Praha 13, MŠ Hvězdička - hodnocení

1
21.3.23 01:01

Praha 13, MŠ Hvězdička - HODNOCENÍ

Zdravím Vás maminky :-), měla by prosím některá z Vás hodnocení na soukromou MŠ Hvězdička, na Praze 13? (Rodinné centrum). Byla jsem tam na návštěvě se synem. Líbilo se nám tam…ale kupodivu nemohu na internetu dohledat žádný kloudný aktuální názor. Moc by nám to pomohlo v rozhodování. Takže za případné recenze moc děkuji :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2
15.4.24 10:05

Ahoj, právě se chci zeptat na totéž. Recenze na Mateřské centrum Hvězdička v podstatě neexistují. Našla jsem jen staré z roku 2015.
Ráda bych dala dceru do montessori školky. Už jsem s ní chodila do montessori pracoven v jiné části Prahy a moc se jí tam líbilo.
Dala jsi tam nakonec dítě? Nebo si vybrala něco jiného? A proč? Za odpověď budu zavázána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.6.24 12:10

Mš Hvězdička

@petajasu ahoj, my máme v MŠ Hvězdička dceru a letos jde do školy. Musím říct, že jsem moc spokojená.. mají super přístup a dceři se tam moc líbí. Obědy i svačiny mají taky výborné. I díky této školce a přípravě paní reditelky se dcera dostala do monte školy, kam jsme ji hlásili. Jediná výtka je, že se jí většinou nechce že školky domů :nevim: :D :D. Určitě tam budeme dávat příští rok i druhou dceru. Za mě top školka. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31026
4.6.24 16:03

@Nika2020 Ja ji v roce 2019 prave po osobni navsteve plus naslednych ustnich recenzich od sousedek zcela vyskrtla, mela jsem pak dite jinde (a pak teda uz ve statni skolce). Ale tohle se hodne meni. Ja byla tehdy ve trech zarizenich a dite dala tam, kde se mi pristup a prostredi libilo nejvice, ze se Ti na jednom miste libilo neznamena, ze jinde to nebude jeste lepsi, pokud teda clovek neni omezeny dojezdem, financemi - v tom pripade stejne moc na vyber nemas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin