Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.7.12 15:31

Ja bydlim asi 4 minuty od plazy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
22.7.12 15:41
@Midanka 17 píše:
Ja bydlim asi 4 minuty od plazy :)

tak to se tam můžeme někdy sejít ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.12 15:43

Jasne budu rada :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
22.7.12 15:54
@Midanka 17 píše:
Jasne budu rada :)

tak jo - tenhle týden to nezvládnu, ale ten další se klidně můžeme domluvit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.12 16:02
@luphen píše:
tak jo - tenhle týden to nezvládnu, ale ten další se klidně můžeme domluvit ;-)

super tak jo kdyztak tady muj fb mam ho zapnut porad https://www.facebook.com/…eta.vanova.7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
24.7.12 15:56

Dneska byla desetiměsíční kontrola u zastupující doktorky a když paní doktorka uviděla Kubu s mírama 11,20kg a 83cm ve dveřích tak prej „Cože? já tu mám psaný, že má přijít desetiměsíční miminko na kontrolu??? Jak je velký tatínek? Jak byl velký když se narodil? :D“ Ale pak teda přiznala, že i ona má pár takovýhle dětí „po tatínkovi“ :D :andel:

• Citovat
  • Upravit
4661
24.7.12 20:47

@pokymar
Krásné míry, už je jisté, že máte doma budoucího basketbalistu, hvězdu NBA :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
24.7.12 20:57

@Lidas :D možné to je a nebo taky ne, myslím, že se teď drobek zastavil a pracuje místo na délce na počtu bradiček :D

• Citovat
  • Upravit
4661
24.7.12 20:59

@pokymar
Taky máme bradiček povícero :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
24.7.12 21:04

@Lidas jak vypadá váš běžný den? Kuba mi už vydrží bez spánku i tři hodiny a já si nejsem jistá, jestli se mu dostatečně věnuju. Z dětství mám dojem, že si s náma babička (mamka chodila do práce) pořád něco vyprávěla, vykládala básničky a zpívala, ale na to nemám v hlavě ani znalosti dětských říkanek, ani dostatečně klidné dítě které by to na delší dobu zaujalo. :nevim: Je fakt, že se asi nejvíc bojím slovní zásoby, vím že kluci jsou obecně na tomhle o dost pomalejší než holky a nerada bych, aby mi ve třech letech místo informace co chce tančil indiánské tance s prstem namířeným k věci kterou chce a výkřikama „to, to, to“ :roll:

• Citovat
  • Upravit
384
24.7.12 21:14
@pokymar píše:
@Lidas jak vypadá váš běžný den? Kuba mi už vydrží bez spánku i tři hodiny a já si nejsem jistá, jestli se mu dostatečně věnuju. Z dětství mám dojem, že si s náma babička (mamka chodila do práce) pořád něco vyprávěla, vykládala básničky a zpívala, ale na to nemám v hlavě ani znalosti dětských říkanek, ani dostatečně klidné dítě které by to na delší dobu zaujalo. :nevim: Je fakt, že se asi nejvíc bojím slovní zásoby, vím že kluci jsou obecně na tomhle o dost pomalejší než holky a nerada bych, aby mi ve třech letech místo informace co chce tančil indiánské tance s prstem namířeným k věci kterou chce a výkřikama „to, to, to“ :roll:

no tak se slovní zásobou mi povídej, starší syn má opožděný vývoj řeči, takže tady by celej slovník nepomohl :/
nicméně já teď většinu dne co jsme doma hlídám aby si nenamlátil čumák, protože všude stojí :roll:
a míry očekávám podobné co u vás :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
24.7.12 21:17

@pokymar
Ty mě vždycky pobavíš :mrgreen:
Mám pár leporel, tak čteme…ale bohužel má KUbík smůlu, já nejsem ukecaná, tak mu toho moc nenavyprávím…povahu nepředělám ani kvůli dítěti, je mi líto :zed: Televizi zapínám minimálně, ale občas pouštím radio :D Když je u nás babička nebo my tam, tak mu to vynahradí :dance: Zatím mi přijde Kubík ukecaný dost :D
Určitě chci pořídit knížku s obrázkama a začne výuka :pankac: Jo, často předvádím zvířata, Kubík umí pejska :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
24.7.12 21:20

@jajinka31 Mládě má taky totálně sebedestrukční sklony, teď má dokonce i lehkého moncla, to to u té doktorky muselo vypadat blbě :roll: Já si toho nevšimla až manžel to na první pohled večer uviděl, jak ho mám holt pořád na očích, tak si nevšímám pidipokroků ani podimonclíků… Rohy, kabely, topení, sporák, šuplíky…

• Citovat
  • Upravit
pokymar
24.7.12 21:23

@Lidas Já začala televizi vypínat, protože malej dábel je samozřejmě hotovej z reklam a mě se to nějak nezdá. Ale jde mi to špatně, brala jsem jí vždycky jako kulisu, ale jak ho vidím, jak na to čučí, tak vypínám.

• Citovat
  • Upravit
pokymar
24.7.12 21:24

Holky, v pátek nemám žádný program, kdo nás pozvete v tom vedru k sobě domů? :D :D :D :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová