Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A jeste je nejaky plavani v jesenici, tam ta cena byla jeste lepsi a da se to tam i pronajmout za rozumnou cenu
a odkryty pocitac bych vyhodila, proc si ho proboha nezavre? zbytecne se do nej prasi, malymu to muze neco udelat… nebo ho zavri sama, zas tak slozity to neni, pokud on je linej ![]()
@popletko píše:
No mám zahradené krabicami velkými poštárkami ale ten malý je tak šikovný že si to vie posunúťdneska sa hrabal v PC.. no keby to moj videl tak ma žene (má otvorený počítač - bez boku a položený na zemi - priamo lepidlo na malého…)Chcela som sa spýtať či tu niekto chodí alebo chodil na plávanie s mimískem.. keď áno tak kam???
aquababyclub - chodili jsme na VYšehrad do skleněného bazénku když bylo Emmče 7 měsíců
je to tam malinký - jen pro 3-4 děcka s doprovodem, takže takové komornější a voda krásně teplá a čistá - a doprovod (tatínek nebo kdokoli další) mohl všechno vidět přes ty skleněný stěny bazénku ![]()
Holky, mám dotaz - nechávala jste někerá fotit děti někde v ateliéru? Sháním reference, pořád o tom mluvíme a nemůžeme se k ničemu dokopat, tak mě napadlo, že bych nám všem dala pod stromeček nějaký poukaz
![]()
@bumbinka my nechavali fotit kdyz bylo Klaudince 12 dnu, je to super fotografka Monika, hrozne prijemna s detma to umi moc - podivej kdyztak do me fotogalerie + tady jsou jeji stranky http://www.fotoangel.cz/foto/deti/
jen myslim, ze toho ma uz hodne do konce roku, ale zkus se kdyztak zeptat
![]()
Nás fotila v roce Marie Martiashvili, má 2děti, takže to s prckem uměla skvěle a fotili jsme rodinnou oslavu roku venku na louce jako piknik a super!! A ceny velmi příznivé
http://www.facebook.com/…089922749062
Díky, holky, kouknu na ty odkazy… já to nepotřebuju do konce roku, to my stejně nestíháme, chtěla bych jen nějaký „poukaz“ a domluvit si termín po novém roce… Ale hlavně bych potřebovala, aby to šlo i o víkendu ![]()
@aakaficko Tam je v kontaktu uvedeno, že je v Ústí nad Labem
![]()
@janisska píše:
Nás fotila v roce Marie Martiashvili, má 2děti, takže to s prckem uměla skvěle a fotili jsme rodinnou oslavu roku venku na louce jako piknik a super!! A ceny velmi příznivéhttp://www.facebook.com/…089922749062
a jaký má ceny?? ![]()
@bumbinka jj je z Usti, ale ma atelier i tady v Praze - takze neni problem, nas taky fotila v Praze ![]()
@luphen píše:
a jaký má ceny??
já platila 800,– za 10 upravených fotek každá v barevné a černobílé verzi, takže celkem 20, fotili jsme asi 2,5hodiny a donesla svoje rekvizity. Ale je to podle mě na dohodě ![]()
@lussynet
ja som tiež z Modřan
a máme už „skoro“ polročného Františka…
@popletko Tak to jsi trošku napřed!
já jsem teprve ve třetím měsíci
a můžu se zeptat, kde jsi rodila? Chystám se do Podolí a nejsem si pořád nějak jistá ![]()
@lussynet, já rodila v Podolí 2× a klidně bych tam rodila znovu, byla jsem tam moc spokojená.
@anecak Jo? Já jsem přemýšlela ještě o Apolináři, ale odrazuje mě tam to vybavení a ty porodní boxy oddělený jen takovým hadrem.. V Podolí je prý porodní pokoj a celkově to tam je prý lepší i co se přístupu týče
@lussynet ja som rodila u Apolináře a neviem či by som tam rodila znova
ale porod bol bez problémov