Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4661
13.9.12 14:57

@Kačka V.
Příští týden je ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
13.9.12 17:47

@Lidas fajn, tak se domluvíme asi podle počasí viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
13.9.12 18:17
@Kačka V. píše:
@Lidas fajn, tak se domluvíme asi podle počasí viď?

Jasně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
13.9.12 19:58

Ahoj, já jdu na tu ukázkovou hodinu zítra. A jestli někam půjdete, tak jdu s váma :andel: :D

• Citovat
  • Upravit
33673
13.9.12 20:04

Ahoj!! já byla na hodině ve Squash Aréně Novodvorksá a nebylo to špatný, ale na těhuli docela náročný tak nikam chodit nakonec nebudu - fakt jsem byla hotová a bolelo mě z toho břicho :jazyk: ale nebejt těhule tak jsem spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
13.9.12 20:39
@pokymar píše:
Ahoj, já jdu na tu ukázkovou hodinu zítra. A jestli někam půjdete, tak jdu s váma :andel: :D

Tak pak napiš, jaký to bylo :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
13.9.12 20:43

@Lidas jasnačka, asi pojedu někam k tobě, nebo ještě dál a pak pěšky, aby se mi předtím prospal, jen teda doufám, že nebude lejt, dva dny chodit po městě zmoklá jako slepice, čekám nějakou rýmu jako trám. Co všechno pro ty prťavce neuděláme… 8)

• Citovat
  • Upravit
384
13.9.12 20:47

Ahoj holky,
jdu vás pozdravit :) Tom začal chodit do školky, líbí se mu tam, jen tam nejí, no jí špatně i doma ale tam nechce skoro nic :(
my začli chodit s Matesem plavat na Pankrác, úžasnýýý, Mates je vodník, tohle tam asi ještě neviděli :D

co @bumbinka? jak se asi mají? vzali Ondru do školky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
18.9.12 19:40

Ahoj maminky a těhilky. Mám skoro ročního syna a bydlím na Lhotce. Pokud je tu někdo kdo by mě přivzal na procházky s kočárkem budu ráda. :potlesk:

Sice tu bydlím už pár let, ale mé kamárádky jsou buď bezdětné a nebo je mají již velké :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
18.9.12 19:56

Ahoj holky,
zdravím po dlouhé době, museli jsme si vybudovat nový režim s jedním školkovým dítětem (hurá, jupí, Ondra je ve školce a je tam šťastný jako blecha) a jedním nespavcem.
Prázdniny jsem strávila s dětmi u našich na chalupě, tady jsme mezitím rekonstruovali kuchni, což ještě pořád není hotové, ale už máme aspoň dveře a dvířka na skříňkách v lince, všechno funguje, jen to prostě není dodělané, takže po večerecdh se bavíme tam…
Týden před začátkem školního roku jsem se dozvěděla, že se uvolnilo jedno místo v námi preferované školce, takže Ondra chodí do Montessori tady hned vedle baráku, podle očekávání je tam naprosto spokojený. To on by byl asi všude mezi dětmi :). Už druhý den si vyžádal, že tam bude taky spinkat, takže většinou zůstává do odpoledne, sice nespí, ale pohádku poslouchá a pak je prý celkem hodný (ovšem prý začíná vystrkovat růžky, takže to pravé „veselo“ jim teprve chystá), odpoledne pro něj s Klárkou chodíme pěšky, takže už znám všechny mravence, kamínky, vajgly a podobné skvosty po cestě… Občas dokonce zůstáváme ve školce všichni, pokud jsou na zahradě, Ondra odmítá odejít, když tam ještě někdo je :jazyk: Dokonce tam prý i jakž takž obědvá, takže to do těch čtyř let třeba dotáhneme i na 13kilo :mrgreen:
Klárka začala v létě chodit, je k nezastavení, po obědě spí 20 minut, když jsme po plavání, tak je extrémně unavená a spí třeba i půl hodiny :jazyk: Fakt paráda, co vám budu povídat… Ale v noci dobré, celé léto vstávala v pět, teď už to hezky natáhla a oba vstávají v šest, spí spolu v pokojíčku a oba jsou tak moc spokojení, večer je v osm uložíme, slyšíme, jak si ta, m žvaní a pak prostě usnou. Klárka se občas v noci probudí a zaječí si, Ondru naštěstí nevzbudí, takže pohoda, ani k ní nevstáváme…

A jinak celkem nic, začínám koukat po zimním oblečení, nevěřily byste, jaká fuška je sehnat nepromokavou zimní kombinézu pro chodící dítě ve velikosti 74/80 :jazyk: Před dvěma týdny jsem byla s Klárkou na očkování, nechala jsem si ji zvážit, a má v těch skoro 15 měsících krásných 7700g :potlesk:

V sobotu jsme byli na výletě na kolech, dali jsme 63km, v neděli byli jenom chlapi, Ondra jel na kole ny tyči, samotnému se mu ještě moc nechce. Kdo tady má tříleťáka (3,5r), jezdí nebo jezdil v tom věku na kole? Mně se pořád zdá, že má ještě čas, když se mu nechce, nechala bych ho… Manžel ho taky nechává, ale spousta lidí kolem nám říká, že jejeich děti už tomhle věku dááávno jezdily, a jak je manžel nadšený cyklista, vrtá mu to hlavou a začíná to řešit… :nevim: Protože on by strašně chtěl dělat s Ondrou pánské jízdy a zatím nemůžou, tak se v říjnu chystají aspoň na „Apaluchu“, holky prej neberou, Klárka má sice krátké vlasy, ale asi jim ji nepropašuju :lol: :lol:

No, to je ode mě asi všechno, ať vás nezahltím…
Jo, kdyby náhodou někdo sbíral zvířátkové kartičky z Alberta, tak my taky, můžeme měnit, i když zatím jich dvakrát moc nemáme :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
18.9.12 20:15

@bumbinka ahoj, s kartičkama bych vám ráda pomohla, ale Kubík mi je vždycky hned po nákupu rozžvejká. nevím, asi je dělají v nějaké oblíbené chuti, nic jiného s takovým zájmem nebaští :andel:

• Citovat
  • Upravit
5468
18.9.12 20:16
@pokymar píše:
@bumbinka ahoj, s kartičkama bych vám ráda pomohla, ale Kubík mi je vždycky hned po nákupu rozžvejká. nevím, asi je dělají v nějaké oblíbené chuti, nic jiného s takovým zájmem nebaští :andel:
:lol: :lol: :lol:
Budu muset nahlásit v Albertu, že ty pytlíčky mají popepřit :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
18.9.12 20:20

@bumbinka :lol: on by to setřepal a baštil dál :D je chytrej jako opice 8)

• Citovat
  • Upravit
4661
18.9.12 20:24

@bumbinka
My kartičky sbíráme, zatím jich moc nemáme, ale pokud budeme mít něco 2×, dám vědět :D
A jsem moc ráda, že vám vyšla školka, super :palec:
Kubík je taky akční, ale po obědě spí 2 hodiny minimálně, naštěstí :dance: A od té doby co spí sám v pokojíku, tak ráno vstává kolem 7, když spal s námi v ložnici, tak vstával taky v 6 :zed:
@pokymar
Jak bylo na cvičení v bodypointu, líbilo se to Kubíkovi? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
18.9.12 20:28

@Lidas ani mi o tom nemluv, dvě hodiny jsem kroužila po sídlišti s utahanym uječenym diblíkem v kočáru a pokoušela se ho uspat a on usnul až čtvrt hodiny před cvičením, tak jsem se zase sebrala a jela s ním domů. Já se z toho jeho spánku zblázním :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová