Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky já se hlásím
jsem z Chodova. Mne je 31. Příští týden bychom už měli vědět pohlaví, jinak to je taky moje první ![]()
@rousvelka Koukám,že jsem trochu před tebou, já mám termín 13.2. Mohlo by to být i trochu dřív. Co by jste chtěli? kluka nebo holčičku? no já chtěla samozřejmě holčičku
ale tak snad třeba příště…jestli se podaří ![]()
@desire1 píše:
@rousvelka Koukám,že jsem trochu před tebou, já mám termín 13.2. Mohlo by to být i trochu dřív. Co by jste chtěli? kluka nebo holčičku? no já chtěla samozřejmě holčičkuale tak snad třeba příště…jestli se podaří
jj to máš dřívější termín. Co takhle jsem zjištovala, tak to je přibližný termín porodu, ale to nevadí
tak mi by jsme rádi chlapečka, pač už máme nějaké věci pro kluka, ale důležité je, aby dítko bylo zdravé. Za necelých 14dní bychom měli vědět jestli kluk či holka ![]()
Zdravím. Bude mi 26,mám 2 děti-skoro 3roky a 9 měsíců. Jsem z moravy a v Praze žiju 6 let. Bydlím na rozhraní Krče, Lhotky a Kamýku. Ráda bych potkala kamarádku na procházky s kočárkem i na hřiště, na kafe a prostě vše co spolu kamarádky podnikají. Špatně se seznamuju, ale jinak jsem normální ženská co se ráda baví. ![]()
@princesFey píše:
Zdravím. Bude mi 26,mám 2 děti-skoro 3roky a 9 měsíců. Jsem z moravy a v Praze žiju 6 let. Bydlím na rozhraní Krče, Lhotky a Kamýku. Ráda bych potkala kamarádku na procházky s kočárkem i na hřiště, na kafe a prostě vše co spolu kamarádky podnikají. Špatně se seznamuju, ale jinak jsem normální ženská co se ráda baví.
Ahoj, bydlím na zast. Pavlíkova, jestli chceš, můžeme v pátek vyrazit ven s dětmi.
My jsme zast. Cílkova. rada bych ale ted je syn nemocny.jak se uzdraví tak moc rada někam vyrazím ![]()
A je tady nějaká maminka s mladším děckem, třeba ze Lhotky, Novodvorské, Modřan, Braníka, nebo Podolí? Mám 3.měsíčního synka a přece jenom na hřiště je na nás brzy ![]()
@rosslyn píše:
Ahoj, bydlím na zast. Pavlíkova, jestli chceš, můžeme v pátek vyrazit ven s dětmi.
klidně si můžeme zatim psat třeba do zpráv ![]()
Zítra odpoledne se chystáme jít krmit kachny na Obchodní náměstí a pak do cukrárny, přidá se někdo?
Čauky mamči, my jsme z Novodvorský a teď začínáme 4 měsíc s holčičkou a chlapečkem
najde se tady někdo na společné procházky, cukrárnu apod.?