Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33673
26.7.12 09:30
@Lidas píše:
@luphen
Tak taky gratuluju :kytka:
Raději sem přestávám chodit nebo mě taky nakazíte :mrgreen:

díky :mrgreen: my tomu dali volný průběh, že to jako bude chvíli trvat :mrgreen: páč Emmča nám trvala rok..no a no prdlajz a na poprvý :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
26.7.12 13:01

Všem těhulkám gratuluju

já si zase říkám že jsme druhé mít neměli :(( starší začal dost zlobit, neudělá mu nic dobrého :(( je to fakt hodně náročný mít doma dvě děti, zvlášť když se jedno staví a druhý chce aby jsem se mu věnovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
26.7.12 13:02
@paja2012 píše:
Ahoj maminy,
ráda bych vyrazila s další mamčou na procházku, pokec… Mám tříměsíční holčičku. Bydlíme v Krči u metra Budějovická, jste některá odtud?

my jsme přímo z Budějárny :) mám teda trošku starší dvě dítka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
26.7.12 14:54

On je šílený rozdíl mezi tím mít jednoho prcka a nebo mít dva, případná další už takový rozdíl nejsou :) Ale třeba známá známé má dvakrát dvojčata a to je husťárna :D

• Citovat
  • Upravit
4661
26.7.12 14:58

Kam chodíte s prckama v těhle vedrech? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
26.7.12 16:33

Já byla včera v Krčáku, tam je to ke snesení. Jinak dneska jsme pobíhali jen dopoledne, odpoledne na to dlabu, nejsem sebevrah. Ale pořád nevím co dělat zítra :) a hlavně Kuba mi v tom kočáru vydrží max dvě hodiny a ideálně se spánkem, pak kope a šílí a já taky :roll:

• Citovat
  • Upravit
pokymar
26.7.12 16:39
@jajinka31 píše:
Všem těhulkám gratulujujá si zase říkám že jsme druhé mít neměli :(( starší začal dost zlobit, neudělá mu nic dobrého :(( je to fakt hodně náročný mít doma dvě děti, zvlášť když se jedno staví a druhý chce aby jsem se mu věnovala

kamarádka má o rok starší holku než je Tomík a osmiměsíční škvrně a taky je to někdy hodně složitý. Žárlivost se střídá se zájmem a pomáháním. Není to jednoduché neošidit ani jedno dítko, ono to prostě nejde. Ale zase se dle mě ty děti budou lépe začleňovat ve školce i škole, když budou zvyklí na další dítko se kterým musí prostě nějak vycházet a dělit se o hračky i rodiče každý den.

Příspěvek upraven 26.07.12 v 22:14

• Citovat
  • Upravit
4661
26.7.12 16:42

@pokymar
Mě kamarádka láká dopoledne na Hostivařskou přehradu a já furt nevim jestli se mi tam chce hodinu táhnout a v poledne zase zpátky :think: Jestli mu radši nedám lavor na balkon :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
26.7.12 17:02

My jsme doma - je mi furt blbě :poblion: a v těch vedrech bych ani tak ven nešla - nesnáším tyhle vedra :jazyk: ale máme tady krásný chládek tak je to aspoň příjemné být doma - a Emmča si nestěžuje :mrgreen:

jojo taky se bojím toho jaký to bude se 2 prckama rok a půl od sebe..ale nějak to dáme 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
26.7.12 19:07
@Lidas píše:
@pokymar
Mě kamarádka láká dopoledne na Hostivařskou přehradu a já furt nevim jestli se mi tam chce hodinu táhnout a v poledne zase zpátky :think: Jestli mu radši nedám lavor na balkon :mrgreen:

já mám nafukovací vaničku a on se snaží vytopit přes balkon sousedy :D

osobně bych jela na Hostivař leda autem

• Citovat
  • Upravit
384
26.7.12 20:55

My chodíme i ve vedrech ven :mrgreen: tohle není žádný vedro, my jsme zvyklí na 36 ve stínu :mrgreen: dokonce i 41 ve stínu jsme měli :mrgreen:

poky…nooo máš pravdu, je to obrovskej rozdíl, když se doma zajedeš tak ok, nejhorší je to teď když se Maty staví, všude vleze, všechno Tomovi bere atd, teď je to teprve pakárna :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
26.7.12 22:16

@jajinka31 to víš, u moře by se to vedro snášelo jinak než na sídlišti 8)

• Citovat
  • Upravit
33673
27.7.12 06:35

Jojo u moře mi ty vedra taky nevaděj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
27.7.12 08:06

@luphen takže tebe trápěj těhotenské nevolnosti? Já to neměla, jen teda poslední dva měsíce těhotenství jsem nemohla v noci ani spát jak mě pálila žáha, jsem si vždycky říkala co to je to pálení žády, že je to nějaká prkotina, ale že budu kvůli takové věci chodit celé noci pobytě by mě nenapadlo.. A to na mě ještě každej „vem si na to něco a spi, budeš pak potřebovat hodně sil“. Pch, já na to zkusila všechno. Ale teda musím říct, že jsi první kdo ty nevolnosti má, všude se o tom píše, ale v mém okolí se to všem vyhnulo.

A co vy ostatní? Jak jste na tom byly?

• Citovat
  • Upravit
33673
27.7.12 09:05

@pokymar já s Emmčou problila prvních 5 měsíců - jako fest - musela jsem na to brát čípky a tak..a byla jsem od začátku doma páč jsem nebyla schopná dojít dál než na záchod :zed: no tedka je to sice o něco lepší, ale jako stejně na prd :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová