Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Aháááá to by mě nenapadlo, že někdo může řešit takový voloviny. Myslím, že si budu,, mykat,, jak dlouhou chci a když se to někomu nelíbí, tak ať to nečte, ne?
Dokonce to má i svoje pojmenování. Mykání… to čučím. Díky za objasnění ![]()
@opicaci Ahojky…já mám syna narozeného 21.7.2013 a teď v pátek se stěhujeme kousek od Novodvorské Plazy…tak můžeme někdy vyrazit s kočárkama, pokud stále nemáš s kým courat…
Kdyby tu byla ještě nějaká mamča, co nemá s kým chodit po venku s prckem…budu ráda, když napíše.
ahoj, tak to bydlíte kousek. Můžeme určitě zajít, akorát v neděli odjíždím na týden mimo Prahu, tak jedině potom… Každopádně až budeš mít přestěhováno a vybaleno, ozvi se ![]()
@opicaci Jo, určitě se ozvu…z toho balení a následného vybalování mi je zle už teď…půlku bytu tu mám v krabicích…všude bordel…hrůza. Už ať je to za mnou
To znám. Naštěstí my se stěhovali, když byl prcek ještě v bříšku, tak to bylo trochu méňě komplikované. týden jsme žili na pytlích a krabicíh. No a seděli jsme na zemi. Vlastně jsme neměli ani stůl a židle. Bylo to fakt supr období ![]()
@opicaci Na tom přísloví, že lepší vyhořet než se stěhovat něco bude ![]()
@Yliana Vitej v praglu
ja furt nekde litam tak se s radosti muzes pridat. Jen teda mam krom dvoumesicniho vrisklete 2,5letou drakulu a kocar nevedu ![]()
tak jak Zuzka? Spinká? Já se v neděli vracím do Prahy, jedu koupit kočárek. Máš v pondělí čas??
K.
ok a chceš jít ven nebo tě máme navštívit? Nevím, jak máš energii ![]()
Byli jste si pro přihlášku do školky? Jaké máte informace od ředitelek? Docela mě šokovalo, když mi paní ředitelka v MŠ Větrníček řekla, že už 10 míst je obsazených a naděje je pramalá, synovi bude v září 3,5. Říkala jsem si, že to spíš nevyjde, ale ona na mě koukala jakože proč si vůbec jdu pro přihlášku ![]()