Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Midanka 17 píše:
Ja bydlim asi 4 minuty od plazy
tak to se tam můžeme někdy sejít ![]()
@Midanka 17 píše:
Jasne budu rada
tak jo - tenhle týden to nezvládnu, ale ten další se klidně můžeme domluvit ![]()
@luphen píše:
tak jo - tenhle týden to nezvládnu, ale ten další se klidně můžeme domluvit
super tak jo kdyztak tady muj fb mam ho zapnut porad https://www.facebook.com/…eta.vanova.7
Dneska byla desetiměsíční kontrola u zastupující doktorky a když paní doktorka uviděla Kubu s mírama 11,20kg a 83cm ve dveřích tak prej „Cože? já tu mám psaný, že má přijít desetiměsíční miminko na kontrolu??? Jak je velký tatínek? Jak byl velký když se narodil?
“ Ale pak teda přiznala, že i ona má pár takovýhle dětí „po tatínkovi“
![]()
@pokymar
Krásné míry, už je jisté, že máte doma budoucího basketbalistu, hvězdu NBA
![]()
@Lidas
možné to je a nebo taky ne, myslím, že se teď drobek zastavil a pracuje místo na délce na počtu bradiček ![]()
@Lidas jak vypadá váš běžný den? Kuba mi už vydrží bez spánku i tři hodiny a já si nejsem jistá, jestli se mu dostatečně věnuju. Z dětství mám dojem, že si s náma babička (mamka chodila do práce) pořád něco vyprávěla, vykládala básničky a zpívala, ale na to nemám v hlavě ani znalosti dětských říkanek, ani dostatečně klidné dítě které by to na delší dobu zaujalo.
Je fakt, že se asi nejvíc bojím slovní zásoby, vím že kluci jsou obecně na tomhle o dost pomalejší než holky a nerada bych, aby mi ve třech letech místo informace co chce tančil indiánské tance s prstem namířeným k věci kterou chce a výkřikama „to, to, to“ ![]()
@pokymar píše:
@Lidas jak vypadá váš běžný den? Kuba mi už vydrží bez spánku i tři hodiny a já si nejsem jistá, jestli se mu dostatečně věnuju. Z dětství mám dojem, že si s náma babička (mamka chodila do práce) pořád něco vyprávěla, vykládala básničky a zpívala, ale na to nemám v hlavě ani znalosti dětských říkanek, ani dostatečně klidné dítě které by to na delší dobu zaujalo.Je fakt, že se asi nejvíc bojím slovní zásoby, vím že kluci jsou obecně na tomhle o dost pomalejší než holky a nerada bych, aby mi ve třech letech místo informace co chce tančil indiánské tance s prstem namířeným k věci kterou chce a výkřikama „to, to, to“
no tak se slovní zásobou mi povídej, starší syn má opožděný vývoj řeči, takže tady by celej slovník nepomohl :/
nicméně já teď většinu dne co jsme doma hlídám aby si nenamlátil čumák, protože všude stojí ![]()
a míry očekávám podobné co u vás ![]()
@pokymar
Ty mě vždycky pobavíš ![]()
Mám pár leporel, tak čteme…ale bohužel má KUbík smůlu, já nejsem ukecaná, tak mu toho moc nenavyprávím…povahu nepředělám ani kvůli dítěti, je mi líto
Televizi zapínám minimálně, ale občas pouštím radio
Když je u nás babička nebo my tam, tak mu to vynahradí
Zatím mi přijde Kubík ukecaný dost ![]()
Určitě chci pořídit knížku s obrázkama a začne výuka
Jo, často předvádím zvířata, Kubík umí pejska ![]()
@jajinka31 Mládě má taky totálně sebedestrukční sklony, teď má dokonce i lehkého moncla, to to u té doktorky muselo vypadat blbě
Já si toho nevšimla až manžel to na první pohled večer uviděl, jak ho mám holt pořád na očích, tak si nevšímám pidipokroků ani podimonclíků… Rohy, kabely, topení, sporák, šuplíky…
@Lidas Já začala televizi vypínat, protože malej dábel je samozřejmě hotovej z reklam a mě se to nějak nezdá. Ale jde mi to špatně, brala jsem jí vždycky jako kulisu, ale jak ho vidím, jak na to čučí, tak vypínám.
Holky, v pátek nemám žádný program, kdo nás pozvete v tom vedru k sobě domů?
![]()