Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33673
4.2.13 13:02
@lussynet píše:
@luphen jaj, tak to se mám na co těšit :D:D už teď, když se najim, tak mám problém s chůzí :D

no tak každá to má jinak :mrgreen: já jak jsem vorvaná z tý prvorozený tak mi to dává zabrat nějak víc než v prvním těhotenství :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
4.2.13 13:07

@luphen já jsem se úspěšně problila první trimestrem, ve druhým mě to ještě občas potkává, ale zas se přidaly jiný potíže, tak jsem zvědavá, co si na mě připravilo ve třetím:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
4.2.13 13:09
@lussynet píše:
@luphen já jsem se úspěšně problila první trimestrem, ve druhým mě to ještě občas potkává, ale zas se přidaly jiný potíže, tak jsem zvědavá, co si na mě připravilo ve třetím:D

jo to znám..já u první problila první dva trimestry :mrgreen: tak snad už si to na tebe nic nechystá a bude to jen v pohodě!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
4.2.13 13:12

@luphen já to mám na etapy, tejden bliju, tejden nebliju, ale zato mám migrény :D je to fajnovka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
4.2.13 13:14
@lussynet píše:
@luphen já to mám na etapy, tejden bliju, tejden nebliju, ale zato mám migrény :D je to fajnovka :D

no to je taky fajne :zed: to je ten „požehnaný“ stav no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
4.2.13 13:19

Co blázníte, kdyť je to přece nejhezčí období v životě ženy :lol: :zed:
Jinak holky, v Domynu otevřeli klub pro děti Všeználek, koukněte na net, nebyla jste tam už některá? Uvažuju o návštěvě… :think:
A ještě dotaz, nevíte, kdy se podávají přihlášky do školek na Praze 4-Kamýk, Lhotka? Díky za info :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
4.2.13 13:24

@luphen @janisska nevím, kdo to nazval požehnaným stavem, asi nějakej chlap, to jinak není možný :D:D jinak tamto netuším, zatím jsem ve fázi „hektická příprava na první dítě“, takže tohle mě čeká až za delší dobu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
5.2.13 13:48

@janisska
Díky za tip na Všeználek, hned jsme se tam vypravili do herny a moc se nám tam líbilo :palec: Mám to kousek od baráku, takže super :D Zítra se tam chystám omrknout cvičení s dětmi, byli jsme na něm v Bodypointu, tak to chci porovnat… :think: Jen Kubík se do organizovaných věcí zatím nechce moc zapojovat, tak se bojím, že zaplatím kurz a jemu se tam pak nebude líbit :think: V tom Všeználkovi se platí každá lekce zvlášť a to by mi vyhovovalo víc :D Jinak hezké prostředí a moc příjemná paní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
5.2.13 15:27

@Lidas děkuju za info. A byli jste tam sami nebo bylo více maminek? A jak je herna koncipovaná? Myslím, prolézačky, odrážedla nebo spíše jednotlivé hračky? Děkuju za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
5.2.13 20:19

@janisska
Ono je to otevřené od ledna, tak to ještě nefunguje úplně tak jak má, tak jsme nebyli přímo v herně, ale v místnosti pro kroužky a tam byli spíš jednotlivé hračky, pak tam byla jedna motorka, něco na houpání, bazének s míčky…jinak ta herna je prý větší a jak je zařízená, nevím… :think: Já tam vzala 2 kamarádky s dětma a pak tam paní měla děti ve školičce a s těmi byla v jiné místnosti a věnovala se jim…prý tam chodí maminky spíš odpoledne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
6.2.13 08:54

Tak mi mládě vyrostlo z bot…25 už mu nestačí, kde kupujete botky? Já nevím…asi koupim tenisky…co myslíte? Další zimní Superfity by mě asi zruinovaly :?

• Citovat
  • Upravit
5468
6.2.13 09:18

@pokymar Zimní už bych teď asi nekupovala, ale na tenisky si teda taky myslím, že to ještě není… pořídila bych nějaké pořádné kožené kotníčkové, na přechod zima/jaro, uvidíš pak, jak dlouho mu vydrží… tenisky bych nechala až na léto. Nevím tedy, jak moc běhá venku, ale Klárka chodí třeba dvě tři hodinky (s občasným poponesením), takže ta by v teniskách teď rozhodně umrzla, a to jsme studený odchov… Zatím chodí v zimních, Ondra střídá zimní a kožené kotníčkové.
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
6.2.13 09:25

Hmmm a kam by jsi pro to šla? Nemluvily jste tady o nějakém obchodu u nějaké polikliniky? :) Třeba ten obchod v DBKáčku na mě působí děsně, prodavačka ví prd a ceny taky „supr“.

• Citovat
  • Upravit
5468
6.2.13 09:41

@pokymar jj, u polikliniky je dětská obuv, docela fajn, holky tady psaly, že i prodavačka celkem poradí. Mně přijde milá, ale neporadila nám nikdy nic, jenže je fakt, že naše děti a jejich sirkovité nožičky nejsou úplně standard, spíš tam mají klasiku nebo na šitší nožičky, přijde mi…
My jezdíme na Lužiny, ale uznávám, že je to dost z ruky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
6.2.13 09:43

@bumbinka a u které polikliniky to je? :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat