Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Luphen:koukám, ze budes rodit v březnu, to uz ten nás Kočár nejspíš nebudu potrebovat…možna byste se mohly pak dohodnout, pokud nechceš kupovat novej Kočár…
Ahoj maminky, chtěla bych se jen zeptat, jestli by jste neměla některá zájem o poukaz na dětskou dentální hygienu v hodnotě 900kč. Vyhrála jsem jej v soutěži v časopise Betynka, ale bohužel jsem z F-M a oni mají sídlo v Praze 4, takže je mi to celkem na nic. Je to: DENTAL OFFICE H33
Multistage s. r.o.
Hvězdova 33, Praha 4
Poukaz má platnost do 31.12.2012
Pokud by měl někdo zájem budu moc ráda, ať to zbytečně nepropadne a chtěla bych za to jen symbolicky, třeba nějakého hezkého plyšáčka pro mou 4 měsíční dceru.
Kdo by tedy měl zájem, tak prosím pište na můj mail: animasie@seznam.cz
Jmenuji se Lucie Poloková
Děkuji a mějte se zatím hezky. ![]()
@Lidas ahoj, nevíš (nevíte někdo?) o nějaké herně, nebo centru pro ty naše prťouse? Někam bych s KUbou zašla…dík
@luphen že jsem dneska potkala tvojí píďalku s doprovodem v Novodvorské placce? ![]()
@pokymar píše:
@Lidas ahoj, nevíš (nevíte někdo?) o nějaké herně, nebo centru pro ty naše prťouse? Někam bych s KUbou zašla…dík
já herny nemám ráda, nesnáším jak si ostatní matky nehlídaj svoje potomky a jen krafou u kafe
jinak je herna na Budějárně človíčkov
já radši vypustím dítko venku na hřišti a nebo u někoho doma
@pokymar
Jednou jsme byli tady, celkem to tam bylo v pohodě…
http://www.mcbalonek.cz/ Človíčkov je děsně narvaný a je spíš pro větší děti ![]()
Kámoška mě chce vytáhnout do Kotvy, prý je to tam super i pro menší, tak nevím co mám teda čekat… Snad ho tam někdo už ve dveřích něčím nemajzne do hlavy… jo, mimochodem, dneska ráno prcek absolvoval první hnusnej pád z postele. Ale zorničky ok, žádná krev, chvíle srdceryvného breku
ale pak si tři hodiny v pohodě hrál, tak to asi nebudu hrotit.
@jajinka31 píše:
já herny nemám ráda, nesnáším jak si ostatní matky nehlídaj svoje potomky a jen krafou u kafejinak je herna na Budějárně človíčkov
já radši vypustím dítko venku na hřišti a nebo u někoho doma
když takhle malé nechodící pídě nemůžu někde venku vypustit
A k vám domů se cpát nechci ![]()
@pokymar píše:
@luphen že jsem dneska potkala tvojí píďalku s doprovodem v Novodvorské placce?
Jojo Pavel něco takového povídal ![]()
jinak zdravím - furt bleju tak jdu pokračovat ![]()
@luphen
mě právně automaticky napadlo kdepak asi jsi, ale pak jsem si vzpoměla, že ti asi není úplně do zpěvu a dostala jsi za odměnu chvilku klidu ![]()
Poky…já ho běžně pouštím na hřišti na písku
naposled se mi to vymstilo, stál opřenej o klouzačku a najednou bum a spadnul na ní pusou a krev tekla :/
jinak do té Kotvy mám 2 volné vstupy, tak tam musím vzít Tomíka
@jajinka31 na písek? To by asi snědl za chvíli celé pískoviště
máme doma jedninou kytku, která je na zemi (je moc velká) a on mi z ní pořád rabuje hlínu a ochutnává, písek by byl asi taky mňamka ![]()
@pokymar píše:
@jajinka31 na písek? To by asi snědl za chvíli celé pískovištěmáme doma jedninou kytku, která je na zemi (je moc velká) a on mi z ní pořád rabuje hlínu a ochutnává, písek by byl asi taky mňamka
hele mě taky žere hlínu z květináčů, ale písek do pusy nedala když jsme byli na té dovče ![]()
Já mám právě kamarádku, co má už skoro rok a půl staré pídě a to po pořízení domácího pískoviště taky obohatilo svůj jídelníček ![]()
Holky, já bych někam šla, co děláte ve čtvrtek, pátek? nebo pozvu někoho z vás k nám
Ale spíš by to chtělo pro prcka asi nějakou změnu prostředí. No zítra jdu asi do té Kotvy, tak to tam snad přežiju ![]()