Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Simi11 píše:
hele ten tvůj gyn… kortykoidy se nesmí vysazovat najednou a taky má smyls mít nechráněný styk pouze v době ovulace, jiank to může být pro tělo oboje pěkný zátěže.
nicméně 4 měsíce a 5mg není nic dlouhodobýho![]()
máma bere kortykoidy 20 let, tohle je pořád brnkačka nicméně pravidla vysazování jsou stejná.
mně imunolog řekl, že nevysazovat, pokud mi dá zelenou, takod menses do ovulace pul tablety, od ovulace do menses + tabletu. pokud se zadaří tak 3 měsíce 1 nebo půl tablety.Já si myslela, žes je brala třeba rok, tak to jsi pro mě zase další světlý bod v tulenu.
já jdu na kontrolu 13.6. výsledky po 14 dnech, to budu už po 5 měsících 8 mg medrolu.
no potěš![]()
![]()
Já jsem právě někde četla, že by se prednison měl po 6-ti měsích vysadit a začít brát až po nějaké době. No, taky jsem si právě říkala, že nějaký ten měsíc budu dodržovat doporučení z imunologie. Když už jsme v tom, tak nějaký ten měsíc nehraje roli.
Tak díky za info
.
Tak to držím palce, ať jsou výsledky lepší ![]()
@eli196 píše:
Já jsem právě někde četla, že by se prednison měl po 6-ti měsích vysadit a začít brát až po nějaké době. No, taky jsem si právě říkala, že nějaký ten měsíc budu dodržovat doporučení z imunologie. Když už jsme v tom, tak nějaký ten měsíc nehraje roli.
Tak díky za info.
Tak to držím palce, ať jsou výsledky lepší
přesně, když máš takhle krásný výsledky, tak to nestojí za to nějak pokazit.
držím ti moc palečky a dej vědět jak se daří.
![]()
@Simi11 píše:
přesně, když máš takhle krásný výsledky, tak to nestojí za to nějak pokazit.držím ti moc palečky a dej vědět jak se daří.![]()
Dám dám a ty taky ![]()
Musím souhlasit se @Simi11 taky bych dodržovala nadále kondom styk a jen v době ovu se nechránit.
Nejvtipnější na tom je jak se ty dr rozcházejí. Já si nechávám posílat výsledky ke svému dr. takže ten mi řekl, že BI je stále pozitivní, že na imunu doporučují další kontrolu za 2 měsíce a stále vše dodržovat.
No a pak mi říká, jestli nechci zkusit stimulaci, že na to imuno moc nevěří, ať to klidně v době ovu zkusíme a bla bla bla, no můžu Vám říct, že jsem šla s pěkným broukem v hlavě od mého dr. Když jsem si minulé pondělí od něj nechala výsledky z imuna vytisknout, tak jsem zjistila, že se nám to celkově zhoršilo a to o dost, takže jsme se s manžou rozhodli, že ještě těch pár měsíců vydržíme a budeme doufat že to přeléčíme, protože imuno podle mě má něco do sebe, ale chtěla jsem tím říct jak se ty názory doktorů vážně ve všem rozcházejí a pak babo raď. Takže doufám @eli196 že se Vám brzy zadaří nejlépe už na svatební cestě
abys nám tady všem dokázala, že to stojí za to, to vydržet a přeléčit ![]()
@klarriska86 my jsme to takhle měli s výsledky ze spermiogramu. Tam nám doktor řekl, že je vše v pořádku a v příteli tudíž žádný problém není. Byl to primář sexuologického ústavu, tak jsme si řekli, kapacita. Můj doktor nás pak vyvedl z omylu, že má poměrně špatnou morfologii a pohyblivost a nechápe, jak nám ten druhý mohl říci, že je vše v pořádku.
Já mám ráda, když se mi řekne vše na rovinu, lépe se s tím smířím a vím na čem jsem.
Taky bych ještě vydržela, přece jen, na stimulaci je čas vždycky a když víte, že je v imunu problém. Což prostě chce čas, ten je moc důležitý.
Díky moc za vaše názory, jsem za ně moc ráda ![]()
@eli196 jj určitě máš pravdu
Dost jsme to doma probírali, a shodli jsme se že to vydržíme a budeme doufat, že se to zlepší
Jen ty kortikoidy už mě taky nebaví
Beru je už 5 měsíců ![]()
Akorát na doporučení mého dr jdu ve čtvrtek k endokrinoložce, jelikož jsem měla zvýšenou štítku, což mám i v těch výsledcích z imuna, tak tím nic nezkazím, když se na mě podívá ![]()
@klarriska86 píše:
@eli196 jj určitě máš pravduDost jsme to doma probírali, a shodli jsme se že to vydržíme a budeme doufat, že se to zlepší
Jen ty kortikoidy už mě taky nebaví
Beru je už 5 měsíců
Akorát na doporučení mého dr jdu ve čtvrtek k endokrinoložce, jelikož jsem měla zvýšenou štítku, což mám i v těch výsledcích z imuna, tak tím nic nezkazím, když se na mě podívá
no to rozhodně. Najednou se čekání zdá být úplně jidné. A když už jsme to vydrželi, tak se vyplatí dodržovat dále. Ono je to dobrý i pro vlastní dobrý pocit.
Jo, štítná žláza, to je dneska tak častý problém. Tu rozhodně chce zkontrolovat. Chodím tam pravidelně díky výskytu v rodině, ale naštěstí zatím vše ok
.
Když si tak říkám, kolik je možností, kde všude je problém… Lidské tělo je hold zajímavé ![]()
@eli196 Hlavně ať Vám to vyjde co nejdřív…budu držet všechny pěsti, protože když Vám to vyjde, hned je tu malá naděje pro ostatní co mají také potíže s BI
takže doufám, že nás budeš informovat ![]()
@klarriska86 píše:
@eli196 Hlavně ať Vám to vyjde co nejdřív…budu držet všechny pěsti, protože když Vám to vyjde, hned je tu malá naděje pro ostatní co mají také potíže s BItakže doufám, že nás budeš informovat
to si pište že budu. Jak už jsem tu psala, je důležité se navzájem informovat a podporovat, to moc pomáhá
. Sama vím, že mě posunulo o krok dál, když jsem věděla, že v tom nejsem sama
.
A díky ![]()