně velkému množství neschopenek mezi ne úplně velkém množství nezaměstnaných, není úplně ekonomicky rentabilní. Ale zase je pravda, že kdyby si nějaký kamarád politika chtěl vydělat a okrást stát o desítky milionů, byl by tohle dobrý způsob.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.26 10:50

Tak volal jsem na ortopedii, odkázali mě na sekretariát, kde mi paní řekla, že mi na úřad práce pošle první díl, nevím jestli se nějak přeřekla, nebo se tomu tak říká, ale vím že to potvrzení je jen jeden oboustranný papír. :think: Tak snad to pošle správně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat