Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luciiia
Já jsem se tam byla mrknout, ale dorazila jsem až v 11.30, tak už to nejspíš bylo dost přebraný
Spíš tam mají věci na menší děti a tak 80 procent na holčičky
Ale koupila jsem malému mikinku Hi-tec za 60 kč, tak jsem měla radost
Stejně jsem do Plazy potřebovala, tak jsem to spojila a příště se tam zase mrknu ![]()
@Lidas ja tam nakonec radsi nejela, kdyz jsem sla vyvencit psa a videla jsem ty silnice, tak jsem si rikala, ze to je o hubu…
Danik uz ma 92-98, takze bych potrebovala az 104…tu mu taky obcas doma natahnu, kdyz uz nema co na sebe ![]()
@Luciiia píše:
@Lidas ja tam nakonec radsi nejela, kdyz jsem sla vyvencit psa a videla jsem ty silnice, tak jsem si rikala, ze to je o hubu…
Danik uz ma 92-98, takze bych potrebovala az 104…tu mu taky obcas doma natahnu, kdyz uz nema co na sebe
teda!! to je tak dlouhej!!! to je dobrý
Emmča nosí 92…něco teda už 98 ale to jak která značka..něco 98 jí je zase hrozěn maxi… ![]()
@luphen ta 104 mu je velka, rukavy ohrnuty, kalhoty dlouhatansky…furt lepsi mu dat vetsi, nez mit milion veci co mu je tedka akorat a za par mesicu mu to zase nebude, ma to stejne jen na doma…na ven mu obrovsky nedavam…jen mikinu od arsenalu, brala sem ji pres net a radsi o hooodne vetsi, kdyz uz byla tak draha..
tatinek je totiz velkej fanousek
a nakonec mu krasne je, jen rukavy o fous delsi ![]()
Ahoj holky,
jdu se zeptat, nemáte někdo zkušenost se školkami Fillova, Sedlčanská, Přímětická? Přemýšlím, která bude nejlepší, hlavně mě zajímá přístup učitelek… nejlíp kdybyste měli někdo přímo jméno učitelky, která se osvědčila ![]()
@Elča83 píše:
Ahoj holky,
jdu se zeptat, nemáte někdo zkušenost se školkami Fillova, Sedlčanská, Přímětická? Přemýšlím, která bude nejlepší, hlavně mě zajímá přístup učitelek… nejlíp kdybyste měli někdo přímo jméno učitelky, která se osvědčila
do Přímětický chodí syn od září a do Fillovky chodí kamarádky holka už druhým rokem ![]()
@luphen fiha…to byla rychlost, gratuluju a jak to zvladate? ja nad tim druhym porad premyslim a nevim no…mam starch, ze bych to s praci nedala, i kdyz delam prevazne dopoledne a v noci
@luphen píše:
Ahoj holkytak hlásím že jsme týden doma z porodky
gratulece
jake to bylo a jak to zvladas se dvema prckama???
Noo bylo to mega rychlý děvčata ![]()
v pondělí 4.3 jsem šla do poradny do porodnice, v 11:30 na monitor, ve 12:30 k dr..no po monitoru jsem si to rovnou vyšlápla do 4.patra na příjem páč jsem už ty kontrakce musela prodýchávat
tam otevřená na 4 prsty, tak mě dali na porodní pokoj - to bylo cca 13h… udělali přípravu a tak… ve 14:15 přišli píchnout vodu a za 20minut byla malá venku
nemám ani nástřih nic ![]()
no jinak doma pohodička.. Eduš pořád spí - budí se jen na jídlo takže nádhera, Emmču se snažím aby nežárlila tak ji dávám Eduš pořád hladit a chovat a tak ![]()
@luphen Gratuluju moc
A dej sem fotku, ať se zasním a pokochám ![]()
Moje kamarádka minulý víkend porodila v autě cestou do porodnice, nějak se ty porody zrychlují ![]()
Jezisi, nestraste…ja bych do ty porodnice rada dojela, nechapu zensky co si dovoli rodit doma, ja bych mela strach, kdyz vim co vsechno se muze stat…
sice pohodli domova je fajn, ale i kdyz si toho z porodu moc nepamatuju, tak vim, ze mi bylo vsechno jedno…mit tam 30 studentu na koukani, tak to asi ani neresim
@luphen mám dojem, že jsem dneska dopoledne potkala zase tvého muže v Placce
Máme na sebe nějaké štěstí ![]()