Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7024
2.12.12 21:53

@rosslyn taky tam zajedu na postu a hlavne koupit mouku na peceni…si pripadam hrozne pozadu, kdyz vidim na FB ty napeceny krabice s cukrovim a ja sotva uklidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
2.12.12 22:09

Ahoj holky, mohla bych se k vám někdy přidat? Bydlím v Jiráskově čtvrti, je mi 34, mám 2 kluky - 2,5 a 10 měsíců a právě jsem zjistila, že jestli se tady brzy s někým neseznámím, tak se asi zblázním. Rodiče daleko a nepoužitelní, manžel furt v práci, kamarádky se nějak vytratily, všichni mají své životy a já jsem nějak zůstala sama a už mme to nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
2.12.12 22:27

@Tereeze :pankac: :pankac: :pankac: dneska ze me mel soused srandu…jsem mesic doma bez manzela, protoze je na sluzebce a nejak se to protahlo a ja zacinam blbnout, jak jsem lehce nevyspala a nervni :mrgreen:
dneska jsem do baraku pustila nejaky dva chlapy, ze nam jdou pry opravit dvere u sklepa, ze to tam bylo vykradeny, no vykradeny bylo, ale min. 3 roky zpatky…pak mi to doslo, ze to je asi blbost a obvolala jsem vsechny co jsem mohla a nikdo o nicem nevedel, tak jsem volala policii…
prijeli, odjeli a chlapi stale v baraku, tak jsem volala zase na policii, co to jako je a ona pry znama dvojka zamecniku, ze takhle opravdu obchazi lidi a montuji nejakou vlozku :mrgreen: soused mi na to rekl, ze se nudim a chci se aspon seznamit se sousedama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
2.12.12 22:43

:lol: To jsi mne pobavila :-) Já mám fakt pocit, že už mi někdy fakt přepne a odvezou mne rovnou do blázince. Teď se jen držím vidiny, že bude mít manžel od 10. prosince až do konce roku dovolenou, na to se těším jak malá a on mi dneska oznámil, že hned první den dovolené bude muset do práce, druhý den dovolené bude celý den na nějakém vyšetření, málem to se mnou seklo a už se tomu musím jen smát - není úniku :-) Ale nejvíc mne štve, že jak furt sedím doma a nedostanu se od dětí, tak to řeším jídlem, vždycky jsem byla tlustá, ale co jsem teď, pro to už snad ani slovo není, nemůžu se na sebe nějak podívat, ale nějak mi nejde se nakopnout a začít s tím něco dělat, zvlášť teď před Vánocema. Každý den večer jdu spát s tím, že zítra začnu a jak ten den postupuje, tak tu energii nějak ztrácím a ztrácím a večer už je po předsevzetí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
2.12.12 23:01

@Tereeze Pavel chtel taky dovcu aspon tyden pred Vanocema, ale pochybuju, ze to stihne…
mel se vracet pred tydnem, pak se to prodlouzilo o tyden a tedka zase o dalsi..
A pred tydnem mi psal, ze mu sefik rikal, ze az se vrati, tak zase nekam poleti, ale jen na 3-4 dny, takze to vypada, ze prileti tesne na Vanoce domu, pokud tam neposlou nekoho jinyho.
Na jednu stranu super, budou penize, ale zacinam uz mit docela strach, protoze je v Africe a tedka mi rikal, ze se tam vyrojilo silene moc komaru a on ma jen par prasku na malarii…
Tak bud v klidu a uzij si manzela aspon vecer ;-) co ja bych za to dala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
2.12.12 23:08

@Luciiia Jejda, tak to tě lituju, kdybych tu neměla manžela, tak fakt už nemám vůbec nikoho. Ale poslední dobou to taky není nic moc, přijde domů, hodím mu na krk děti a jdu vařit, pak večeře, malý jde spát, pak starší a než se to tady uklidní, tak je devět, já sednu k počítači a snažím se pracovat, on sedne ke svému a taky pracuje, o půlnoci jdeme spát a ani spolu třeba nepromluvíme. Nějak jsme si na to zvykli, přiznám se, že po celém dnu s dětmi, kdy pořád jen mluvím se mi ani mluvit nechce, protože on je ten typ, který toho moc neřekne, takže konverzaci musím držet já a na to jsem nějak unavená. Jen teda doufám, že to takhle nebude už napořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
2.12.12 23:14

@Tereeze presne takhle to je u nas…jen on kouka na televizi a ja pracuju, protoze pres den se chci venovat malymu a max. dopoledne dodelavam co je potreba, odpoledne vetsinou jezdime na postu, nebo po kramech…a obcas postu odveze manzel, coz mi tedka chybi…pockej par dni a bude mit dovcu ;-)
mezi tim muzeme nekam ven, ja tedka premyslim, ze bych sjela do Holesovic do trznice a do kramu s latkama www.flex-tex.cz , kdyby ses chtela pridat…snad bysme ty 3 deti nejak ukocirovaly :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
2.12.12 23:16

Jdu spat…zitra brzo vstavame, jestli chceme byt v tech 10 v Plaze :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
4.12.12 09:34

Ahojte :) občas (keď sa sem dostanem) vás aspoň čítam… máme skoro pol ročného potmehúda :) už začal loziť, takže som skoro stále za ním… ale ako tak pozerám tak všetky máte už staršie decká.. sice nie o moc.. ale bola by som rada za občasný pokec alebo možno aj spoločné kočárkovanie…
S malým som skoro stále sama, moj chodí z práce až po 19hod, málokedy skorej.. takže s malým je ako tak aspoň cez víkend… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
4.12.12 09:43

@popletko ahoj, to musis doma prizpusobit tzn. holobyt a pak nemusis chodit za nim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
4.12.12 09:48

@Luciiia :mrgreen: no keby sa to dalo… máme všade káble, moj má na zemi PC že to všetko upraví keď nám spravia skriňu.. no a malý samozrejme.. káble a svetielka na pc to je jeho :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
4.12.12 11:17

Kabely tu mame taky a je to des…tak jsem na ne dala ruzny bedny, krabice, proutenej kos s pradlem apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
4.12.12 11:20

Jojo souhlasím s holobytem :mrgreen: kabely tu máme taky - ale naštěstí je to schované za sedačkou a tak… ale jinak to tu mám oholoný tak abych ji právě nemusela hlídat a mohla mít nohy nahoře a ona tu mohla bez problémů lítat :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
4.12.12 20:42

No mám zahradené krabicami velkými poštárkami ale ten malý je tak šikovný že si to vie posunúť :-D dneska sa hrabal v PC.. no keby to moj videl tak ma žene (má otvorený počítač - bez boku a položený na zemi - priamo lepidlo na malého…)

Chcela som sa spýtať či tu niekto chodí alebo chodil na plávanie s mimískem.. keď áno tak kam???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
4.12.12 22:00

@popletko aquababyclub, bazény mají v Krči v MŠ, v hotelu Panorama, v Jedličkárně na Vyšehradě-jinde jsem nebyla, ale jsem tam moc spokojená, jak s výukou, tak i s cenou a službama :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová