Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5468
6.2.13 09:58

U Polikliniky Modřany :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
6.2.13 10:04

@pokymar
Je to u polikliniky Modřany, obchod se jmenuje Žirafík. Já tam byla spokojená, rozhodně víc, než v DBK :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
6.2.13 10:10

A nevíte, holky, jejich stránky?

tak stránky jsem nenašla, ale našla jsem na ně telefon. Hele, ona tam prodává… východní prodavačka? :)

• Citovat
  • Upravit
5468
6.2.13 10:20

@pokymar jj, je to nějaká Ukrajinka nebo Ruska nebo tak něco, podle přízvuku :). Je moc milá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
6.2.13 12:39

@bumbinka jo, v pohodě, já proti nikomu nic nemám 8) Tak snad to dneska stihnu, jsou tam jenom do pěti, musím dřív z práce. Nemáš nějakou fotku po jakých botách mám koukat? 8)

• Citovat
  • Upravit
5468
6.2.13 13:07

@pokymar Já bych šla po něčem takovémhle: http://www.detskaobuv.cz/…g/celorocni/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
6.2.13 13:37

@pokymar
Ale únor má být dost studený, nebude mi v celoročních zima? :think: Kubík by taky potřeboval nové, má tyto http://www.pegres.cz/…v/vzor-1700/?…, v Modřanech stály přes 800, teď jsem je našla na netu za půlku tak o nich ještě uvažuju :think: Poky, pokud si vzpomeneš, mrkni na ně v obuvi, zda je nezlevnili, díky :D
Jinak ti závidím práci, mě doma fakt hrabe 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
6.2.13 19:18

Ahoj, tak v Modřanech toho moc neměla. Vyprodává teda zimní (má dvacetiprocentní slevu na zimní), ale v 26 měla v nabídce jen troje co by celkem ucházeli, ale v závěru jsme nic neodnesli. Nakonec jsme koupili v jiném obchodě takové jako vysoké vyteplené tenisky (vypadá to jako pohorky). Mladej v nich chodí o moc lépe než v těch co měl dosud a jsou pevné, tak snad v pohodě…

• Citovat
  • Upravit
pokymar
6.2.13 19:22

@Lidas tvůj dotaz jsem bohužel četla až teď  :?

• Citovat
  • Upravit
5009
10.2.13 19:45

Holky, nechcete příští týden někam vyrazit? Pondělí, středa a pátek kdykoli, čtvrtek dopoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
11.2.13 15:01

@rosslyn
My se chystáme zítra do Všeználka do herničky, ale to se ti asi nehodí :think:
Jinak ve čtvrtek a v pátek tam bude masopustní herna, pokud má někdo zájem, pošlu mailem pozvánku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
11.2.13 15:18

@Lidas všeználka bych ráda zkusila, ještě jsem tam nebyla, bohužel zítra je jediný den, kdy nemůžu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
11.2.13 15:32

@rosslyn
Možná bych mohla i ve středu, ještě si dáme vědět, ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
15.2.13 20:24

Ahoj holky,
mám tu babičku, tak jsem si udělali výlet na Lužiny do vámi chválené dětské obuvi :) Musím uznat, že paní prodavačka tomu asi fakt rozumí, Kubík má vyšší nárt, tak nám doporučila ty správné, aby mu byly pohodlné, jen jsme tam nechali dost peněz :zed: :D Máme Essi, přijde mi, že mají tvrdší podrážku a v diskuzích jsem na tento problém narazila…vaše děti je nosí, jste s nimi spokojené? :think: Jako mě se líbí moc, tak snad se v nich bude Kubíkovi opravdu dobře chodit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
15.2.13 20:27

@Lidas Klárka měla v létě Essi sandálky a dobrý :palec:, hezky se v nich rozchodila a pak je měla ještě jako přezůvky na cvičení, v pohodě, podrážka mi nějak extrémně vrdá nepřišla, ale u pevných bot to možná bude jiné… Ty mi od Essi právě nikdy neměli, protože dětem právě tvarově nevyhovují, potřebujeme na hooodně úzké nožičky, nízký nárt a hubený kotník :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová