Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
446
16.8.12 09:30

Maminky prosím o radu nechodíte některá do Podolí a nebo nemáte tak nějaké známé k dr???
Moje dr teď měla dost vážnou nehodu na horách a nikdo neví jestli se mi vrátí… oni si mě chtějí tam kde chodím nechat ale je to tak že si mě budou doktoři přehazovat kdo kdy bude mít místo a to už se mi vymstilo za začátku těhu, takže kromě té mojí nikomu z nich nevěřím…v Podolí jsem rodila a jsem zase registrovaná, ale prostě nepřijímají a bez známosti mám dojem že to nepůjde…
děkuji předem jestli o něčem víte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.12 10:01

Zkus dr. Bubna je to vedouci oddeleni. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
3.9.12 09:27

Ahoj holky, nechodite nektera na plavani nebo cviceni tady na Praze 4? Ja bydlim na Libusi, tak neco v okoli… Jake je to v Kenny clubu? Jinak hledam maminku na prochazky, protoze s mym hyperaktivnim ditkem je to doma k zblazneni, moc obdivuju vas, ktere cekate druhe:). Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
3.9.12 09:33
@meluuzina píše:
Ahoj holky, nechodite nektera na plavani nebo cviceni tady na Praze 4? Ja bydlim na Libusi, tak neco v okoli… Jake je to v Kenny clubu? Jinak hledam maminku na prochazky, protoze s mym hyperaktivnim ditkem je to doma k zblazneni, moc obdivuju vas, ktere cekate druhe:). Jana

Ale Kenny už v Libuše není? :think:
A co tohle?
 http://www.bodypoint.cz/…tmi-8-18mes/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
3.9.12 09:48

To mas pravdu, kenny neni, ale dalo by se to… Bodypoint je kousek, chtela jsem tam chodit sama, ale v 8 vecer (to bych mela hlidani) uz nemam energii… Bylas tam s malym nekdy? Vypada to dobre a koukam, ze je tam 21.9. ukazkova hodina, nechcete se nekdo pridat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
3.9.12 10:51

My budeme opět chodit na Vyšehrad od aquababyclub.cz :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
3.9.12 11:28

Aquababyclub vypada taky dobre, jake to tam je? asi tam zavolam, i kdyz to asi uz zacalo a my jeste letime k mori…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
3.9.12 12:11
@meluuzina píše:
Aquababyclub vypada taky dobre, jake to tam je? asi tam zavolam, i kdyz to asi uz zacalo a my jeste letime k mori…

no bud si tam můžeš zaplatit kurz na 20 hodin nebo na 10 a ten na 10 je vždy trochu později - začíná v podstatě až jakože 10. hodinu toho 20ti hodinovýho ;-)

my tam chodili na Vyšehrad do skleněnýho bazénku na jaře… bylo to moc fajne!! do bazénku jsme chodili jen po 3 takže takový komorní :palec: žádný nátřask!!! :-)

ale tedka chci chodit do velkýho bazénu na Vyšehradě at se tam už víc vyblbne ;-) teda je to plánovaný tak že se zkusíme vecpat do kurzu sobotního a bude chodit manžel - abych jim tam nenablila do vody :jazyk: :mrgreen:

jinak tedka je na slevomatu akce kdy je to od toho aquababyclubu za lepší peníz - 1999,–za 10 lekcí :palec: :palec: normální cena všude je přes 3tis :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
3.9.12 12:20

Moc dekuju za vystizne info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
3.9.12 12:26

Akorat ten slevomat mi hlasi, ze tuto slevu mohou cerpat jen verni zakaznici a chybi mi jeste tri nakupy :( ale jinak do toho asi pujdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
3.9.12 12:30

@meluuzina
Máš tam tento dodatek…
Nově můžete exkluzivní slevy zakoupit i v kamenné prodejně v Praze bez ohledu na počet předchozích nákupů!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
3.9.12 12:34

@Lidas no ja jsem se vsim rychle hotova, tak jsem si toho nevsimla diky… stejne asi pockam az se vratime z dovci, luphen chapu to spravne, ze nove kurzy zacinaji kazde 2 mesice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
3.9.12 12:35
@meluuzina píše:
Akorat ten slevomat mi hlasi, ze tuto slevu mohou cerpat jen verni zakaznici a chybi mi jeste tri nakupy :( ale jinak do toho asi pujdu

aha - tak to asi jsem věrnej zákazník :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
3.9.12 12:35
@meluuzina píše:
@Lidas no ja jsem se vsim rychle hotova, tak jsem si toho nevsimla diky… stejne asi pockam az se vratime z dovci, luphen chapu to spravne, ze nove kurzy zacinaji kazde 2 mesice?

koukni na www.aquababyclub.cz a tam pod jednotlivýma bazénama maj rozpis kurzů ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
3.9.12 12:49

Plavání miminek je asi výdělečný business, to jsou ceny 8o Naštěstí je Kubík teď nejradši na pískovišti a to je zdarma :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová