Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luciiia ahojky cislo jsem si ulozila tu mas moje 775035385 no vypadato divoce zatim co koukam… ![]()
Dobre ranko,
teda zatim to tam nevypada nic moc, ale jeste pockame.. kdyz bude takhle i kolem 8 hod tak to radej presuneme do Plazy jo??? takze se nam pridali jeste dalsi maminky jo?? takze to uz bude tedka 6 kocarku jestli pocitam dobre ze jo??
ja abych nekoho na te zastavce nezapomela.. jj na Luciia a Fucu mam telefon ulozenej a vy na me ![]()
Ahoj holky, venku počasí
Do Plazy nejedeme, Emma tam nevydrží v tom koutku ani pět minut, takže to je pro nás o ničem. přidáme se jindy.
@rosslyn zatim to nevzdavej, vzdyt se jde az za 2 hod a treba se to spravi… ja taky doufam, ze se pujde ven…
![]()
Dobré ráno,
do Plazy bychom taky nešli, Dáda má rýmu, tak aby vám prcky nenakazil. Ale uvidíme v těch osm ![]()
Predbezne sem koukala na pocasi a zitra ma byt lip, tak to v nejhorsim presuneme na zitrek???
![]()
Tak co holky, jak to vidite?? potrebuju to vedet, at vim, jestli se mam jit chystat???
varianty jsou tri:
mne osobne by se hodilo, jit ven, sice neni moc pekne, ale v lese snad tak foukat nebude.. a nemusime tam bejt buhvi jak dlouho.. spis jen seznamovacka..
![]()
tak cekam na odpovedi.. jinak to pak uz na tech 9,30 nestihnu nikam.. ![]()
@Luciiia parada.. snad se jeste nekdo prida.. takze spolu sraz u zviratek jo?? ![]()
Ahojda, dala bych sraz na te zastavce a tam se domluvime. My ven muzeme ![]()
@petrano62 parada, v 9,30 hod sem pro tebe na zastavce a pak sup za @Luciiia ke zviratkum do lesa.. ![]()