Pracovní sešit, dítě 4-6 let - poznávání

32
19.12.21 13:43

Pracovní sešit, dítě 4-6 let - poznávání

Ahoj,
máte prosím tip na nějaký „pracovní sešit“ pro cca předškoláka, resp. dítě od 4 do 6 let? Nechci ale takovou tu klasiku „spočítej kytičky na obrázku, domaluj zajíčkovi uši dle vzoru“ atp. Ale spíš něco na poznávání světa kolem nás. Měli jsme jeden, kde bylo na jedné stránce např. povídání o Mikuláši, na jiné zase něco o slušném a neslušném chování, na další pak jak vypadá sluneční soustava a co jsou hvězdy… Mělo to úspěch, bohužel přímé pokračování už tenhle sešit nemá a nemůžu už najít nic jiného, než ty klasické pracovní sešity na procvičení grafomotoriky a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
334
19.12.21 14:33

Mne se libi mama do deste nebo logosik. Maji tam hezke napady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
19.12.21 14:43

@Lubuch Mámu do deště znám, ale potřebovala bych pracovní sešit, ne internetovou stránku. 🙁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
19.12.21 14:57

Vzdyt tam si muzete ten sesit koupit a vytisknout…

https://mamadodeste.cz/tag/e-shop/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
19.12.21 18:35

@Lubuch Ano, o těchto vím, ale ty nejsou to co hledám. To jsou jen takové základy, ty už máme za sebou. Ale děkuji. Mrknu ještě na ten druhý tip, ten neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
19.12.21 18:57

@Keksin Můžu poprosit odkaz na ten tebou zmiňovaný sešit, nebo aspoň název?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
19.12.21 21:51

A co nějaký dětský časopis? Ty bývají také tématické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
19.12.21 22:30

@Hoa Mai Je to tenhle sešitek, brala jsem ho, že byl tak levný, při prvním prolistování jsem si říkala, že nic moc, ale pak se do toho syn nějak zabral a jak je to jednoduché, tak to dalo dost prostoru pro naše vlastní povídání a úkoly.. Chtěla bych prostě něco podobného, ale nikde nic.

https://www.megaknihy.cz/…avani-2.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
19.12.21 22:33

@Hlaholice Časopisy máme, jen ty jsou obvykle zaměřené na konkrétní téma - „zima, jaro, Vánoce, Velikonoce“… Chtěla bych něco jako jednoduchou encyklopedii v podobě pracovního sešitu. Asi to, co máme doma, byla nějaká výjimka a ostatní se zkrátka už jen soustředí na samotné procvičování konkrétních vědomostí a dovedností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
19.12.21 22:54

Půjdeme do školy, Hravá Pastelka. Pokračování toho Hravého poznávání je podle mne Hravá prvouka, ale ta je už pro školy. Ale třeba by vám to vyhovovalo, i když je to pro školy. Máte oba díly toho Hravého učení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
19.12.21 23:14

@Hlaholice Ne, máme jen dvojku, první by měla být pro mladší (tudíž mám trochu obavy, že by to bylo moc jednoduché) a navíc ten popis vypadá úplně stejně, takže netuším, co tam vlastně je. Ale možná ta Hravá prvouka by mohla být zajímavá… na to se zkusím mrknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
19.12.21 23:29
@Keksin píše:
@Hlaholice Ne, máme jen dvojku, první by měla být pro mladší (tudíž mám trochu obavy, že by to bylo moc jednoduché) a navíc ten popis vypadá úplně stejně, takže netuším, co tam vlastně je. Ale možná ta Hravá prvouka by mohla být zajímavá… na to se zkusím mrknout.

Koukni, když se podíváš přímo na stránky vydavatelství, tak ji lze částečně prolistovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí