Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lidas JJ, hned u metra… no, nějaké boty by děti potřebovaly, ale v poslední době nějak nestíhám
Kdy ty by ses tam chtěla vypravit?
@bumbinka
Co nejdřív
Ale neřeš to, já si nějak poradím
Jen pořád nemusím MHD a hlavně mě to samotné nebaví, lepší s kamarádkou ![]()
@Lidas u polikliniky tady v modranech je detska obuv mam pocit, ale netusim jaky tam jsou prodavacky ![]()
Jj, u Polikliniky je obuv, asi to stojí za zkouknutí, kdyby náhodou, já jsem tam nidky nic nekoupila, všechny botičky tam našim dětem byly širokánské. Prodavačka je tam moc milá, ale nijak neporadí… nebo teda mně aspoň neporadila, pokud neberu jako radu „vyzkoušejte a uvidíte“ ![]()
Já jsem s prodejnou u polikliniky spokojená, Káje jsem kupovala boty hlavně tam. Prodavačka mi vždycky poradila ![]()
Fare v DBK - ta prodavačka byla strašná, nikdy víc ![]()
Ve fare mě to mrzí, Kubíkovi jejich boty padnou a nejsou až tak drahé
Sice byla prodavačka milá, ale jinak nevěděla o tom co prodává nic
Byli jsme tam pro první botičky a vlastně jsme si vybrali sami a mám takové podezření, že i nožičku malému změřila špatně ![]()
@Lidas Jestli chcete Fare, tak mají podnikovou prodejnu na Žižkově (Husitská 51), a tam jsou prodavačky super ![]()
@Luciiia píše:
@Lidas u polikliniky tady v modranech je detska obuv mam pocit, ale netusim jaky tam jsou prodavacky
perfektní, jinde nekupujeme! Paní nám občas i okoukne botky, jestli nejsou potřeba už větší…
@bumbinka píše:
@Lidas Jestli chcete Fare, tak mají podnikovou prodejnu na Žižkově (Husitská 51), a tam jsou prodavačky super
V DBK je taky podniková prodejna, bohužel prodavačka super nebyla. Díky za tip na Žižkov ![]()
Myslíte, že mi pro malého stačí jedny boty na zimu nebo potřebuje dvoje? A s membránou nebo obyč zimní s kožíškem?
Ty botičky jsou tak strašně drahý ![]()
Já Klárce budu kupovat zimní boty jen jedny, na běhání venku budou stačit, když je extra promáčí, tak holt do kočárku dostane nějaké nezimní… Jestli teda ještě vydrží chvíli v kočárku, pěkně ho bojkotuje, zásadně chodí po svých
Ale budu kupovat s membránou. Ondrovi samozřejmě jedny s membránou a jedny obyčejnější levnější do školky, kdyby se mu tam měly ztratit Superfity za 1500,–, tak by mě asi šlehlo ![]()
@Lidas píše:
@bumbinka
Tuhle prodejnu jsem našla na netu, asi se tam taky vypravím…Kubík má naopak širší nohu a vysoký nárt, tak mu taky sedí dost málo botiček a hlavně bych chtěla, aby mi někdo dobře poradil…tak díky za tip
to je ta prodejna kam jezdíme
a je přímo u metra
@luphen píše:
Ahoj holkydorazil vám už rodičák?
Ne, ale dneska jsem byla vyřizovat ty debilní papíry, a nějaká paní se tam rozčilovala, že ještě nemá peníze, prý přijdou na účty v pátek
Upřímně, já netuším, kdy mi chodí normálně, ale dneska jsem to schválně zkontrolovala a nepřišly ![]()
Mě snad chodí 11., tak to zítra zkontroluju ![]()
JInak jsem dnes vyrazila do obuvi v poliklinice Modřany a moc děkuju za tip, prodavačka fajn a celkem poradila a hlavně tam mají dost výběr různých značek a super ceny…třeba boty s membránou Fare, které stojí v eshopu Fare 1200, tady mají za 1250 a v podnikové prodejně fare za víc jak 1500, to jsou zloději ![]()