Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7024
10.10.12 15:58

@Lidas super, tak jestli Danik nekdy zacne chodit, tak tam urcite sjedem :-)
zatim mu bohate staci plazeni, i k hracimu stolku si sedne, proc by se taky namahal, kdyz tam i tak dosahne, ze? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
10.10.12 16:01

@Lidas my koupili u té paní sandálky pro Emmu. Pak jsme potřebovali ještě kecky a ve Fare v DBK jsme málem omdleli..ty samé sandálky - i velikost skoro o 300,– dražší..takže my opravdu jinde botičky nekupujeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
10.10.12 17:59

Uz mlcim, minule jsem psala, jak krasne spi - prestal krasne spat, tedka jsem psala, ze nebude mit potrebu tak rychle si stoupat a sup, dite se oprelo o tatinka a stoupa si :zed: v zime se tam mozna sejdem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
10.10.12 20:00

@Luciiia
Určitě máš šikovného chlapečka, ale v 8 měsících ti fakt chodit nebude, dej mu čas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
10.10.12 20:59

@Lidas to mi je jasny a jsem za to i rada, ale myslela jsem si, ze si jeste chvili polezi, treba to byl jen omyl a prejdou ho ty choutky si stoupat :-D

jinak jeho tatinek pry v 8mi mesicich chodil, nechapu to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
11.10.12 07:56

spaní přes den

Ahoj, dlouho jsem tu nebyla, ale ted prosim o info, kdy vam zacala ditka spat pouze 1× pres den a v kolik a jak dlouho? Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
11.10.12 08:40

@gemmy
Kubík něco po roce, chodí spát po obědě a spí tak 2-3 hodiny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
11.10.12 10:08
@gemmy píše:
Ahoj, dlouho jsem tu nebyla, ale ted prosim o info, kdy vam zacala ditka spat pouze 1× pres den a v kolik a jak dlouho? Dekuji.

u nás se spí furt dopoledne hodinu a půl a odpolko max hodinu, ale Tom si to upravoval kolem roka, chodil po obědě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
11.10.12 11:42
@gemmy píše:

Klárka začala spát jednou denně nějak těsně okolo roka, spí tak půl hodiny, po plavání i 40 minut :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
11.10.12 12:13
@gemmy píše:

mě pořád spí 2× denně - cca 2 hodiny po probuzení jde znova spát tak na hodinku a pak po obědě tak 2 hodinky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
11.10.12 12:46

spani

…no ja premyslim to spani nejak upravit, protoze chci s nim zacit chodit dopoledne cvicit, ale nechci to delat nejak nasilne? Mate nejake tipy ci rady? Potreboval by to celkove posunout, protoze se probudi v 4:30, pak je jasne ze je kolem 9 mrtvej, tak ho dam spat, pak zase po obede spi tak od 1 do 2 a v 6 vecer je zase mrtvej takze chodi spat a proto vstava tak brzo :-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
11.10.12 12:48

@gemmy tak mě taky odpadá v 6 večer..ale spí do 7 :mrgreen:

tak bych postupně posunovala třeba o hodinku… to dopolední spaní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
11.10.12 15:41

Tak koukám, že náš Kubík spí krásně, díky bože za ty dary :D
Jinak rodičák už mi přišel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
11.10.12 19:42

@Lidas mě rodičák pořád ne, se picnu, má mi to přijít na ten stupidní účet na ten SockaKartě a nic tam stále nemám :zed:

• Citovat
  • Upravit
4444
16.10.12 12:43

Ahoj, vy mate všichni od sociálky tu skartu???co vím po okolí, tak to mají skoro všichni…já teda zatím ne a to si musíte vse vyřídit na socce??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová