Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11081
7.12.12 08:46

@lussynet, ty porodní sálky jsou komplet nový a zrekonstruovaný, vybavený WC i sprchou, v jednom je i vana. Na šestinedělí je to horší, jsou tam společné koupelny a WC, ale čisto a na péči si nemůžu stěžovat, ta byla super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
7.12.12 08:46

@popletko já co tak od začátku pročítám diskuze, tak tyhle dvě porodnice asi vedou, ale samozřejmě i tak se najdou negativní reakce, nicméně Podolí mám z Modřan relativně kousek, už jsem tam byla i na ultrazvuku kvůli NT screeningu, na který jdu po Vánocích a přijde mi i přístup těch sestřiček takovej zatim fajn.. A jak už jsem zmínila, ten porodní pokoj pro mě vypadá hodně lákavě, představa, že budu rodit v boxu a za hadříkem nějaká další rodička.. I když v tu chvíli by mi to bylo možná buřt.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
7.12.12 08:47

@anecak to je právě to, co mě láká no.. jinak společný sprchy a wc, to přežiju, loni jsem skončila s alergií na sluníčko nebo chlorovanou vodu (na to nikdy nepřišli) na kožním na týden v nemocnici a tam to bylo daleko tragičtější, Vinohradský oddělení je z doby temna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
7.12.12 08:53

Já rodila jednou u Apolináře a jednou v Podolí, oboje v pořádku, ale já měla oba porody hooooodně problémové, takže pro mě je prostě důležité, že jsme děti i já v pořádku a nic moc okolo mi nepřišlo podstatné… Porodní pokoje v Podolí jsou hezké, u Apolináře jsou jen ty boxy, ale musím říct, že na to jsem při porodu vůbec nemyslela :-D. Šestinedělí pak oboje dost podobné, na přístup doktorů nebo sestřiček si nemůžu stěžovat, jídlo nic extra, ale jedlé v obou…
U Apolináře jsem tehdy dostávala vložky, byl tam neomezený přísun nočních košilí, volně k dispozici pečivo a na chodbách várnice s pitím… ale to je spíš tím, že tam jsem rodila dřív, to se všechno omezilo časem asi všude. Jo, taky jsme u Apolináře měli dětskou váhu na pokoji a ne na chodbě. Nic jiného mě asi nenapadá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
7.12.12 08:57

@bumbinka děkuju, mně jde taky o to, kdyby byly nějaký komplikace, aby to proběhlo všechno v pořádku, budu rodit poprvé, tak se snažím sehnat co nejvíc informací :D hlavně, aby bylo mrně v pořádku no a já třeba taky :D taky mi jde o ten přístup po porodu ke mně i k dítěti, no, uvidíme, třeba to přijde tak rychle, že tyhle věci okolo fakt nebudu vůbec řešit :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
7.12.12 08:59

Ahoj, já jsem z Komořan (kousek od Modřan) a v lednu čekáme první mimčo. Rodit bych měla v Podolí, tak jsem na to zvědavá. Gynekolog, který tam pracoval vychvaloval poradnu a porodní sály, akorát, že na 6tinedělí toho mají moc. Poprvé do poradny tam půjdu nějak okolo Vánoc. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11081
7.12.12 09:06

Já rodila v Podolí naposledy v březnu, teď už tam vložky k dispozici volně nejsou (šetří), volně k dispozici čaj a pečivo bylo taky, váhu jsme měli na pokoji. Na péči si stěžovat nemůžu, přístup sester i doktorů byl super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
7.12.12 09:11

No tak hlavně, aby to bylo vše v pořádku a měly jsme zdravá mimča :)) na jednu stranu, pokud nejsou komplikace a vše probíhá v pořádku jak má, tak se to tam dá nějak přetrpět :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
7.12.12 12:41

Ja jsem rodila v unoru v Krci a nemuzu si stezovat. Porodni boxy, prehravac CD. ten jsem hodne ocenila, zacatek jsem mela hodne mirnej cca 4h a kdyz jsem tam slysela jednu maminku, tak jsem prohlasila, ze nikdy rodit nebudu. Az posledni 2h by mi to bylo jedno, ale to uz mela odrozeno a ja si oddychla :-D
Jinak vlozky volne k dispozici, caj taky, sprchy a WC bohuzel spolecny.
Kdybych blba nerekla, ze ze me neco tece a ze nevim jestli to neni plodovka, tak jsem tam nemusela lezet o 2 dny navic, ted uz vim, co to je hlenova zatka i praskla voda, tak si priste dam snad pozor :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
7.12.12 13:13

Já rodila minulé léto v Podolí a šla bych tam rodit znovu :! Předporodní péče a porod super, oddělení šestinedělí je horší, pár sestřiček nebylo úplně nejpříjemnějších, ale taky se to dalo, mají tam toho hodně, tak se to dá i pochopit :D Sociálka na patře se zvládnou dá a jídlo tak normálka, jako v nemocnici :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
7.12.12 14:23
@lussynet píše:
@popletko Tak to jsi trošku napřed! :D já jsem teprve ve třetím měsíci :D a můžu se zeptat, kde jsi rodila? Chystám se do Podolí a nejsem si pořád nějak jistá :nevim:

já rodila v Podolí a tedka v březnu se tam chystám znova - já tam byla moc spokojená :palec: porod byl bezproblémový tak nevím jaký by to bylo kdybych měla nějaké komplikace, ale PA dokonalá, pak dvě hodiny na sále s manželem a dcerkou, přinesli mi obrovskou večeři… a pak jsem tam byla týden a dětský sestřičky tam byly milionový :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
7.12.12 14:25

Tak kojeneckou váhu jsem měli v podolí taky na pokoji, byla tam i vanička, přebalovák, skříň, jídelní stůl a židle… jediný co tak společný záchody a sprcha - ale ani jednou se mi nestalo že bych stála frontu na záchod nebo na sprchu nebo že by tam bylo špinavo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
7.12.12 14:27

@luphen tak to jsi mě uklidnila, já jsem se ptala i gynekologa a ten se nijak nevyjádřil, tak jsem si nebyla jistá.. :? zkusím to tedy tam a uvidím, moc děkuju za reakce:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
7.12.12 14:50
@lussynet píše:
@luphen tak to jsi mě uklidnila, já jsem se ptala i gynekologa a ten se nijak nevyjádřil, tak jsem si nebyla jistá.. :? zkusím to tedy tam a uvidím, moc děkuju za reakce:)

víš jak - nikdo ti nezaručí že tam a tam se ti bude líbit ;-) může se cokoli stát, narazíš na blbě vyspanou sestru a hned to tam budeš mít zkažené a pod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
10.12.12 08:46

@luphen právě no, ještě dost uvažuju o Krči - neplatí se tam teď prý za otce u porodu a ta registrace je po telefonu, rodila tam šéfový dcera a prý dobrý, navíc to prý prošlo od té doby ještě rekonstrukcí, tak uvidím, každopádně už bych se měla rozhodnout :D :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová