Praní prádla bez prášku - jen kulička - funguje to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2803
8.2.11 22:03

Díky za názor. Já sama tomu také moc nevěřím…jenže kdyby to nefungovalo, tak myslím je toho plný internet. Zas tak levné to není.. A už jsou tady 3příspěvky, že to funguje…
V zahraničních diskuzích si to prý také chválí…
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
8.2.11 22:18

Moje kamarádka vegetariánka, jogínka a ekoložka se pro tuhle kuličku taky nadchla a zakoupila. A zjistila, že málo zašpiněné prádlo se vypere bez prášku i kuličky stejně jako bez prášku s kuličkou. Na zašpiněné prádlo prý dokonce i výrobce kuličky nějaký prášek doporučuje. A mimochodem nějaká - jakákoliv koule nebo balonek lehce napomůže lepšímu praní prádla - jistě všichni někdy viděli ve starých filmech, jak pradleny v potoce naklepávaly prádlo - stejný princip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
8.2.11 22:31

Tohle je taky zajímavý názor, díky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
13.4.11 21:37

Ahoj, ja ji mam a spokojena nejsem. Pradlo je sice mekci,ale rozhodne moc dobre nepere…nicmene ji mam stale v pracce a pouzivam ji k eko pracim prostredkum
Ale znovu uz bych ji nekupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
istvanek
25.4.11 23:53

funguje?

jenom aby ti tak výborne neodpovídal sam výrobce nebo distribútor :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Pavel018
1.8.11 12:17

haha, chapu, neni az zase takovy problem reagovat v tehle diskuzich ze?? Ono to urcite sype. A hlavne pozar na ty od konkurence!! ty totiz nefunguji. Asi to zacnu prodavat taky :lol:

• Citovat
  • Upravit
1291
2.8.11 21:57

Zuzo moc dik za tvuj prispevek :palec: …ted jen premyslim, jaky baonek si pridat k prani, tyekoprostredky uz mam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
24.8.11 04:47

no jiz vyse zminovany S8A mela jsem moznost v nem prat a popravde nebyla jsem nikterak spokojena a ani me nenadchl … pouzival ho pritel jeho tatinek amway nebo jak se to pise dela … takze temito vyrobky se to v jejich rodine jen hemzi jedine co mi prijde super je jar na nadobi …prasek kupuju jinde dovezou mi ho az domu kupuji z efektu a jsem spokojena …no jak komu co sedi .. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
24.8.11 10:04

ahojte holky,tak tady ctu ty vase diskuze a docela by me zajimalo jak to opravdu funguje.tak jsem se mrkla na e-bay a tam vas ta kulicka i s postovnym vyjde cca 400 na ceske koruny.tak ja to radsi zkusim za tuhle cenu nez za tech 1400kc.pokud nekdo chcete odkaz tak se ozvete jo a je nova ta kulicka.neni pouzita :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
15.1.12 10:58

Zrovna vyšel článek v dtestu - doporučuji přečíst.V testech vyšlo, že prací koule a mýdlové ořechy nemají žádný prací účinek, respektive mají stejný jako čistá voda…A s ekologií to taky není žádná výhra, jsou totiž i prací koule, které znečistí vypouštěnou vodu víc než prací prášek…Ostatní jí znečistí skoro stejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lexinecka
19.1.12 21:16

lena

ahoj dostala jsem kulicku k vanocum a opravdu pere a pradlo voni kdyz je mokre a je krasne mekke takze je super sousedky si ji chodi pujcovat stala 300kc. objednana z netu takze ani nemusite kupovat drahou doporucuji pa

• Citovat
  • Upravit
Vašek G.
22.1.12 18:56

před koupí koulí jsem byl skeptický, ale žena je koupila a opravdu fungují :)

• Citovat
  • Upravit
17630
16.5.12 08:13

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli má někdo zkušenost s Ecoballs od Ecozone. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
16.5.12 09:28

Dle Dtestu bez jakéhokoliv pracího účinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
16.5.12 13:08

a přesně tyhle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie