Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11245
4.11.12 18:41

@Luciiia tak muzeme dat ve stredu sraz u Plazy a je to?? ;) ja teda jeste malou do koutku nedam, ale to neva ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
4.11.12 18:47

@aakaficko jak chces, uvidime podle pocasi, co ty na to? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
4.11.12 18:50

@Luciiia jj pocasi bude taky hodne dulezity, kdyz bude prset tak je to jasny ;) tak fain, se moc tesim, ze se s vama poznam a na ty vase milacky chlapecky :hug: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
4.11.12 19:11

@Luciiia AZ VE STREDU A V UTERY RANO S MALYM NA 8 MESICNI PROHLIDKU ALE MUZU KAZDY DEN HNED PO :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
4.11.12 19:27

@anecak U KAFLANDU A TY? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
4.11.12 20:05

Ahoj holky,
koukám, že se to tady rozjelo, to je dobře :). Já jdu s dotazem - začátkem prosince bychom měli slavit 85. narozeniny manželovy babičky, a jelikož nikdo nemáme dost velký byt na rodinnou oslavu, mysleli jsme na nějakou restauraci. Je nás minimálně 12 dospělých a 8 dětí ve věku od roku do deseti let. Možná by nás bylo i víc, zatím nevíme, jak moc „ve velkém“ to chce babička pojmout… nemáte někdo tip na nějakou pěknou restauračku, kde by se dalo dobře najíst, měli by tam dětská jídla a hlavně dětský koutek a nevadily by jim tam ty naše příšery???
Všechny tipy prosím sem nebo do SZ, ale myslím, že to třeba ocení i někdo další… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
4.11.12 20:23

@bumbinka mrkni na restauraci u nadrazi v modranech
 http://www.pizzeria-ilpinocchio.cz/

vari vyborne a detsky koutek tam je, zkus to nekdy omrknout, jestli by to prostorove vyhovovalo, pripadne se jich zeptej, jestli jsou schopny vam to prizpusobit, at jste vic u sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
4.11.12 20:27

@Luciiia
Díky, ještě to okouknu, ale už jsme tam byli a ten dětský koutek se mi na tolik děti zdá mrňavý… je fakt, že ti větší by tam asi stejně nebyli, takže jde tak o pět dětí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11081
5.11.12 06:50

@fuča, u Kauflandu bydlí manželova babička :-) my bydlíme dole u řeky, je to kousek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11081
5.11.12 06:52

@bumbinka, Kačko, my máme dobré zkušenosti s restaurací Pod Vinicí, ale nemají dětský koutek. Jinak vaří výborně, obsluha super, je to malá rodinná restaurace, http://www.podvinici.cz/, a je celá nekuřácká :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
5.11.12 08:37

@bumbinka taky jsem ti chtěla napsat restauraci Pod vinicí, jen malinko se zhoršili s rychlostí přípravy jídla, ale jinak super! a nebo zkus 3bernardýny. ty jsou pod vinicí pod tramvají. vaří tam taky dobře, mají několik salonků ale koutek asi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
5.11.12 12:09

Ahoj holky

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Jsem z Libuše a mám 5ti měsíční holčičku. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
5.11.12 12:17

@petrano62 ahoj, no konecne ma nekdo holcicku :D ;) z Libuse? tak to mame taky docela kousek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
5.11.12 13:03

Jo jo, holciny jsou asi trochu v mensine :P. Neplanujete nahodou nejakou projizdku s prckama popripade srazik :D? Rada bych se potkala s nejakou maminou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
5.11.12 13:37

@petrano62 planujeme predbezne ted na stredu.. bud tady u nas na Cilkove - jestli vis, kde to je.. a nebo v Plaze.. jeste nejsme uplne dohodnute..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová