Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29
7.7.13 22:10

Potřebuju, aby se jí mrknul na nehtíky. Ona má bohužel špatný nehty po mně, ale chci aby to někdo viděl. Jinak mě zlobí kůže, ale nevim co to je. Možná to mam kombinovaný od štítný žlázy, atopickej a nějaký potravinový alergie. Občas se mi to horší, občas lepší, má na to vliv i stres. Zlobí mě to „jen“ v obličeji. Co se mě týká, jsem si jistá, že kortikoidy nikdy nebudu používat a doufám, že ani holce nebudu muset nikdy dát a budu se tomu bránit. Ale nikdy neříkej nikdy, takže když by měla rozdrápaný něco do krve, tak si dokážu představit, že bych udělala cokoliv, aby to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
11.7.13 20:57

My chodime na poliklin.do Modřan k dr Brabcove a spokojenost, super přístup!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izydor
1.8.13 21:47

Ahoj maminky, chci se zeptat na vase zkusenosti s koupí prvnich boticek pro ditko. Osvedcila se vam prodejna Žirafík v Modranech? Mate-li dalsi doporuceni, kde vybirat, napiste. Predem diky! A pokud bydlite v okoli Krce, nebo nekde pobliz na Praze 4, nechcete nekdy vyrazit na kafe, na prochazku…?

• Citovat
  • Upravit
31594
1.8.13 22:04

Já se radši trtám přes celý město do kamenné prodejny detskeboty.cz, perfektní personál, pěkné ceny, často různé slevové akce… Jsem tam maximálně spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
1.8.13 22:13
@Izydor píše:
Ahoj maminky, chci se zeptat na vase zkusenosti s koupí prvnich boticek pro ditko. Osvedcila se vam prodejna Žirafík v Modranech? Mate-li dalsi doporuceni, kde vybirat, napiste. Predem diky! A pokud bydlite v okoli Krce, nebo nekde pobliz na Praze 4, nechcete nekdy vyrazit na kafe, na prochazku…?

ja si oblibila kramek na Zbraslavi…nevim jak se ta ulice jmenuje, ale je to zkratka, kdyz se jede na Strakonickou k cukraku…
pani mi tam poradi vic nez v Modranech, tam nekdo vesel do kramu a ona jen prohodila: jezisi a bylo videt, ze ji otravujeme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
1.8.13 22:29
@Gladys píše:
Já se radši trtám přes celý město do kamenné prodejny detskeboty.cz, perfektní personál, pěkné ceny, často různé slevové akce… Jsem tam maximálně spokojená.

já taky ráda jezdím tam. Stojí to za to a maj otevřeno i v sobotu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
2.8.13 09:27

@Saricat na ty Zbraslavi maji taky Fare…tedka uz bych si riskla i v DBK, ale prvni boticky pani moc neporadila, dala nam celorocni za 1500 a mne to bylo nejaky divny, takovy obrovsky, tvrdy atd. ale vzala jsem je…pak jsem tam jela je vymenit za ty vylozene na prvni krucky, co jsem nasla na netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11081
2.8.13 10:50

Já mám právě dobrou zkušenost v tom Žirafíku, v DBK ve Fare jsem potkala 2 znuděné prodavačky, které absolutně neměly zájem o zákazníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
2.8.13 11:38

Také detskeboty.cz :palec: Je možné si boty objednat přes net do prodejny a pak si je vyzkoušet a nemusí se kupovat.
Na poliklinice děs a hrůza - slečna vůbec nevěděla a nechápala, co chci, a to jsme kupovala boty pro staršího, takže nic náročného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
2.8.13 13:07

Tak já jsem s obuví Žirafík spokojená, mají celkem dobrý výběr, slušné ceny a prodavačka vždy milá a poradila mi :D V DBK jsem byla jednou, prodavačka absolutně k ničemu a boty předražené :cert: V obuvi Sluníčko (detskaobuv. cz) na Lužinách jsem byla jednou, prodavačka mohla být příjemnější, ale bylo vidět, že botám rozumí…jen jsem chtěla boty doma a až doma jsem zjistila, že jsou to vlastně tenisky, to mě trochu překvapilo 8o
Jinak jsem slyšela, že firma Essi skončila, že snad výrobu aspoň částečně převezme jiná firma :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
5.8.13 22:42

My kupovali vždy v Žirafíku, paní je strašně milá a moc nápomocná. Neříkám, že je to nejlepší prodejna v praze, ale pro mě ano. každopádně Fare v DBK je výsměch. Ptali jsme se asi na dvě tři věci prodavačky…vůbec netušila, mávla rukou mezi regály a šla si tam něco kutat..a největší pecka byla, že stejné FARE sandály - barva i velikost co jsme koupili v Žirafíku, tam byly o necelé tři stovky dražší. nějak 270-280,–. To mi přišlo jako docela pecka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
5.8.13 22:45

A ten Zirafik je u polikliniky v Modranech nebo ne? Pride mi, ze mluvite o jiny prodejne…nebo jsem mela stesti na spatnou prodavacku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11081
6.8.13 07:42

@Luciiia, přesně tak, ten Žirafík je na poliklinice. Já tam chodím často, vždycky jsem tam potkala stejnou prodavačku (příjemnou), poradí a pomůže vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
6.8.13 14:41

@Luciii striedajú sa tam 2 pani. jedna mladšia (príde mi že je ukrajinka) - na tú som mala vždy šťastie :-/ ale kúpili sme botky skoro vždy. akurát jej rady mi neprišli moc fajn.. a ešte tam býva staršia pani ale tá neviem kedy tam je.. ešte som ju tam nevidela okrem jedného razu keď sa nám narodil malý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
7.8.13 20:30

Zdravím maminky starších dětí, ráda bych od září poslala syna(v září 29měsíců) na 2 dopoledne mezi děti, v lednu nám přibude miminko, tak aby to potom nebral jako vyhnání, už od září. Máte-li tedy nějaké tipy, dobré zkušenosti na Praze 4, kde by mi syna vzali jen na 2 dopoledne, budu ráda. V merku mám Všeználka, Marché montessori, Ješkohlíd a školičku Beránek. Ale zase nejsme milionáři, tak aby nás to nezruinovalo… :mrgreen: děkuju předem všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová