Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33673
16.3.13 20:18
@pokymar píše:
@luphen mám dojem, že jsem dneska dopoledne potkala zase tvého muže v Placce :D Máme na sebe nějaké štěstí 8)

já ti ani nevím jestli tam dopoledne byl - ale je to možný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
16.3.13 20:20
@bumbinka píše:
@luphen Gratuluju moc :kytka: :kytka: A dej sem fotku, ať se zasním a pokochám :andel:Moje kamarádka minulý víkend porodila v autě cestou do porodnice, nějak se ty porody zrychlují :-D

fíha 8o 8o

no švagrová rodila doma - ona žije v Holandsku a tam je to celkem běžný… takže svoje třetí dítko porodila doma bez komplikací… ale tak tam normoš stát poskytuje porodní asistentku a podobný… ale jako mazec..já bych doma taky nechtěla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
16.3.13 21:45

@luphen Luci, já si myslím, že ty až budeš rodit potřetí, tak tě to doma nemine :-D Jako tvoje porody bych chtěla k Ježíšku :-D A jak vám to jde doma? Až se budete chtít sejít, napiš, nechci nějak prudit, musí si to s miminem sednout:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
16.3.13 22:10

@luphen moc gratuluju a porod super rychlovka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
17.3.13 09:47

Třetí?? :mrgreen: :mrgreen: ani OMYLEM!!! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
17.3.13 09:48

@rosslyn určitě dám vědět!! Tedka je s náma doma Pavel tak se tak nějak sžíváme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
20.3.13 15:39

Moje kamarádka to měla u druhého prcka do porodnice pár kilometrů a málem i tak porodila v autě. Na vlakovém přejezdu museli totiž čekat až přejede vlak a málem… :D

• Citovat
  • Upravit
3528
29.3.13 09:16

Ahojte… nechodite niekto do kruzkov na Vltave? Ake to tam je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
29.3.13 09:24

Ahoj holky, pár nás tady má i starší děti … kamarádka mi nabídla, že bude ve větším objednávat tohle: http://www.hrajeme-divadlo.cz/ , jinak je tam šíleně drahé poštovné, tak jsme se dohodly, že toho objednáme víc najednou a podělíme se… Kdybyste některá měly zájem, mrkněte, dejte vědět (je tam divadlo, rozšíření, betlém), mohla bych to objednat a buď předat osobně nebo poslat za normální poštovné :)

Kdyžtak do SZ, omlouvám se za spam :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
29.3.13 13:32

Luphen:gratuluju k rychlému porodu, a krásná fotka, malá je roztomila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
9.4.13 20:43

Ahoj holky, hledam nejakyho zubare nekde na ctyrce pro malou? Nevite o nekom, kdo to umi s detma a zaroven bere novy pacienty. My jeste nebyly u zubare, tak uz je asi na case ty nase 4 zuby ukazat. Diky za pripadne tipy a kontakty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
9.4.13 21:07

Poliklinika Modřany, MuDr. Prokelová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
9.4.13 21:34

No, k zubari nas ta nase taky poslala…ale my Dada uz ma 12 zubu :-( bych se mela stydet, ze jsem o jeste nezvladla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
9.4.13 21:55

Já mám dobrou, ale nebere nové pacienty 8) A už jsme tam byli dvakrát 8)

• Citovat
  • Upravit
6
18.4.13 22:34

Ahojky maminky,

není zde maminka nejlépe z Modřan na procházku a nějaký ten pokec:-)? Mám 4 měsíčního chlapečka a bohužel tu nikoho neznám… :-( Docela mi chybí dospělá společnost se stejnými problémy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová