Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, mám roční holčičku. není tu někdo z okolí pankrác, budějovická na srazíky a pokec?
@ccudlik ja mam rocniho chlapecka, ale jsem z Modran a zitra zrovna jedeme na Budejovickou na kontrolu po ockovani…o mesic pozde, ale aspon ze tak
@ccudlik Já jsem často na pankráci a ráda se sejdu mam 14 mšsíčního chlapečka
Já taky nemám problém dojet na Pankrác - třeba pak v létě do parku
ale v současné době a nejbližší době nejsem schopná se družit jinde než doma(u nás doma)
už se mi to blíží holky…včera jsem byla 36+5 a to se narodila Emmča
tak čekám kdy se objeví to druhý ![]()
@Luciiia píše:
@luphen to silene leti…tak hlavne at je vsechno v pohode
díky! zatím je vše OK a snad to tak bude i nadále!! a vedu stále v patrnosti že ti dlužím to kafe
snad odpustíš že tak dlouho…
@luphen ale prosim te…ja na to zapomnela a jsem rada, ze jsem vypadla ven ![]()
@Luciiia píše:
@luphen ale prosim te…ja na to zapomnela a jsem rada, ze jsem vypadla ven
no to v žádným případě, já si to pamatuju ![]()
@luphen
Tak ať je vylodění druhého potomka bez komplikací ![]()
Jinak obdiv, že budeš mít děti tak blízko sebe, já bych to nedala ![]()
@Luciiia
Ty jo, malému už byl rok
Fakt to letí jako blázen
Tak dodatečná gratulace ![]()
@Lidas jj leti to silene, jsem mela 13. kdy se narodil takovej zvlastni pocit a prislo mi, ze to ani neni mozny…
a dekujeme
@ccudlik Ahoj, já mám holčičku skoro 11 měsíců, bydlím kousek od Budějovické a ráda se seznámím ![]()
@Saricat a @ccudlik změnily se nam plany a mohli bychom zitra nebo v patek do DBK do Clovickova, nepridate se?
@Saricat píše:
My jsme po očkování, tak nechci nic slibovat, ale kdyžtak v kolik? Človíčkov neznám, DBK máme kousek.
kolem pul 3???
Ahoj holky,
v sobotu je v Plaze Baby bazar, nebyla jste některá na tom prvním? ![]()
http://www.plazanovodvorska.cz/…ka-plaza_498
@Lidas já ano, byli jsem s rodinkou nakupovat a zahlédli to tam, tak jsme přikvačili blíž a potkali tam známé. Co nám říkali, tak tam za celé dopolko nikdo nepřišel, takže si vezli vše zase zpátky. Ale prodejců tam bylo docela hodně. Bylo to před sportissimem.