Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aakaficko ok, tak dejte sraz v cilkove a ja pockam u zviratek, kdyz jsem hledala urad, tak jsem zabloudila, ale to jsem jela autem ![]()
@Luciiia tak jo, klidne doraz tak v 9,40 a ja skocim pro holky na 9,30 na zastavku a pak za tebou ke zviratkum
parada - hlavne at neprsi ![]()
@aakaficko kdyby prselo, tak plaza to jisti
vezmem hracky a vlezem si s detma na ty matrace
holky tam muzou lezet a kluci kolem nich lezt ![]()
@petrano62 a tobe je prosimte kolik?? at mam predtavu… vim, ze holkam je 27, 28 a mne 30 let.. tak jestli ses na tom podobne??? ![]()
@anecak uvidis jak bude malemu kdyz tak to nechame na jindy hlavne aby byl malej zdravej radsi to nehon ja muzu jit kdykoliv a holky urcite taky tak se pak ozvy a domluvime se ju ![]()
@fuča, díky, určitě se pak domluvíme. Zítra budu volat dr. na výsledky z moči, tak uvidíme, jak to bude.
Ahoj, já jsem z Pavlíkové, mám holčičky hned dvě, takže přesilovka nebude:)
@rosslyn to je u druhyho alberta, tam obcas jezdime a mam pocit, ze jedna slecna, co si u me objednavala kosmetiku tam bydli
Teda dámy, ten stredecni srazik vypada na celkem velkou akci. Uz se moc tesim. Jo a na ktere strane zastavky se sejdeme, u Alberta? ![]()
Ty jo, to vypadá dobře, kdyby byl prcek zdravej, přidala bych se…
Jsem od zastávky Čechtická, na Cílkovu do Jasný chodíme nakupovat, do lesoparku chodíme krmit kozy…tak snad někdy příště…