Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lidas vubec nic, jen ten jejich koutek mezi cinanama a camaieu, je to tam vypolstrovany, takze ja jsem v klidu a muzu si dat i kafe, Danikovi se tam libi ty deti a ze si muze stoupat a padat
do zadnyho materskyho centra jsme zatim nezkouseli jit, jen jednou do Kenny Clubu na plavani, ale to mu byli 3m
A dekuju za odkaz na capacky, dneska jsem sehnala nejaky latkovy ( mysi s usima )s protiskluzem, dokazal se na ne postavit, tak snad chvili vydrzi a pak koupim ty kozeny
@Lidas nene když se podíváš zpětně tak jsme mluvili o človičkově v DBK ![]()
@Luciiia tak víš co - to není moc o plánování ale spíš o tom že ten den nic jinýho nevymyslím tak jdu aspon tam
ale určo když budu vědět dýl dopředu že tam chci jít tak dám vědět ![]()
@luphen to mi je jasny, mne staci tak hodinu predem a kdyz to zvladnem, tak se stavime…autem tam jsme za 10min a vetsinou kazdy den jezdim na postu a ta tam je taky,608431327
@Luciiia @luphen
Tak to bych se přidala, to mám blízko ![]()
Jinak jsem si dnes byla pro Skartu, strašně lidí, tak jsme si pěkně počkali, naštěstí mám trpělivé dítě
Takže doporučuju si sehnat hlídání a vyrazit bez prcka ![]()
@Lidas ja uz to mam cca mesic za sebou a je pravda, ze to bylo na dlouho, vzala jsem vsechny urady co sli v jeden den a pracak byl nejhorsi
@luphen píše:
@Lidas nene když se podíváš zpětně tak jsme mluvili o človičkově v DBK
Asi mi už na mateřské začíná hrabat
Můžu poprosit o kontakt - jméno, případně tel. do prodejny dětských bot v Modřanech. Mají tam boty od firmy Protetika. Sháním kozačky pro dceru.
@Evvvva píše:
Můžu poprosit o kontakt - jméno, případně tel. do prodejny dětských bot v Modřanech. Mají tam boty od firmy Protetika. Sháním kozačky pro dceru.
Jestli myslíte tu obuv u Polikliniky Modřany, tak asi tohle: Žirafík - dětská obuv a hračky, Soukalova 3355, Praha 4- Modřany, tel.774 665 445 (ale našla jsem to na webu, adresa je dobře, telefon netuším).
Případně v sofijské pasáži je taky obuv, ale tam jsem telefon nenašla.
Celkem počítám, že v Modřanech ještě nějaká obuv někde bude, ale nevím…
Díky, zkusím tam zavolat. vím, že tam měli dříve boty Protetika. Tak se chci zeptat, abych tam nejela s dětma zbytečně…
Ahojky maminky jsme z Modřan a rádi by jsme se seznámily s maminkou a její ratolestí která by zašla snámi na procházku.. ![]()
@fuča taky jsem z Modran, odkud jsi presne?
byla jsem v ty obuvi v poliklinice a pani fakt neporadila, byla tam nejaka ukrajinka a asi se bala mluvit nebo nevim co:-/ chtela jsem mekky boticky a chtela mi dat klasicky backory
ale vyber tam maji pekny, nevim jestli poradi vic, kdyz jdes pro klasicky boty, ktery ma
Já sháním boty už pro velkou dceru, je jí 7 let. Tak už tolik radit nepotřebujem
) Ale pro vás, co máte malé děti doporučuji ulomit špejli podle délky nožky a tu pak vkládat do bot. Není to sisu úplně přesné, protože botka je klenutá a špejle rovná, ale alespoň trošku je poznat nadměrek. Nám se to za ty roky osvědčilo…