Praní věcí pro miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5158
24.3.13 11:26

Já řeším jen světlé, tmavé, černé… ne dospělácké a dětské :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
24.3.13 11:28

Já souhlasím s @archienka1, taky nemíchám naše prádlo a malýho. Peru zvlášť a většinou na 1/2 pračku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
24.3.13 11:29

No rada ma zni - docetla jsem se to v knihach :mrgreen: porizovat si vse v podobnych barvach a pak mas po starostech. urcete budes mit plno plinek a decek a ruznych hadriku a ty budou bíle barvy. takze pak to nejak udelas.
ja kupuju veci ktere se daji prat na tu nejvyssi teplotu a vse mam v podobnych barvach. stejne budes dokupovat - tak se pak zamer na barvy nebo bílou - uvidis sama :kytka: urco si poradis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
24.3.13 11:30

Ja tedy do pul roku pro maleho jsem prala oblecky na 40 (bile, barevne, vse dohromady) ve specialnim detskem prasku (gelu), latkove pleny vyvarovala a rucniky taky… a vse zehlim…

A pro malou zehlime taky zatim vsechno, hlavne pleny a obleceni, co jde primo na kuzi… ;) (kvuli pripadnym bacilum).

A triletakovi uz peru standartne s nasim pradlem (kdyz nemam pradlo male) nebo s pradlem male.. ;) Zalezi na tom, co potrebuji prave vyprat… ;)

• Citovat
  • Upravit
9090
24.3.13 11:31

@Boboušek myslím, že @archienka1 to právě myslela tak, že pere dohromady dospělácké a dětské…

Já zase třeba nevidím důvod, proč prát dětské zvlášť od našeho, samozřejmě hodně špinavé věci bych dohromady nedala ale třeba jen zpocená trička nebo lehce špinavé klidně peru dohromady s oblečením malé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
24.3.13 11:32

@Verca1989 No vidíš! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
24.3.13 11:33

Vy co perete dětský a dospělácky dohromady - to perete vše v dětském prášku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
24.3.13 11:36
@Verca1989 píše:Já zase třeba nevidím důvod, proč prát dětské zvlášť od našeho, samozřejmě hodně špinavé věci bych dohromady nedala ale třeba jen zpocená trička nebo lehce špinavé klidně peru dohromady s oblečením malé :nevim:

My máme barevné a tmavé, miminko světlé, zapralo by se to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.3.13 11:38

U nás se třídí na bílé/světle růžové, barevné, čererné/tmavé, ručníky/osušky a povlečení. Máme pračku na 7kg a teda každá pračka je nacpaná k prasknutí :zed: :roll:. Ale třeba pro miminko jsem třídila poprvé jinak už budu pak prát normáně z dalším prádlem.
Kde se to prádlo furt bere nechápu :think: :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
24.3.13 11:39

Jj myslela jsem to tak, že peru dohromady :-) a dětském prášku určitě ne :-) u holky to bylo jedno, je hodně snášenlivá, tak teď to bude snad taky tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
24.3.13 11:39
@Boboušek píše:

kdyz peru veci pro maleho a malou dohromady, tak ano, peru v detskem prasku. Kdyz peru veci maleho s nasimi, tak peru v normalnim… ;)

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
24.3.13 11:42

V normálním.. Měla jsem Lovelu, ta nic nevypere, ale zase docela voní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.3.13 11:42
@Boboušek píše:

Pár měsíců budu používat jen persil tekutý prášek a silan aviváž, abych mohla prát pro všechny a pak se vrátím k Tide a Ariel a jiné prášky.
http://www.vmd-drogerie.cz/…5-l-20-davek
 http://www.zbozi.cz/…loe-vera-3l/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
24.3.13 11:43
@IvkaH píše:
U nás se třídí na bílé/světle růžové, barevné, čererné/tmavé, ručníky/osušky a povlečení. Máme pračku na 7kg a teda každá pračka je nacpaná k prasknutí :zed: :roll:. Ale třeba pro miminko jsem třídila poprvé jinak už budu pak prát normáně z dalším prádlem.
Kde se to prádlo furt bere nechápu :think: :nevim:.

to ja Ti povim… to skritkove berou spinu zvenku a hazi ji do skrini, odkud ho jini skritkove nosi do koupelny, kde ho davaji do kose na spinave pradlo… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

U nas je to dost podobne… :D

• Citovat
  • Upravit
24798
24.3.13 11:51

@Zuzlounek Protože jak to doma hůř schne, připadají mi po čase, že tak divně smrdí :nevim: Tak je dám na vyvářku a zas nějkaou dobu dobrý a stačí 60.
V létě suším venku, tam jsou za chvíli vyfoukané a suché, tak ten smrádek necítím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí