Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4661
10.3.14 20:29

@janisska
Synovi budou v létě 3 a já se vracím do práce…ale zatím to vypadá, že ho nikam neudám, berou strašně málo dětí :zed: Ty máš aspoň trochu větší šanci, protože máš starší dítko, tak doufej :D Já dávám přihlášku do dvou školek a děj se vůle boží ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
11.3.14 10:29

@janisska Tak to jsem zvedava. Taky s prijetim moc nepocitam ale pry sanci ma tak uvidime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
11.3.14 20:51

@Mad Silence tak paní ředitelka nakonec taky řekla : „Šance je vždycky, že jo?“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
12.3.14 11:58

@janisska tak tady rikala ze predesle roky braly snad vsechny tak uvidime. Ted je tu nove barak plny deti (vekove cca 0-12let) tak kdo vi, jak to bude vypadat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
23.3.14 15:23

Modřany

Ahoj holky, nebydlíte některá v Modřanech? Ráda bych zašla na procházku a pokec :-) Mám 5. měsíčního chlapečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
23.3.14 16:50

@ilona87 ahojky my sme z Modran. Byvame kusok od kauflandu. Mam sice vacsieho „raubire“ (21mesiacov) na prechadzky moc neni, on tak na piesok alebo na motorke… Ale ak by ti to nevadilo kludne sa ozvi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
29.4.14 08:05

Holky, chci se zeptat…můžete mi nějaká poradit nějaký dobrý sekáč pro děcka? Potřebuju malýmu nakoupit nějaký bodýčka na doma a zatím jsem objevila jen nějakýho Cipíska na Novodvorský a tam to je fakt katastrofa :( Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
29.4.14 08:09

Já kupuju hadříky přes net, na MB nebo MK. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
29.4.14 08:20

MB a MK… 8o 8o Asi jsem debil, ale to je co? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
29.4.14 08:27

Mimibazar a modrý koník :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.4.14 10:10

Modřany

Ahojky, my jsme taky z Modřan - bydlíme vedle Nestle. Mám 15ti měsíčního chlapečka. Na procházky zatím chodí rád :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
29.4.14 10:59

Háje a okolí

Ahoj, hledám nějakou maminku na procházky s kočárkem, samotnou mě to nebaví. Mám skoro tříměsíčního chlapečka a je mi 32let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
29.4.14 12:13

@Yliana já hodně nakupovala v bazárku u zastávky Lhotecký les, je to v jedné uličce, naproti je ještě jeden…teda býval, už jsem tam dlouho nebyla, ale ulici si nevzpomenu…myslím, že je to podle mapy ulice mezi Seidlovou a Snopkovou, pracuje tam děsně ukecaná příjemná paní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
5.8.14 17:02

Zkuste sekáč v modrým pavilonu, zastávka sídliště krč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
3.9.14 13:09

Hezké odpoledne, po dnešní další nepovedené návštěvě u naší pediatričky Bočanové (opět, již po 4. od ledna nedorazila do ordinace, byli jsme objednaní)se pídím po informacích o pediatrech na Praze 4, ideálně okolo Jasné, event.pol.Modřany. Prosím, jakou máte doktorku, jste spokojené? Budeme měnit, protože chování naší paní doktorky se mi vůbec nelíbí, nerada bych pomlouvala, ale skoro se mi zdá, že by mohla mít nějaký problém (i podle jejího chování, když už konečně dorazí). I sestra od ní odešla..Moc děkuji za tipy. Jana

Příspěvek upraven 03.09.14 v 13:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová