Prarodiče nefungují

Anonymní
15.2.16 14:11

Prarodice nefunguji

Ahoj, prisla jsem se sem vyplakat. Dneska jsem se bavila s jednou pani, ze jezdi na chatu, bere si i vnoucata. Sbira ruzne plody z prirody a zavaruje, dela marmelady, pecene caje. Sama to nespotrebuje a rozdava to. Jeji syn uz to ani od ni nechce atak. Trosku bylo poznat, ze s nim nema uplne bezva vztah. No nicmene, my nikoho takoveho nemame.. Me vychovavala babicka, rodice jsou alkoholici, nestykam se s nimi. Co ja bych dala za takovou babicku, ktera by nas rozmazlovala. Nemame nic. Ach jo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1972
15.2.16 14:17
@Anonymní píše:
Ahoj, prisla jsem se sem vyplakat. Dneska jsem se bavila s jednou pani, ze jezdi na chatu, bere si i vnoucata. Sbira ruzne plody z prirody a zavaruje, dela marmelady, pecene caje. Sama to nespotrebuje a rozdava to. Jeji syn uz to ani od ni nechce atak. Trosku bylo poznat, ze s nim nema uplne bezva vztah. No nicmene, my nikoho takoveho nemame.. Me vychovavala babicka, rodice jsou alkoholici, nestykam se s nimi. Co ja bych dala za takovou babicku, ktera by nas rozmazlovala. Nemame nic. Ach jo.

Chápu, že je ti to líto, ale ne každému se poštěstí taková babička. V rodinách bývají různé vztahy a nedá se to lámat přes koleno. Ty závidíš jejím dětem a oni by zas třeba byli radši, kdyby je babička „neotravovala“ svými výrobky ze zahrady. Většinou je to tak, že každý chce to, co nemá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
15.2.16 14:20
@Anonymní píše:
Ahoj, prisla jsem se sem vyplakat. Dneska jsem se bavila s jednou pani, ze jezdi na chatu, bere si i vnoucata. Sbira ruzne plody z prirody a zavaruje, dela marmelady, pecene caje. Sama to nespotrebuje a rozdava to. Jeji syn uz to ani od ni nechce atak. Trosku bylo poznat, ze s nim nema uplne bezva vztah. No nicmene, my nikoho takoveho nemame.. Me vychovavala babicka, rodice jsou alkoholici, nestykam se s nimi. Co ja bych dala za takovou babicku, ktera by nas rozmazlovala. Nemame nic. Ach jo.

já bych chtěl Ferari a péro 30 cm :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
15.2.16 14:23
@pohledzdruhestrany píše:

Smarja, tak si ten centimetr nech odoperovat :roll:  :lol:

• Citovat
  • Upravit
1695
15.2.16 14:24
@pohledzdruhestrany píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.16 14:24

Mám to samé, vychovávala mě babička a to byla babi se vším všudy. Moje matka stejně jako u tebe měla raději alkohol, už s ní nejsem v kontaktu a rodiče z manželovi strany jsou na oko naprosto dokonalí, ale po bližším pohledu jsou snad ještě horší než lhostejnost. O vztahu nelze vůbec mluvit, dceru by nejraději používali jako nástroj proti mě. Naprosto žádná snaha o vytvoření nějaké vazby, z jejich strany kontakt víc než minimum-kdybych je nepozvala na narozeniny dcery, tak vůbec o nich neví. Což je v pořádku nebo bych to skousla, pokud by na druhou stranu nevykřikovali, že jim bráním styku s jejich vnučkou. Nebráním. Jen jsem jim ji už odmítla servírovat na stříbrném podnose s milionem podmínek.
Takže občas mě mrzí, že malá nemá a nepozná babi jako jsem měla já, ale je to věc, která prostě nelze nijak ovlivnit. Už jsem i přemýšlela, že bychom nějakou babi „adoptovali“. Jenže… To prostě asi není ono :(

• Citovat
  • Upravit
1695
15.2.16 14:26

Jinak zakladatelko, takových rodin, kde prarodiče žijí svůj život a nevidí smysl svého života ve vnoučatech a zavařovacích sklenicích, je spousta :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
15.2.16 14:27

Uklidnim té, naše rodina se nemohla dočkat až si poridime potomka. No od chvíle co se vnoucek narodil zájem opadnul a nikdo se k němu nemá. Jen plná huba keců, kdy už pak jak se budou babičky rvat o kočárek… Ani jedna nepřišla malýho povozit nikdy, malymu budou brzy dva roky a hlídání bych spočítala na prstech jedné ruky… Jsem na malého převážně sama, manžel věčné v práci, takže občas jsem totálně vyřízena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
15.2.16 14:30

Nad tím člověk nemůže přemýšlet. Každý to má prostě jinak. Naši prarodiče také nefungují, jak jsme čekali, nebo spíš jak slibovali, že budou fungovat. Člověku je to líto, zamrzí ho to, když vidí jiné prarodiče, jak o vnoučata ze své vůle s radostí pečují, ale… Musíš to prostě brát, jak to je. Až budeš mít vnoučata, tak jim tento luxus dopřej :) Prostě jsou prarodiče dnes jiní, celá doba je trochu jiná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.2.16 14:35
@Anonymní píše:

Ona nemá se synem bezva vztah, vy nemáte babičku, dejte to dohromady :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.16 14:35
@brko píše:
Smarja, tak si ten centimetr nech odoperovat :roll: :lol:

Jezis, tak ja su ted smutna a ty sem tahas pero svoje. :?

• Citovat
  • Upravit
46669
15.2.16 14:36
@Anonymní píše:
Jezis, tak ja su ted smutna a ty sem tahas pero svoje. :?

Třeba je z toho taky smutnej :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.16 14:37

To jsem prave chtela jeste dodat, ze ja takova nebudu a pro vnoucata vsechno. Jinak je to strasne smutny, tolik nefungujicich vztahu.

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
15.2.16 14:40
@Anonymní píše:
Jezis, tak ja su ted smutna a ty sem tahas pero svoje. :?

Chlapi na nic jinýho nemyslí, to ještě nevíš? Akorát nevím, proč to péro cpou všude. Vždyť se mu můžou věnovat bez přispívání na mimino. Tady to stejně nikoho nezajímá. :pocitac: :pocitac: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
46669
15.2.16 14:44
@Kobliha51 píše:
Chlapi na nic jinýho nemyslí, to ještě nevíš? Akorát nevím, proč to péro cpou všude. Vždyť se mu můžou věnovat bez přispívání na mimino. Tady to stejně nikoho nezajímá. :pocitac: :pocitac: :zed: :zed:

ti omezenější ho cpou všude nejspíš proto, že to je jediné, čím se můžou prezentovat, bohužel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová