Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pokymar
Je to u polikliniky Modřany, obchod se jmenuje Žirafík. Já tam byla spokojená, rozhodně víc, než v DBK ![]()
A nevíte, holky, jejich stránky?
tak stránky jsem nenašla, ale našla jsem na ně telefon. Hele, ona tam prodává… východní prodavačka? ![]()
@pokymar jj, je to nějaká Ukrajinka nebo Ruska nebo tak něco, podle přízvuku
. Je moc milá…
@bumbinka jo, v pohodě, já proti nikomu nic nemám
Tak snad to dneska stihnu, jsou tam jenom do pěti, musím dřív z práce. Nemáš nějakou fotku po jakých botách mám koukat? ![]()
@pokymar Já bych šla po něčem takovémhle: http://www.detskaobuv.cz/…g/celorocni/
@pokymar
Ale únor má být dost studený, nebude mi v celoročních zima?
Kubík by taky potřeboval nové, má tyto http://www.pegres.cz/…v/vzor-1700/?…, v Modřanech stály přes 800, teď jsem je našla na netu za půlku tak o nich ještě uvažuju
Poky, pokud si vzpomeneš, mrkni na ně v obuvi, zda je nezlevnili, díky ![]()
Jinak ti závidím práci, mě doma fakt hrabe ![]()
Ahoj, tak v Modřanech toho moc neměla. Vyprodává teda zimní (má dvacetiprocentní slevu na zimní), ale v 26 měla v nabídce jen troje co by celkem ucházeli, ale v závěru jsme nic neodnesli. Nakonec jsme koupili v jiném obchodě takové jako vysoké vyteplené tenisky (vypadá to jako pohorky). Mladej v nich chodí o moc lépe než v těch co měl dosud a jsou pevné, tak snad v pohodě…
Holky, nechcete příští týden někam vyrazit? Pondělí, středa a pátek kdykoli, čtvrtek dopoledne.
@rosslyn
My se chystáme zítra do Všeználka do herničky, ale to se ti asi nehodí ![]()
Jinak ve čtvrtek a v pátek tam bude masopustní herna, pokud má někdo zájem, pošlu mailem pozvánku ![]()
@Lidas všeználka bych ráda zkusila, ještě jsem tam nebyla, bohužel zítra je jediný den, kdy nemůžu ![]()
@rosslyn
Možná bych mohla i ve středu, ještě si dáme vědět, ju?
Ahoj holky,
mám tu babičku, tak jsem si udělali výlet na Lužiny do vámi chválené dětské obuvi
Musím uznat, že paní prodavačka tomu asi fakt rozumí, Kubík má vyšší nárt, tak nám doporučila ty správné, aby mu byly pohodlné, jen jsme tam nechali dost peněz
Máme Essi, přijde mi, že mají tvrdší podrážku a v diskuzích jsem na tento problém narazila…vaše děti je nosí, jste s nimi spokojené?
Jako mě se líbí moc, tak snad se v nich bude Kubíkovi opravdu dobře chodit ![]()
@Lidas Klárka měla v létě Essi sandálky a dobrý
, hezky se v nich rozchodila a pak je měla ještě jako přezůvky na cvičení, v pohodě, podrážka mi nějak extrémně vrdá nepřišla, ale u pevných bot to možná bude jiné… Ty mi od Essi právě nikdy neměli, protože dětem právě tvarově nevyhovují, potřebujeme na hooodně úzké nožičky, nízký nárt a hubený kotník ![]()