Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luciiia píše:
@luphen tak s ni pujdem na nakupy?myslis, ze by ji nezajimal Danik?
zkusit to můžeme - beztak nemám na odpoledne plán - ale tedka spí, bude spát tak ty dvě hodiny… ![]()
@luphen Danik taky spi…posli mi do sz cislo a napisu ti jak se vzbudi ![]()
Ahojky maminky nechteli by jste nekdo zitra skocit na rani ci dopoledni prochajdu? ![]()
@fuča co pozitri?
zitra musim po ranu hned varit obed, at jde spat nejlip pred 12. a muzeme brzo vypadnout…jsem na to docela zvedava
@Luciiia v patek rano jdu k lekari to jedine pak az nekdy odpoledne
zitra nic nemam ![]()
@fuča tak dneska je utery, takze jsem myslela ve ctvrtek, ne v patek
ale uplne jsi me zblbla
@Luciiia haha no vids to
tak myslis ve ctvrtek??
to muzem haha to nic nemam ![]()
Ahoj holky,
nějak to tady usníná, jak se všechny máte? ![]()
Já jsem teď spíš čtenářka než přispěvatelka, doby srazů nestíháme, stejně se scházíte momentálně jen maminky mrňátek, Klárka by rozhodně nevydržela v nějakém koutku, a honit ji po celé Novodvorské zase nedám já…
Jinak u nás celkem nic zásadního, teď jsme týden nespali, takže jsem ještě víc mimo než jindy, ale na dnešek už Ondra prospal celou noc, tak snad to bude lepší ![]()
Co předvánoční přípravy? Nevíte, jestli je tady v Modřanech nějaká akce pro děti, jako třeba rozsvěcení nějakého stromu? To už jsme asi stejně prošvihli, co? ![]()
Já dnes budu s Ondrou dělat adventní věnec (na poslední chvíli, jako všechno
), chci udělat těsto na perníčky, dárky pro děti už máme, pro manžela toho nemám moc, ale asi už nic pořizovat nebudu, pokud nedostanu nějaký geniální nápad, případně od vás nějaký super tip ![]()
Jo, a jinak jsem se dala na obchodování
. Teda to až tak ne, ale zaregistrovala jsem se jako prodejce jedné firmy, co prodává moc hezké dřevěné a didaktické hračky, už jsem tam něco objednávala přes známou a je to super, tak jsem si řekla, že to zkusím, nic za to nedám, je to něco jako Avon nebo Oriflame, tj. když člověk objedná jen pro sebe, stačí to, stačí to jednou za čas, a kdyby ne, tak po půl roce prostě přestanou posílat katalog, žádné povinnosti nebo závazky… Tak uvidíme
![]()
Kdybyste některá chtěly nakouknout, tak katalog je k vidění zde: http://sk.ctf-co.eu/retail … a kdybste něco chtěly objednat, stačí napsat do SZ
![]()
Zítra dopolko budu mít jen mrně, takže asi vyrazím do Placky, v klidu a pohodě si dám kafe a projdu si obchody, chce se někdo přidat?
Ahoj, o perníkách mi nemluvte, mě se každý rok povedou dva druhy perníků: jedny jsou tvrdé jako kámen a věším je na stromeček a druhé jsou rozplizlé a divně přeslazeně měkké hnusné(zkouším ze zoufalství vždycky dva druhy těsta) Je to následovně : perníky a čokoláda se mi v životě nepovede. A to mám recepty jak z netu, tak i od příbuzné, která umí tyhle věci totálně dokonalé
Zkoušela jsem různé druhy mouky, másla i medu, ale tohle se mi mi nepovede…neumíte to někdo upéct? Koupila bych od vás pár vzorků na chuť
Vždycky třískám hlavou o zeĎ když si uvědomím, kolik peněz jsem do těch pokusů už dávala. Ostatní cukroví je ok, nejsem neschopná, ale tohle prostě… ![]()
Teda pokud nezcvoknu…Danik nadherne usnul kolem 8. a tedka rve a nepomaha nic, krome noseni a mlika, ale mliko mu davat celou noc nemuzu a o noseni ani nemluve
@Luciiia já přesně nevím, v kolik. Půjdu předtím ještě na poštu, takže těžko říct…ale chtěla bych tam nejpozději v deset být, spíš dřív.