Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
tak jak se vydařil hromadný srazík?
![]()
Mám dotaz, Kubík nikdy neseděl úplně rovně, prý mají děti sedět rovně jako pravítko?
Prostě mi přijde, že se hrbí a chtěla bych ho vzít k nějakému odborníkovi, neporadíte? A potřebuju doporučení?
Já jsem to doktorce říkala, ale podle ní je v pohodě…já sama mám problémy se zády a ráda bych, aby toho bylo mé dítě ušetřeno
Tak děkuju za rady, názory a postřehy ![]()
@Lidas no mě Kuba rovně sedí… Hele, pokud tě to trápí, normálně bych zašla za mudr ať ti dá doporučení na rehabku. Nemůže říct ne, nenech se ukecat
Posílají na Zelenou lišku, to máš busem relativně kousek, můžeš to tam s rehabkou jen zkonzultovat aby jsi měla klid. Ale doporučení teda potřebuješ.
@Lidas mně taky děti sedí rovně ![]()
Dokonce vím, že u Ondry to nějak řešila rehabka na plavání, protože byl/je hypotonický (nijak se to neprojevuje, aspoň podle mě) a že na něj právě koukala, když začal sedět a říkala, že je moc ráda, že sedí jako pravítko, že z toho měla trochu strach ![]()
Pokud máš pocit, že něco není úplně dobře, prostě si to doporučení od doktorky vydupej ![]()
Holky, poraďte kam chodíte s dětma, nějaké cvičení a taky by se tam mohlo něco tvořit…
Díky ![]()
@Lidas píše:
Holky, poraďte kam chodíte s dětma, nějaké cvičení a taky by se tam mohlo něco tvořit…Díky
Tvoří až dost doma
![]()
Na cvičení já chodím s Klárkou k nám do DDM http://www.ddmmonet.cz/…dicu-s-detmi, s Ondrou jsem chodila sem: www.sasva.cz, to je takové i výtvarnější, protože majitelku to baví a věnuje se tomu. Ale v DDM je samozřejmě tvořivých kroužků taky hromada.
Pak máme plavání, to jezdíme do Kunratic.
A jinak nic, mám pocit, že víc už bych toho nezvládla. S Ondrou jsme měli aktivit mnohem víc, ale zpětně to vidím jako vyloženě zbytečné, bylo to spíš pro mě, že jsem přišla mezi lidi, než že by to to dítě (a to je extgrémně spoleřčenský) k něčemu potřebovalo. Teď když k tomu koordinujeme školku, víc kamarádů… už se do větších akcí nepouštím ![]()
Ahoj holky,
co rikate na dalsi sraz - treba tedka ve stredu 21.11.?? nekde se malinko projit a pak skocit do Plazy do te nove kavarnicky??
nebo mate jine napady?
Holky, co mate ty capacky nolen, jak to vypada uvnitr? je tam videt sev, nebo to je z dvojity kuze? objednala jsem z www.capiki.cz a prijde, mi, ze by to mohlo skrabat ![]()
@aakaficko ja bych to brala i driv, klidne v pondeli…pochybuju, ze s jidlem vydrzime dyl, tatinek nam odjel na sluzebku, tak se musime hold o sebe postarat ![]()
Holky, nechcete nekdo zitra na kafe do Plazy? Cca po spani po obede…
@Luciiia ahoj, tak zitra sraz v 13,30 hod u Pate mety na tempu, jak jsou ty baseballovy hriste?? pak se projdeme a skocime na kaficko do Plazy? ![]()
@aakaficko ja tim myslela dneska :-/ zitra mam licit kamaradovi slecnu ![]()
@Luciiia píše:
@aakaficko ja tim myslela dneska :-/ zitra mam licit kamaradovi slecnu
já bych na kafe šla ráda, ale mě ta brebera už nevydrží být v té molitanové ohradě… leze tam do všechn krámů…
@luphen tak s ni pujdem na nakupy?
myslis, ze by ji nezajimal Danik?