Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3054
19.9.13 16:58

Nechodíte prosím některá na Praze 4 na endokrinologii? Nevyšly mi dobře testy v těhotenství, doktorka mě poslala ke známé, ale ta mě nevzala, tak hledám na Praze 4…nějaké zkušenosti? Děkuju! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11081
19.9.13 20:28

@janisska, ahoj, já chodím na polikliniku na Budějovické k dr. Zahradníkové, ale nevím, jsem s ní spokojená. Akorát nevím, jestli bere nové pacienty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
20.9.13 20:13

@janisska chodím na modřanskou polikliniku k mudr. Weissovi. Je to úžasný odborník, ale myslím, že právě proto už nepřijímá nové pacienty (nevím, jak moc aktuální ta informace v současné době je - zkus zavolat a zeptat se…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
21.9.13 14:37

Děkuju holky, už jsem objednaná k Zadražilové na Budějárně, tak uvidíme, ale jako jednání?!…jak kdybych všechny obtěžovala…přitom nejvíc to obtěžuje mě, že vůůůbec někam musim…Doufám, že se jedná o nějakou hormonální nerovnováhu způsobenou těhotenstvím a jak porodim, tak je nebudu potřebovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
23.9.13 13:53

Ahojte maminky. Máte prosím skúsenosti s obchodom bačkorky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
23.9.13 14:00

Ja tedka dobre poridila kousek od nuselaku…pani poradila a maji tusim KTR boty z Blanska, bych se musela mrknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
23.9.13 14:22

@Luciiia no ja som náhodne narazila na tento „obchod“ keď som išla pozrieť do SASVY a majú tam super ceny (e-shop).. tak reku či tam niekto nakupuje a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
23.9.13 14:39

@popletko ja u toho myho potrebuju, aby to fakt zkusil a pripadne nekdo poradil…
nedavno jsme koupili boty v deichmannu, nez bude zima, tak aby mel na par tydnu/mesicu teplejsi tenisky a stejne jsem musela do detskyho kramu:-(
uz jak ty boty videl, tak hystericky rval a tedka mi ty novy zase sam nosi a obouva si je, to u tech z deichmannu nepripadalo v uvahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
23.9.13 14:47

@Luciiia no to potrebujeme aj my skúsiť… práve v tom „obchode“ objednám, a v sklade kde sa dá osobne vyzdvihnúť je možné vyskúšať, vymeniť, vybrať druhé… tak to vyskúšam ale nikde som nenašla že majú certifikovanú obuv… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
23.9.13 16:14

@popletko ahaaa…tak to je fajn, my jsme meli befado tenisky…jemu se v tom chodilo docela dobre, musela jsem do toho koupit jeste vlozky, ale mel je jen na pisek, prislo mi to takovy ala vietnamec, ale hodne maminek si je chvalilo, tak jsem je zkusila, navic na picek v sandalcich jsem ho nechat nechtela a v celokozenych by se uvaril, tohle byly latkovy tenisky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.13 11:18

Ahojky maminky,

mám 4.měsíční dceru a v Březnu jsme se s partnerem přestěhovali na Háje. Původně jsem z Vysočiny a proto tu nemám moc kamarádek, hlavně maminky na mateřské. Takže si nemám s kým popovídat o těch dětských starostech a vůbec chodit ven…a samotné procházky jsou hezké ze začátku…:)) A taky si říkám, že by bylo fajn, kdyby si malá tvořila kamarády. Budu moc ráda když se mi někdo ozvete… bud tady nebo popřípadě můj mobil tel. 608333858.

Děkuji moc:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
15.10.13 16:50

Holky, nevíte o nějaké paní na úklid z okolí Modřan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
16.10.13 09:05

3, měsíční chlapák

Ahojte, dnes jsem se registrovala, je tady nějaká mamča s podobně starým prckem? Jsme z Braníka a nebaví nás všude chodit samotné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
17.10.13 12:55

Ahojte, nechodila jste některá náhodou na MÚ v Táborské? Nevíte, jestli je pravda, že se přemístili na Novodvorskou?

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
17.10.13 20:02

Pravda to je. :) Psali to v tucnakovi. Je to ted novodvorska 82 a zacali uradovat od 14.10. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová