Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@opicaci ahojky, já jsem z Modřan a za pár dní budou mojí fešandě 4 měsíce ![]()
Ahoj, mno tak jestli se chceš sejít, tak budu ráda. My bydlíme za přístavištěm u Branického náměstí
Ahoj je tu někdo z chodova, kdo chcce s dětmi ven? dopoledne?
@ccudlik nejsem sice z chodova ale mam ho za rohem. Co prochazka po kunratickem lese? ![]()
@Mad Silence píše:
@ccudlik nejsem sice z chodova ale mam ho za rohem. Co prochazka po kunratickem lese?
já to mám sice úplně z ruky, ale do kunratického lesa bych se ráda podívala. Prý tam naši chodili se mnou, když jsem byla malá, tak to chci vidět…
@opicaci Tak to budu rada
Zrovna zitra to tam jdu konecne omrknout. Bydlime tu kratce tak jeste nevim co kde je
Kdyztak napis sz kdy by se ti to hodilo ![]()
Zdravím dámy, najde se tu ještě nějaká mamina z Prahy 4. Já jsem z Libuše a mám 2-letou holčičku.
@Vanysek79 píše:
Zdravím dámy, najde se tu ještě nějaká mamina z Prahy 4. Já jsem z Libuše a mám 2-letou holčičku.
já jsem z Libuše a Krýtrsky mám dvě:-)
@rosslyn Jéé super, tak to by jsme s prckama mohly jít někam na procházku ![]()
Zdravím Lidas, koukám že jste z Libuše a máme skoro stejně staré děti, tak jsem neváhala a zkouším Vám napsat ![]()
Nedávno jsme tu probírali nákup dětských botiček…dala jsem na vaše rady a vypravila se do Holešovic do prodejny Dětské boty a byla jsem nadšená (až na cenu námi vybraných bot). Prodavačky naprosto úžasné, ochotné a hlavně poradí a s dětmi to umí
Kubík si momentálně nechce zkoušet žádné oblečení a boty už vůbec ne a včera to proběhlo celkem v klidu (dostal i sušenky a balonek) ![]()
Jen tam mají spíš dražší boty (Superfit, Richer, Ecco…), nemají boty českých výrobců ![]()
Ahojky maminky
hledám maminku a kamarádku z Chodova atd. termín mam 28.3. čekáme naše první mimi ![]()
Ahoj holky, já jsem taky z Prahy 4 Háje. Je mi 32 let a v únoru čekáme chlapečka, je to naše první…tak už tu obhlížím nějakou mamku se kterou pak budem vyrážet s kočárkama…