Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33673
10.12.12 11:38
@Luciiia píše:
@luphen po porodu te tam hnali??? ja po porodu nesmela asi 4hod vstavat

no jasně - dvě hodinky po porodu… po porodu nás nechali s manželem a malou na sále, pak donesli večeři, pak mě hnali do té sprchy že se musím vyčurat a pak na pokoj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
10.12.12 11:39
@lussynet píše:
Tak čůrat před někým by mě, milé dámy, zabilo :D takže jestli mi bude nějaká čůráníchtivá sestřička stát za zadkem a čekat, až se vyčůrám, tak tam můžeme klábosit taky půl dne :D ten screening to myslíš asi ten jak se dělá v 16. týdnu ne? Protože ten NT screening pojišťovna zatím nehradí :( jinak společný záchody a sprchy mi nevadí, loni jsem byla na kožním ve Vinohradský a to byla teda větší „lahoda“, tam byly i starý babičky, takže v porodnici mi to asi tolik nebude.

tak nutit tě budou všude tak jako tak :mrgreen: kdyžtak jí řekneš aby šla pryč že potřebuješ soukromí no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
10.12.12 11:42

@luphen a na pokoj jsi sla sama, nebo na lehatku?
ja jsem mela cca hodinu siti, pak hodinu na sale a pak prevest na lehatku na pokoj a jeste tam jsem nemohla vstavat nekolik hodin, snad ve 2 jsem mohla vstat s asistenci…mozna to bylo kvuli tomu epi, nevim
porodila jsem v 8:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
10.12.12 11:44
@Luciiia píše:
@luphen a na pokoj jsi sla sama, nebo na lehatku?
ja jsem mela cca hodinu siti, pak hodinu na sale a pak prevest na lehatku na pokoj a jeste tam jsem nemohla vstavat nekolik hodin, snad ve 2 jsem mohla vstat s asistenci…mozna to bylo kvuli tomu epi, nevim
porodila jsem v 8:20

no dali mi na výběr jeslti se chci projít nebo projet, tak jsem šla sama - jen mě ten „bratr“ bo jak se říká chlapům chytl pod křídlem abych se neskácela a šla jsem po svých a za hodinku potom mi donesli na pokoj ještě malou - dali ji na hodinku prohřát do inkubátoru ;) šití jsem měla malý - sice to taky trvalo dlouho a bylo to bolestivý… sykala jsem u každýho píchnutí jehly..ale samotný nástřih sem měla prý 1cm, jinak pár ranek uvnitř no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
10.12.12 11:47

@Luciiia ahá, tak to netuším, to Podolí si za to účtuje pěknou pálku :/ uvidíme no, jestli budu nějak mimo, tak budu možná ráda, že mě tam někdo přidrží, ale představa, že čůrám „hromadě“ mě docela děsí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
10.12.12 11:49
@lussynet píše:
@Luciiia ahá, tak to netuším, to Podolí si za to účtuje pěknou pálku :/ uvidíme no, jestli budu nějak mimo, tak budu možná ráda, že mě tam někdo přidrží, ale představa, že čůrám „hromadě“ mě docela děsí :D

za ten screening se většinou platí kolem 1000-1500, mě to dělal taky můj dr - ale taky si to nechal zaplatit ;)

jinak min. rok se v Podolí za otce u porodu platil 1000, tedka si připlatím o 500 víc :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
10.12.12 11:52

@luphen jojo, ačkoliv od jara by to mělo být zdarma.. přitom když si vezmeš, že jde max. o spotřebovaný materiál, resp. zapůjčení oblečení na sál.. fakt nechápu, rejžujou, kde se dá.. můj doktor ten screening, nedělá, byla jsem klasicky na krvi a teď jdu ve čtvrtek na ultrazvuk a konečně dostanu těhu průkazku:D tohle mi budou dělat v Podolí právě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
10.12.12 12:04
@lussynet píše:
@luphen jojo, ačkoliv od jara by to mělo být zdarma.. přitom když si vezmeš, že jde max. o spotřebovaný materiál, resp. zapůjčení oblečení na sál.. fakt nechápu, rejžujou, kde se dá.. můj doktor ten screening, nedělá, byla jsem klasicky na krvi a teď jdu ve čtvrtek na ultrazvuk a konečně dostanu těhu průkazku:D tohle mi budou dělat v Podolí právě

oblečení? pro otce?? v Podolí nedostal snad ani návleky na boty :D byl tam ve svým oblečení a tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
10.12.12 12:13

Bych rekla, ze jim to tatinkove spis ulehcuji, pavel se o me staral a kdyz bylo potreba, tak PA zavolal…za celou dobu cca 6h. tam byla max 4-5×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
10.12.12 12:14

Já taky rodila v Podolí, tak přidám i své zážitky :D
@luphen
My jsme váhu na pokoji neměli, byla na chodbě…asi je to v každém patře jiné :think:
Epidurál jsem nechtěla, několik kamarádek s ním mělo špatnou zkušenost…ani mi ho při porodu nenabídli a to jsem rodila dost dlouho a měla jsem velké bolesti, asi chtěli ušetřit :D A díky šikovné doktorce jsem unikla nástřihu, jen mě malý potrhal, protože šel s ručičkou vedla hlavy, tak jsem měla pár stehů, ale nic hroznýho :D V Podolí nechávají na sále 2 hodiny, ale protože byl v létě frmol, tak mě po hodině odvezli na oddělění gynekologie, protože na šestinedělí nebylo místo, tam jsem byla asi 2 hodiny, pak se místo uvolnilo a šla jsem tam. Jinak jsem dostala k obědu svíčkovou a nebyla jsem schopná ji chvíli po porodu pozřít, taková škoda :D Na záchod se mnou šla sestřička, ale čekala za dveřma, takže jsem měla soukromí :palec:
A NT screening mi dělal můj doktor a platila jsem ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
10.12.12 12:21

@Lidas no vidiš..tak asi fakt každý to patro to tam má jinak…já byla tuším odd P2 :think: a po tom porodu mě hnala sestra čůrat do sprchy a ne na záchod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
10.12.12 12:56

@luphen no tak to vidíš :D oni by určitě argumentovali tím, že pak přinesou jídlo či co :D ne, mně to přijde prostě zbytečný, to radši malýmu něco koupím nebo tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
10.12.12 13:06
@lussynet píše:
@luphen no tak to vidíš :D oni by určitě argumentovali tím, že pak přinesou jídlo či co :D ne, mně to přijde prostě zbytečný, to radši malýmu něco koupím nebo tak..

jídlo přinesli jen mě - nebo teda nebylo řečeno že se mám dělit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
10.12.12 13:12

@luphen :D tak to nevim, podle čeho tam hodnotěj, kdo potřebuje najíst a kdo ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
10.12.12 13:59
@lussynet píše:
@luphen :D tak to nevim, podle čeho tam hodnotěj, kdo potřebuje najíst a kdo ne :D

já to myslela jako že manželovi ho nedali - jiným maminám určitě taky dali najíst :-D krom císaře - to jsou pak na dietě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová