Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3054
13.12.12 13:14

Holky, dnešní dopoledne strávil Arnošt na hlídání v DC sportík, založila si to kamarádka, tak já pila čaj a kafrala, Arnošt si hrál s hlídací paní a byl tak spokojenej!!!Tak pro ty, co by rády nakoupily třeba v Arkádách, jukněte, mohlo by se vám hodit. Sídlí na Pražského povstání v hale Děkanky. Mají k dispozici i solnou jeskyni a tělocvičnu, takže fakt super. http://dcsportik.wordpress.com/
On Arnošt věkově ještě neodpovídá, ale byla jsem spíš za kámoškou, ale je s nima domluva… ;) Mají tam spousty hraček a to dokonce funkčních, ne jak v Kroužkách :lol: A první dopoledne je zdarma. Snad to nebude bráno jako reklama, byla jsem tam, vyzkoušela a můžu doporučit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
13.12.12 13:22

@rosslyn
Můžu se zeptat, proč jsi v bodypointu nespokojená? :think: Chtěla jsem tam s Kubíkem začít chodit v lednu, mám to hned vedle baráku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
27.12.12 11:07

Ahoj holky!! doufám že jste si užili vánoce a vše proběhlo dle představ!! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
30.12.12 19:51
@luphen píše:
Ahoj holky!! doufám že jste si užili vánoce a vše proběhlo dle představ!! ;-)

Ahoj, u nás vše proběhlo fajn, Martínek si to užil a my také ;-) Nezajdem zase do človíčkova nebo jinam??? A co vy, jak se to Emmičce líbilo a co prcek v bříšku, nezlobí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
30.12.12 20:02
@gemmy píše:
Ahoj, u nás vše proběhlo fajn, Martínek si to užil a my také ;-) Nezajdem zase do človíčkova nebo jinam??? A co vy, jak se to Emmičce líbilo a co prcek v bříšku, nezlobí???

jojo u nás taky pohodička - dárků milion takže ani neví co doma všechno má páč ji ty kvanta darů nezajímaj :mrgreen: :mrgreen:

určitě se můžeme zase domluvit a zajít!!

no prcek..už je to takový sloník - se pekelně valím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
7.1.13 20:56

Ahojte :) vidím že ste riešili krúžky.. to máte všetky už staršie deti? My máme 7 mesačného… chcela som sa spýtať či nechodí niekto do Sokola na cvičenie?
@bumbinka čo to je za cvičenie v tom DDM? Máme to pod barákom. Ja som tam kedysi chodila na cvičenie pre ženy, teraz mi to časovo nevychádza, ale pre deti som tam nevidela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
7.1.13 21:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
7.1.13 21:25

@bumbinka ja som práve nedávno písala do Sokola (www. sportovnidite. cz) ale pre tých najmenších neotvorili. Až od 1 roku vyššie… tak sa tam pojdem pozrieť a uvidím aj keď DDM máme pod barákom.. no uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Boo-Boo
21.1.13 13:48

Ahoj, pokud myslíš DDM Jordana Jovkova, tak na cvičení s malými dětmi chodím (7-15 mesicu).

• Citovat
  • Upravit
4444
24.1.13 20:22

Ahoj ddm je jen v hermanove a na urbankove, Jordana Jovkova spadá pod kc12…s detma chodím do hermanove-ddm a do sokola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
24.1.13 20:53

hlada sa mamina

Ahojte zienky :)
v Prahe nezijem dlho a tak by som si rada nasla nejaku spriazenu dusu na prechadzky, pokec, vselico… - idealne tiez nejaku tehulku. My mame termin 25.7.2013 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
4.2.13 12:54

Ahoj děvčata!!! nikdo sem nějak nechodí poslední dobou… asi jste někde po horách co? :-) já jen čekám na slehnutí :-D :-D radši se moc nehýbu jinak totiž funím šíleným způsobem a taaaak :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
4.2.13 12:55

@luphen ahoj, já sem chodím, ale jen sleduju :) koukám, 35. týden, to už máš za pár viď:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
4.2.13 12:58
@lussynet píše:
@luphen ahoj, já sem chodím, ale jen sleduju :) koukám, 35. týden, to už máš za pár viď:)

no joo funim stále a neusnále a je to horší a horší - už se ani nezvednu z postele pomalu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
4.2.13 13:00

@luphen jaj, tak to se mám na co těšit :D:D už teď, když se najim, tak mám problém s chůzí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová