Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7024
30.4.13 11:19

@Balalajka super, tak mame kam s kamoskou zajit :-D jestli ten koutek stoji za to, tak budou mit slusny trzby, neco takovyho tady chybelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
30.4.13 14:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
30.4.13 14:28

@bumbinka tak koukam, ze u toho detskyho koutku je schod :-( to pro dadu jeste neni, bych tam s nim musela hodit za ruku, i kdyz by ho mozna napadlo se chytnout toho zabradli…nekdy zkusime a uvidime :nevim:
ale neprijde mi podle fotek, ze to bude nekuracka restaurace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
30.4.13 14:32

@Luciiia Já nevím, já tam ještě nebyla, jen se tu @kolik ptal na kontakt, tak jsem ho sem dala… ale @Balalajka a @lussynet tam asi byly, tak třeba dodají detaily ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
30.4.13 14:41

Je to tam fajn, jen mi trochu chybí zmrzlinový poháry (co jsem těhotná, tak zmrzlinu miluju :D ) :) teď nevím, jak to tam bylo s kouřením, vedle nás nikdo nekouřil a to jsme byli jednou uvnitř a jednou venku. O dětským koutku bohužel zatím referovat nemůžu, jak jsem psala, jsem teprve těhotná, takže s tím sloužit nemůžu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
30.4.13 20:33

No, je to napůl - kouří se vlevo a u koutku ne. Ale za mě tam nikdo nekouřil. Ale určitě to tam bude cítit, když se sejde víc kuřáků - to je bohužel nevýhoda skoro všech restaurací (já bych kouření zakázala úplně). Koutek má malý schod, ale Laura to v pohodě zvládá. Ze začátku párkrát spadla a od tý doby v pohodě. Pěkný hračky, tabule na kreslení a nemaj s dětma problém. V Modřanech asi jediná slušná pro matky i děti. A mají i denní menu. Ale není to žádný zázrak, ale aspoň něco.
Jo a teď jsem si vzpomněla, že restaurace Pietro (snad se tak jmenuje), nahoře vlevo, když se jede na beránek má moc pěkný dětský koutek, ale bohužel se nahoře kouří (mají dvě patra) a je to dolů dost cítit. Ale při štěstí bez kuřáků je to tam pěkný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
30.4.13 21:33

Jj, v DiPietro je dětský koutek a venku prolejzačka se skluzavkou. A taky v Pinocchiu (naproti kinu) mají, jak venku, tak uvnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
14.5.13 16:56

Ahoj holky. ide niektora na kocarkem Prahou???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
14.5.13 17:08

Ahoj maminky,
muzete mne prosim poradit? Bydlime na Cilkove - na Jasne, mala ma 10 mesicu a hledam nejake hriste uplne pro nejmensi - hlavne aby tam byla takova ta houpacka, jak ji do ni posadim??? Nevite o nejakem? Ja to tady dneska prosla ale nic nenasla??? diky za pomoc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
14.5.13 18:14

@popletko kdy to je???

A o hristi s houpackou nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11082
14.5.13 19:55

@Luciiia, je to 22.května ve středu ve Žlutých lázních. Na stránkách www.babyweb.cz k tomu jsou určitě informace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
14.5.13 20:05

@Luciiia presne ako pise @anecak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
14.5.13 20:19

Jen me tak napadlo, myslite, ze by byl tady v Praze zajem o pujcovani Chariotu? Mame doma pro 2 deti a premyslela jsem o tom, ze bych ho pujcovala, treba na brusle mi prijde lepsi nez klasicky kocar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
15.5.13 07:51
@Luciiia píše:
Jen me tak napadlo, myslite, ze by byl tady v Praze zajem o pujcovani Chariotu? Mame doma pro 2 deti a premyslela jsem o tom, ze bych ho pujcovala, treba na brusle mi prijde lepsi nez klasicky kocar

Já myslím, že by asi byl, ale administrativně nevím, jak bys to dělala… nějaká půjčovna existuje, vím, že jsme to kdysi hledali, ale nakonec máme doma jedno- i dvoumístný a máme vyřešeno, vyšlo to ve finále levněji, než si ho kdekoliv půjčovat.
To půjčování jen tak bez papírů mi přijde trochu riskantní, měla bys to nějak pojištěné? A půjčovné by bylo tak vysoké, aby ti pokrylo případné ztráty? Asi by to chtělo hoooodně promyslet, aby se ti nemohlo stát, že si vozík někdo půjčí a už ho neuvidíš :think:
Ale v zásadě si myslím, že by o to zájem byl :palec: Zvlášť ty dvoumístné jsou na koupení celkem drahé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
15.5.13 07:57

@bumbinka davali jsme za to asi 30tis. takze by tam musela byt vyssi zaloha a smlouva, jinak by se to ani nedalo
Jeste uvidime, je mi lito kdyz to takhle moc nevyuzijeme.
Kupovali jsme to s tim, ze budeme hodne casto bruslit a tim, ze se to blbe dostava z bytu, protoze vozik ma snad 82 a futra 80, tak se mi nikam moc nechce :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová