Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
7.11.12 08:56

Super holky, tak mi vyrazime pesky k vam. Pa a tesime se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
7.11.12 08:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
13.11.12 14:08

Ahoj holky,
tak jak se vydařil hromadný srazík? :think: :D
Mám dotaz, Kubík nikdy neseděl úplně rovně, prý mají děti sedět rovně jako pravítko? :think: Prostě mi přijde, že se hrbí a chtěla bych ho vzít k nějakému odborníkovi, neporadíte? A potřebuju doporučení? :?: Já jsem to doktorce říkala, ale podle ní je v pohodě…já sama mám problémy se zády a ráda bych, aby toho bylo mé dítě ušetřeno :zed: Tak děkuju za rady, názory a postřehy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
13.11.12 21:29

@Lidas no mě Kuba rovně sedí… Hele, pokud tě to trápí, normálně bych zašla za mudr ať ti dá doporučení na rehabku. Nemůže říct ne, nenech se ukecat 8) Posílají na Zelenou lišku, to máš busem relativně kousek, můžeš to tam s rehabkou jen zkonzultovat aby jsi měla klid. Ale doporučení teda potřebuješ.

• Citovat
  • Upravit
5468
13.11.12 22:09

@Lidas mně taky děti sedí rovně :nevim:
Dokonce vím, že u Ondry to nějak řešila rehabka na plavání, protože byl/je hypotonický (nijak se to neprojevuje, aspoň podle mě) a že na něj právě koukala, když začal sedět a říkala, že je moc ráda, že sedí jako pravítko, že z toho měla trochu strach :think:
Pokud máš pocit, že něco není úplně dobře, prostě si to doporučení od doktorky vydupej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
15.11.12 13:48

Holky, poraďte kam chodíte s dětma, nějaké cvičení a taky by se tam mohlo něco tvořit… :think: Díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
15.11.12 14:11
@Lidas píše:
Holky, poraďte kam chodíte s dětma, nějaké cvičení a taky by se tam mohlo něco tvořit… :think: Díky :hug:

Tvoří až dost doma :zed: :lol: :lol:
Na cvičení já chodím s Klárkou k nám do DDM http://www.ddmmonet.cz/…dicu-s-detmi, s Ondrou jsem chodila sem: www.sasva.cz, to je takové i výtvarnější, protože majitelku to baví a věnuje se tomu. Ale v DDM je samozřejmě tvořivých kroužků taky hromada.
Pak máme plavání, to jezdíme do Kunratic.

A jinak nic, mám pocit, že víc už bych toho nezvládla. S Ondrou jsme měli aktivit mnohem víc, ale zpětně to vidím jako vyloženě zbytečné, bylo to spíš pro mě, že jsem přišla mezi lidi, než že by to to dítě (a to je extgrémně spoleřčenský) k něčemu potřebovalo. Teď když k tomu koordinujeme školku, víc kamarádů… už se do větších akcí nepouštím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
16.11.12 08:47

Ahoj holky,
co rikate na dalsi sraz - treba tedka ve stredu 21.11.?? nekde se malinko projit a pak skocit do Plazy do te nove kavarnicky?? ;) nebo mate jine napady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
16.11.12 12:22

Holky, co mate ty capacky nolen, jak to vypada uvnitr? je tam videt sev, nebo to je z dvojity kuze? objednala jsem z www.capiki.cz a prijde, mi, ze by to mohlo skrabat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
16.11.12 15:22

@aakaficko ja bych to brala i driv, klidne v pondeli…pochybuju, ze s jidlem vydrzime dyl, tatinek nam odjel na sluzebku, tak se musime hold o sebe postarat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
19.11.12 23:39

Holky, nechcete nekdo zitra na kafe do Plazy? Cca po spani po obede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
20.11.12 10:00

@Luciiia ahoj, tak zitra sraz v 13,30 hod u Pate mety na tempu, jak jsou ty baseballovy hriste?? pak se projdeme a skocime na kaficko do Plazy? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
20.11.12 11:05

@aakaficko ja tim myslela dneska :-/ zitra mam licit kamaradovi slecnu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
20.11.12 11:34
@Luciiia píše:
@aakaficko ja tim myslela dneska :-/ zitra mam licit kamaradovi slecnu :-(

já bych na kafe šla ráda, ale mě ta brebera už nevydrží být v té molitanové ohradě… leze tam do všechn krámů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
20.11.12 12:01

@luphen tak s ni pujdem na nakupy? :-D myslis, ze by ji nezajimal Danik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová