Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3528
19.4.13 07:59

@Janinia6 ahoj ja som z Modřan… mám 10mesačného chlapca… tak sa môžeme stretnúť…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Boo-Boo
19.4.13 09:12

Mateřské centrum?

Ahoj,

můžete mi poradit, zda je někde v Modřanech dětská hernička (třeba v mateřském centru), kam se dá jen přijít a nechat dítě si pohrát? Nemyslím teď žádné kroužky a jiné organizované aktivity.
Našla jsem jen MC Balonek, které je na Lhotce a nemají tam o podobné aktivitě nic napsáno.
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
5425
19.4.13 09:53

@Janinia6 ahoj, já jsem z Modřan, ale teprve těhotná :) termín mám 3.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
19.4.13 09:56

@Boo-Boo Já jsem žádnou herničku, která by mi vyhovovala, nenašla :(. Na Budějovické je človíčkov, v Balónku je celkem časově omezená (a mně osobně se tam nelíbí), bývala časově omezená v Sasvě, ale nevím, jestli ještě funguje…
:nevim: :nevim:

Pak tady některé holky chodí do Kroužků na Vltavě, tam já taky nerada :zed: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
19.4.13 11:01

@kolik Já ještě nenašla nic, kde by se mi líbilo, je tedy fakt, že jsem nidky nezkoušela tu Novodvorskou, jak se tam děti můžou nechat na hlídání :)
Ale je fakt, že super je to knihkupectví na Novodvorské, tam taky chodím moc ráda, úplně jsem na něj zapomněla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.4.13 11:01

Ahojky, děkuju za odpovědi:-) určitě se ráda s vámi sejdu:-) když bude hezky, můžeme dát procházku do rokle, tam chodím moc ráda:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
19.4.13 11:14

Nejlepší je to někde venku na hřišti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
19.4.13 11:17
@luphen píše:

Tak o tom asi nikdo nepochybuje :-D. Ale holt ne vždycky je na to počasí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
19.4.13 11:21
@bumbinka píše:
Tak o tom asi nikdo nepochybuje :-D. Ale holt ne vždycky je na to počasí…

to jo no…ale mě taky nevyhovuje snad žádný to centrum… na Novodvorský je to dobrý jen dokud děcka nepřelezou ty molitanový mantinely..pak je tam člověk těžko udrží a loví je furt v obchodech (aspon teda já to svoje :mrgreen: ) dole v tom Buxu to samý..nemůžu ji tam zavřít takže za chvíli začne lítat po obchodě a přerovnávat jim tam zboží :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
19.4.13 11:35
@luphen píše:

a nejlip na oplocenym hristi s lavickou :-D to mame za barakem, je tam pisek, mala klouzacka a houpacka, jen je skoda, ze lavicka je ve stinu, bych vytahla plavky a slunila se :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
19.4.13 11:51
@Luciiia píše:
a nejlip na oplocenym hristi s lavickou :-D to mame za barakem, je tam pisek, mala klouzacka a houpacka, jen je skoda, ze lavicka je ve stinu, bych vytahla plavky a slunila se :-D

jj přesně na nějaký takový tu taky kousek chodím :-D nebo vedle do lesoparku kde taky není moc kam zdrhnout… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
19.4.13 12:10

@luphen my jsme ho vcera brali na strelecky ostrov, manzel mel trenink - nohejbal a nez prisli ostatni kluci, tak se vyradil na kurtu :-D porad chodil za balonem, hazel si ho a my jsme si trosku kopli, vubec se nepletl pod nohy, jen jsem mela strach, ze mi to ulitne a srazi ho to, ale snazila jsem se a v pohode :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
19.4.13 13:20

@Janinia6 Já se přiznám, že teď na nějaký dlouhý procházky moc nejsem, chodím každý dvě hodinky s naším štěnětem a potřebuju si každou chvíli sedat, kór když jdu už třeba po pátý :D ale v rokli to mám taky moc ráda, je to tam krásný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
30.4.13 10:57

Ahoj, v Modřanech teď na Sofijském náměstí otevřeli novou restauraci (místo pizzerie) a mají moc pěkný dětský koutek a dobrý jídlo (bez éček apod.). Personál hodně slušný, až skoro nezvykle slušný :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
30.4.13 11:05

@Balalajka a výýýýbornou malinovku!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie