Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kačka V. píše:
Ahojky, můžeme se taky k vám přidat?
Jsme z Modřan, mám 2 raubíře - Lukáše 2roky a Matěje 7měs.
Nemám tu moc kamarádů, tak bychse ráda seznámila.
ahoj a odkud přesně? My jsme z Vazovový
@elik87 ahoj
prepac, nejak nestiham ani na net chodit. Mno, ja som z tej opacnej casti chodova - presne za kunratakom. Este sa trocha bojim cestovat s malym MHDckou a keby som sla cez les, tak sa isto stratim
Tak asi sa zatial nepridam. Uzite si to dnes ![]()
..dobre.. kdyby ses chtela nekdy sejit v Krcaku, tak dej vedet.. chodime tam cca 2× tydne:)
@Kačka V., my bydlíme u Belárie
, mám holčičku skoro 4 roky a chlapečka 1,5 roku
@Kačka V., tak se můžeme domluvit
akorát v pondělí jdu s malým na očkování, tak uvidím, jak dlouho bude mít teploty.
@anecak no to určitě, kam chodíte? budu držet palečky aby to bylo v pohodě, jinak já příští týden budu nějaké odpoledne pracovat ale čas si určitě a ráda najdu!!!
@Kačka V., díky. My jezdíme k dr. na Chodov, po stěhování jsem dr. neměnila. Dám vědět, jak na tom Dáda bude.
@anecak děkuji, já jen tento týden kromě pátku dopoledne nemůžu, musím do práce a ještě máme nějaké akci v dětském domově. tak jestli to nevadí tak to necháme na příští týden.
Ahoj maminky, nevíte kde jsou na praze 4 nějaké dobré bazary oblečení? třeba i jednorázové? nebo nějaký web, facebook, kde si maminky soukromě prodávají oblečení po svých dětičkách? děkuji ![]()
@lenkahol, bazar oblečení bude příští středu 18. září v Sasvě na Belárii (www. sasva. cz) od 17:00 do 20:00
Zkus: http://bazarek.odmaminky.cz/, nebo klasika www.aukro.cz ![]()
Ahoj maminky, poradíte mi, kde v Praze resp. v jaké cukrárně mají velký výběr marcip. figurek? Předem díky.
@Kačka V. píše:
Ahojky, můžeme se taky k vám přidat?
Jsme z Modřan, mám 2 raubíře - Lukáše 2roky a Matěje 7měs.
Nemám tu moc kamarádů, tak bychse ráda seznámila.
jee ahoj! já mám dvě holky - 2 roky a 6 měsíců ![]()