Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luciiia píše:
@bumbinka davali jsme za to asi 30tis. takze by tam musela byt vyssi zaloha a smlouva, jinak by se to ani nedalo
Jeste uvidime, je mi lito kdyz to takhle moc nevyuzijeme.
Kupovali jsme to s tim, ze budeme hodne casto bruslit a tim, ze se to blbe dostava z bytu, protoze vozik ma snad 82 a futra 80, tak se mi nikam moc nechce :-/
jej to je blbý… ty futra by mě štvaly
já na brusle nechodím a s 2 dětma už vůbec… takže nepatřím do tý cílový skupiny
ael chtěla jsem říct že ti pořád dlužím to kafe
tak někdy doraž k nám - vypustíme děti na zahradu
já si s Emmčou tedka nikde už nesednu..vůbec neposlouchá a zdrhá..takže kafe v kavárně je tedka o držku ![]()
@Luciiia jj, nám se zase ani jeden vozík rozložený nevejde do výtahu, ale my je stejně fakt využijeme, protože hodně jezdíme na kolech
. Ale jak je to široké, je to pruda, to znám bohužel až moc dobře ![]()
@luphen vy mate zahradu? to jsi mela rict, driv…bych byla u vas kazdy den
myslis, ze Danik poslusne sedi a kouka kolem?
co jsem tam byla podruhy tak sice nechodil, ale lezl kam nemel, takze i tak jsem za nim furt litala…
a prave s timhle muzes i se dvema detma na brusle
proto jsme to porizovali
@Luciiia no tak co třeba příští týden? tenhle už to nedávám ![]()
no víš co mě to na brusle nijak neláká… nejsem žádný zdatný bruslař ![]()
Ahoj, zrovna koukám, ze mas nevyužitý vozík za kolo, poslední dobou o něm docela uvazuju, i kvůli bruslení…
Jinak ostatním teda ahoj po delší době, jak je venku hezky, tak to tady nestíhám sledovat
www.facebook.com/…354524116056
Maminky založila jsem na FB bazar jukněte a případně se přidejte. děkuji
Nechodili ste niekto prosím do MONETu na rytmiku pro rodiče pro děti alebo hudebně pohybová průprava pro rodiče a děti??? Chcem len vedieť ako vypadá hodina… a ako to tam chodí..
Popletko: ahoj
my už druhým rokem chodíme do Yamahy, to je také pohybově hudební kurz a moc doporučuji
mrkni pokud chceš: http://www.yamahakurzy.cz/
@popletko nechodili jsme přímo na tohle, ale jestli je to kroužek, který vede Kamila T., tak rozhodně doporučuju, ona je super… chodili jsme k ní na cvičení s písničkami a bezvadné, zatímco třeba yamaha u nás úspěch vůbec neměla. A je fakt, že mně se ty jejich písničky taky nelíbí ![]()
Jinak všechny zdravím, u nás celkem nic nového, děti rostou, teď jsme co nejvíc venku…
![]()
Ahojte holky,
potřebovala bych nějakýho kloudnýho kožaře někde na 4. Naše sestřička nás poslala do Dermalinku, ale tam nespolupracují s 211, tak musim hledat dál. Hlavně mam představu, aby to nebyl nějakej frkač kortikoidů, ale to bych chtěla asi moc, co ![]()
@zufr Pavel řikal, že máme dobrýho kožního na poliklinice modřany, ale já s nim zkušenosti nemam…
@Luciiia A jak se jmenuje? Je jich tam hned několik totiž. Já tam jednou byla v pubertě u kožní a měla jsem trauma, tak bych nerada šla někam jen podle jména
Bohužel nevim, jak se ta babizna jmenovala..
@zufr zrovna v dermalinku nejsou píchači kortikoidů… ale určitě najdeš..třeba v poliklinice na Pankráci - Hvězdova je taky víc kožařů ![]()
Zufr: ahoj, záleží s čím bojujete, třeba na rychlé zaléčení ekzému, jsou kortikoidy důležité. Nesmí se nechat rozjet. Jinak bych se přikláněla léčit příčinu, né důsledek, takže raději hledat např. dobrého imunologa
Mluvím z vlastní zkušenosti ![]()