Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18
3.9.14 13:36

My chodíme sem. Mě byla doporučena kamarádkou, která k ní chodí s dětmi víc jak 15 let a spokojenost.Je milá a vše vysvětlí. Nikdy u ní nečekáme dlouho :)
 http://www.firmy.cz/…modrany.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
3.9.14 13:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
3.9.14 14:11

Děkuju moc, nastuduju to. Jen neporadíte, jak se to dělá s kartama prři přechodu? Mám si pro ně dojít nebo si to doktoři vymění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
3.9.14 20:30

@janisska

@janisska píše:
Hezké odpoledne, po dnešní další nepovedené návštěvě u naší pediatričky Bočanové (opět, již po 4. od ledna nedorazila do ordinace, byli jsme objednaní)se pídím po informacích o pediatrech na Praze 4, ideálně okolo Jasné, event.pol.Modřany. Prosím, jakou máte doktorku, jste spokojené? Budeme měnit, protože chování naší paní doktorky se mi vůbec nelíbí, nerada bych pomlouvala, ale skoro se mi zdá, že by mohla mít nějaký problém (i podle jejího chování, když už konečně dorazí). I sestra od ní odešla..Moc děkuji za tipy. JanaJeee k Bocanove na Lhotce jsem chodila, kdyz jsem byla spunt ja… Ale nepamatuji se, jaka byla…
Příspěvek upraven 03.09.14 v 13:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
4.9.14 07:13

@kolik díky! Doufám, že si to vyřešej ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
31.1.15 22:11

Ahoj jsem z Prahy 4 blízkosti Pankráce mám dvě holky 20 měsíců a 8měsíců, hledám někoho z Vás na občasné procházky, výlety s dětmi moc děkuj za nabídky do zpráv. Již ted se těším. Je mi 29Let :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
2.3.15 20:58

Ahoj, jsem tu úplně nová a hledáme nějakou simpatickou a ukecanou maminku ;) Jsem z Prahy 11 - Chodov. Mám 13.měsíční živou holčičku, ze kterou hledáme kamarádku/da na společné dovádění v herně i na hřišti + maminku na společné kecání u dobré kávičky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
9.4.15 21:27

Ahoj,

jsem z Prahy 12, Modřany. Máme 17měs. Petříka a taky se rádi seznámíme s někým dalším na společné dovádění na hřišti či na prochajdě. Pokud je možnost dojet vozem :-) Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
30.1.16 14:06

Ahojky pristehovala jsem se do Prahy 4 z Tabora a rada bych se seznamila s nejakou maminkou :) mam 4 letou a 6 letou obe holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
30.1.16 14:37

@pavla.velova kam konkretne na P4? Jsem z Podolí.2kluky 6 a 2roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
30.1.16 19:47
@Martina.N78 píše:
@pavla.velova kam konkretne na P4? Jsem z Podolí.2kluky 6 a 2roky.

Kousek od nemocnice krc… Ulice hurbanova moc se tu zatim nevyznam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
30.1.16 19:49

@pavla.velova to chapu :-) pred 15 lety sem se do Prahy pristehovala a bylo to to samy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
30.1.16 20:09
@Martina.N78 píše:
@pavla.velova to chapu :-) pred 15 lety sem se do Prahy pristehovala a bylo to to samy :-)

Noo sem rikala ze se tu ztratim ale tak jde asi o zvyk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
30.1.16 20:17

@pavla.velova jj jde o zvyk :-) neboj.Kam chodite nakupovat? Novodvorska plaza?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
31.1.16 07:10

@pavla.velova, pojedes 193 bus smerem Ikem, tam vystoupis a sebehnes kopecek, pod nove byty co tam jsou, je tu kunraticky les, uvnitr i danci ve vybehu, stezky, 2 hospudky, v lete akce i s deckama, super prochazka, na nakupy take stejnym busem jezdim do kunratic na koupani deti, je tam bazen pro prcky, pak take stejny bus jede k oc chodov, nebo jinak metrem - na pankraci mas arkady, plaza je pidi a nic tam nejni kdyz to reknu takhle:) v lete z thomayerky muzes pesky az do podoli do Zlutych lazni, prejdes k shellce, podejdes napravo most, das se do leva po pidi asfaltce, a z te uz nesejdes. Porad po ni pokracujes, jsou tam i ukazatele, je to tak na 2 - 3 h chuze, v podoli jsme vzdycky dali piknik a pak zpet pesky dom nebo mhd. Take je z podoli kousek druhy vlez na Vysehrat, tak jsme davali piknik i tam, je to na cely den, kdyz je teplo, vedro, jsi na ceste v lese v chladku. To je par tipu jen no.:) ale p4 je top na ty lesiky, prochazky, zkus proguglovat a vsude potkas holky s detma, zakecas se raz dva:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová