Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pokymar píše:
@luphen mám dojem, že jsem dneska dopoledne potkala zase tvého muže v PlacceMáme na sebe nějaké štěstí
já ti ani nevím jestli tam dopoledne byl - ale je to možný ![]()
@bumbinka píše:
@luphen Gratuluju moc![]()
A dej sem fotku, ať se zasním a pokochám
Moje kamarádka minulý víkend porodila v autě cestou do porodnice, nějak se ty porody zrychlují
fíha
![]()
no švagrová rodila doma - ona žije v Holandsku a tam je to celkem běžný… takže svoje třetí dítko porodila doma bez komplikací… ale tak tam normoš stát poskytuje porodní asistentku a podobný… ale jako mazec..já bych doma taky nechtěla…
@luphen Luci, já si myslím, že ty až budeš rodit potřetí, tak tě to doma nemine
Jako tvoje porody bych chtěla k Ježíšku
A jak vám to jde doma? Až se budete chtít sejít, napiš, nechci nějak prudit, musí si to s miminem sednout:-)
@rosslyn určitě dám vědět!! Tedka je s náma doma Pavel tak se tak nějak sžíváme ![]()
Moje kamarádka to měla u druhého prcka do porodnice pár kilometrů a málem i tak porodila v autě. Na vlakovém přejezdu museli totiž čekat až přejede vlak a málem… ![]()
Ahojte… nechodite niekto do kruzkov na Vltave? Ake to tam je?
Ahoj holky, pár nás tady má i starší děti … kamarádka mi nabídla, že bude ve větším objednávat tohle: http://www.hrajeme-divadlo.cz/ , jinak je tam šíleně drahé poštovné, tak jsme se dohodly, že toho objednáme víc najednou a podělíme se… Kdybyste některá měly zájem, mrkněte, dejte vědět (je tam divadlo, rozšíření, betlém), mohla bych to objednat a buď předat osobně nebo poslat za normální poštovné ![]()
Kdyžtak do SZ, omlouvám se za spam
![]()
Luphen:gratuluju k rychlému porodu, a krásná fotka, malá je roztomila
Ahoj holky, hledam nejakyho zubare nekde na ctyrce pro malou? Nevite o nekom, kdo to umi s detma a zaroven bere novy pacienty. My jeste nebyly u zubare, tak uz je asi na case ty nase 4 zuby ukazat. Diky za pripadne tipy a kontakty ![]()
No, k zubari nas ta nase taky poslala…ale my Dada uz ma 12 zubu
bych se mela stydet, ze jsem o jeste nezvladla
Já mám dobrou, ale nebere nové pacienty
A už jsme tam byli dvakrát ![]()
Ahojky maminky,
není zde maminka nejlépe z Modřan na procházku a nějaký ten pokec:-)? Mám 4 měsíčního chlapečka a bohužel tu nikoho neznám…
Docela mi chybí dospělá společnost se stejnými problémy…