Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luciiia tak muzeme dat ve stredu sraz u Plazy a je to??
ja teda jeste malou do koutku nedam, ale to neva ![]()
@Luciiia jj pocasi bude taky hodne dulezity, kdyz bude prset tak je to jasny
tak fain, se moc tesim, ze se s vama poznam a na ty vase milacky chlapecky
![]()
@Luciiia AZ VE STREDU A V UTERY RANO S MALYM NA 8 MESICNI PROHLIDKU ALE MUZU KAZDY DEN HNED PO ![]()
Ahoj holky,
koukám, že se to tady rozjelo, to je dobře
. Já jdu s dotazem - začátkem prosince bychom měli slavit 85. narozeniny manželovy babičky, a jelikož nikdo nemáme dost velký byt na rodinnou oslavu, mysleli jsme na nějakou restauraci. Je nás minimálně 12 dospělých a 8 dětí ve věku od roku do deseti let. Možná by nás bylo i víc, zatím nevíme, jak moc „ve velkém“ to chce babička pojmout… nemáte někdo tip na nějakou pěknou restauračku, kde by se dalo dobře najíst, měli by tam dětská jídla a hlavně dětský koutek a nevadily by jim tam ty naše příšery???
Všechny tipy prosím sem nebo do SZ, ale myslím, že to třeba ocení i někdo další… ![]()
@bumbinka mrkni na restauraci u nadrazi v modranech
http://www.pizzeria-ilpinocchio.cz/
vari vyborne a detsky koutek tam je, zkus to nekdy omrknout, jestli by to prostorove vyhovovalo, pripadne se jich zeptej, jestli jsou schopny vam to prizpusobit, at jste vic u sebe
@Luciiia
Díky, ještě to okouknu, ale už jsme tam byli a ten dětský koutek se mi na tolik děti zdá mrňavý… je fakt, že ti větší by tam asi stejně nebyli, takže jde tak o pět dětí ![]()
@fuča, u Kauflandu bydlí manželova babička
my bydlíme dole u řeky, je to kousek ![]()
@bumbinka, Kačko, my máme dobré zkušenosti s restaurací Pod Vinicí, ale nemají dětský koutek. Jinak vaří výborně, obsluha super, je to malá rodinná restaurace, http://www.podvinici.cz/, a je celá nekuřácká ![]()
@bumbinka taky jsem ti chtěla napsat restauraci Pod vinicí, jen malinko se zhoršili s rychlostí přípravy jídla, ale jinak super! a nebo zkus 3bernardýny. ty jsou pod vinicí pod tramvají. vaří tam taky dobře, mají několik salonků ale koutek asi ne.
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Jsem z Libuše a mám 5ti měsíční holčičku. ![]()
@petrano62 ahoj, no konecne ma nekdo holcicku
z Libuse? tak to mame taky docela kousek ![]()
Jo jo, holciny jsou asi trochu v mensine
. Neplanujete nahodou nejakou projizdku s prckama popripade srazik
? Rada bych se potkala s nejakou maminou ![]()
@petrano62 planujeme predbezne ted na stredu.. bud tady u nas na Cilkove - jestli vis, kde to je.. a nebo v Plaze.. jeste nejsme uplne dohodnute..