Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7024
7.8.13 20:59

@janisska sousedka mi rikala, ze jakmile budu mit druhy, tak malyho nebudou chtit. Pokud to teda nebude rok pred skolou. Ale jestli ty co pises jsou soukromy, tak tam to asi bude jiny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11081
7.8.13 21:03

@janisska, malá chodila do školky V Trávě, bylo to tam moc fajn, ale je taky soukromá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
7.8.13 21:03

Tak do školky mi ho nevezmou, to je mi jasný, tchýně i ségra pracují ve školce jako učitelky, mě ani tak nejde o školku jako o ten kolektiv, miluje děti a myslím, že s druhým na něj nebudu mít tolik času jako je zvyklej. Každopádně zkusím i školku státní, ale jde mi teď o ty soukromé… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
7.8.13 22:01

@janisska taky bych rada aby byl mezi detma…ale 10tis. mesicne nenajdu, tak budu doufat, ze neco najdu, jinak netusim jak budu davat dve deti a jeste praci k tomu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
12.8.13 13:00

@Saricat ja jsem dneska vzala mladyho u nas za barak na hriste…bydlime ve Vazovovy a taky nikdo. Pak najednou 3 maminky s rocnima prckama a ten nas tam jen stal a koukal a nic :-D pak si teda od holcicky pujcil motorku a obcas jim vzal lopatku, ale byl z deti celkem v soku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
12.8.13 15:24

@Saricat my doobeda chodíme von nepravidelne.. ale poobede chodíme u nás medzi barákmi alebo do areálu V. O.S. A. na Mráčkovej ulici.. ale tam to býva preplnené, takže sme tam dlho neboli. A včera sme boli dokonca v Monete jak tam je volejbalové ihrisko, piesok, aj keby sa tam nemalo „hrať“ ale na naše prekvapenie tam prišli zo 18mes holčičkou a 9-ročnou holčičkou.. bola nedeľa tak tam neboli krúžky, tak mohli behať a robiť skoro všetko čo chceli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
19.8.13 08:02

Hodne maminek s dětmi chodi na pankrac do parku družba ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
20.8.13 07:42

Ahoj holky, jsem z Modřan a TP máme 7.11., tak koukám, že tahle diskuze už tu má 255stránek, což jsem zatím nepřečetla vše :) čekáte ještě někdo mimčo, nebo už máte všichni letos dítka na světě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
27.8.13 09:26

krcsky les??

Ahoj, shanim maminku, ktera by s nami vyrazila nekdy ven ci na kavu i navstevy.. bydlime v hurbanove ulici a mame 14ti denni holcicku.. budu rada kdyz se mi nekdo ozvete.. moc diky, Eliska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
28.8.13 20:26

Ahojte maminky. Tak aj ja sa pridavam do zoznamky a spolu s mojim skoro mesacnym Tomikom hladame niekoho na prechadzky. Byvame na Chodove - hned vedla koleji Jizni mesto :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
29.8.13 12:19

Ahoj!!! planujem prochazku v pondeli odpoledne.. chces se pridat? kdyztak mi napis na mail - tyrpeklova. eliska@gmail.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
30.8.13 21:10

@elik87 ahoj :-) to bola odpoved pre ktoru z nas? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
1.9.13 08:08

No pro tebe:-). Ale kdyby se chtel pridat nekdo dalsi, tak budu rada!! Preci jen tyden ma 7 dni, takze cim vic holek na prochazky, tim lip:-). Kdyztak dej vedet, zitra jdem asi po obede.. pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
1.9.13 09:07

Ahojky, můžeme se taky k vám přidat?
Jsme z Modřan, mám 2 raubíře - Lukáše 2roky a Matěje 7měs.
Nemám tu moc kamarádů, tak bychse ráda seznámila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
1.9.13 18:47

Hele zitra mame sraz 14/30 pred zdravotnim strediskem v Tajovskeho ulici.. jen kdyby nejak krute prselo, tak to posuneme.. Takze jste urcite zvani:). Posilam mobil - 737061246 - kdyztak napis kdybyste si nebyli jisty zda prijit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová