Prasklá břišní aorta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30929
14.3.21 20:45

@Citronkalekninka Tak to je dobre :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
14.3.21 22:39
@Citronkalekninka píše:
@Hrozina ahoj :). Jj jde to dobře. Manžel se hojí hezky. Pomalu ale dobře :).

To jsem moc ráda, držte se. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
7.6.21 06:54

Ahoj všem :hug:. Manžel se pomalinku zotavuje. Ještě není úplně srostlá jedna část břicha ale je to sto a jedna :D. Díky všem kdo to se mnou prožíval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
7.6.21 06:57

@Citronkalekninka krásná zpráva :kytka:…ať už je to všechno jen a jen v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80032
7.6.21 07:51
:kytka: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76586
7.6.21 07:58

@Citronkalekninka tak to je krásná zpráva, že jste to všechno ustáli, ono tyhle situace bývají náročné i psychicky,
tak ať už máte stále jen spokojený život bez vážných nemocí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30929
7.6.21 08:22

At uz je jenom dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
7.6.21 12:47
:potlesk: :hug: :hug: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42423
7.6.21 20:10
@Citronkalekninka píše:
Ahoj všem :hug:. Manžel se pomalinku zotavuje. Ještě není úplně srostlá jedna část břicha ale je to sto a jedna :D. Díky všem kdo to se mnou prožíval.

Jsem ráda :hug: :hug: Užívejte si společný život :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.10.21 13:07
@glaubie píše:
Jsou :srdce: ve FNB pracuju, je v dobrých rukou. Drž se..

Prosím vás nezlobte se, ale narazila jsem na tuto diskusi a musím to napsat.
V Bohunicích v dobrých rukou? To si děláte srandu?

Asi nevíte, že tomuto hruzostrasnemu špitálu se přezdívá továrna na nemoci a na smrt?!

Mě tam v roce 2005 nechali umřít tatínka, u kterého nerozpoznali ani infarkt, a ještě tvrdili, že ho dají na ortopedii, protože má ty bolesti „asi od zad“.
Když jsme si byli pro jeho věci, tak nám úplně otupělý doktor řekl že to „nečekali“.

A před dvěma lety tam zemřel na to samé co píše autorka - ruptura aorty tatínek mé dcery. Bylo mu pouhých 44 let, dcerka měla 7 let. Nechali ho NEKOLIK hodin čekat na CHODBE!! Honili ho z vyšetření na vyšetření, sestry PROSIL aby mu dali aspoň rohlík, že jako diabetik musí jíst!!
Poslední zprávu v životě, co jsem od něj dostala, že byly na EKG nějaké změny, že čeká na výsledky a že má strach. V noci jim tam zkolaboval na chodbě a ráno už jsem se mu nedovolala.

Takze si vaše slavné Bohunice strcte někam a už radši mlčte!
Věřím tomu, že kdyby byl jinde tak dnes mozna moje dcera nemusela být poloviční sirotek.

Jsem šťastná, že aspoň u autorky příběhu to mělo s neuvěřitelným štěstím dobrý konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
17.10.21 13:18
@Fazolka07 píše:
Prosím vás nezlobte se, ale narazila jsem na tuto diskusi a musím to napsat.
V Bohunicích v dobrých rukou? To si děláte srandu?

Asi nevíte, že tomuto hruzostrasnemu špitálu se přezdívá továrna na nemoci a na smrt?!

Mě tam v roce 2005 nechali umřít tatínka, u kterého nerozpoznali ani infarkt, a ještě tvrdili, že ho dají na ortopedii, protože má ty bolesti „asi od zad“.
Když jsme si byli pro jeho věci, tak nám úplně otupělý doktor řekl že to „nečekali“.

A před dvěma lety tam zemřel na to samé co píše autorka - ruptura aorty tatínek mé dcery. Bylo mu pouhých 44 let, dcerka měla 7 let. Nechali ho NEKOLIK hodin čekat na CHODBE!! Honili ho z vyšetření na vyšetření, sestry PROSIL aby mu dali aspoň rohlík, že jako diabetik musí jíst!!
Poslední zprávu v životě, co jsem od něj dostala, že byly na EKG nějaké změny, že čeká na výsledky a že má strach. V noci jim tam zkolaboval na chodbě a ráno už jsem se mu nedovolala.

Takze si vaše slavné Bohunice strcte někam a už radši mlčte!
Věřím tomu, že kdyby byl jinde tak dnes mozna moje dcera nemusela být poloviční sirotek.

Jsem šťastná, že aspoň u autorky příběhu to mělo s neuvěřitelným štěstím dobrý konec.

To je strašný :( :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.10.21 15:59
@Vanda 2 píše:
To je strašný :( :( :,(

Je. A bohužel i kdybychom se soudil, tak si na tech parchantech nevezmete nic.
Dvěma lidem už to život nevrátí a co slyším kolem sebe tak skoro všichni mají s touto nemocnici podobné zkušenosti.

Já se svého času zarekla, že do této nemocnice (pokud se to tak dá nazvat) už nevstoupim a je mi špatně jenom když tu budovu vidím z dálky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
17.10.21 16:27
@Fazolka07 píše:
Dvěma lidem už to život nevrátí a co slyším kolem sebe tak skoro všichni mají s touto nemocnici podobné zkušenosti.Já se svého času zarekla, že do této nemocnice (pokud se to tak dá nazvat) už nevstoupim a je mi špatně jenom když tu budovu vidím z dálky.
To věřím, tohle je hrozná nespravedlnost
@Fazolka07 píše:
Dvěma lidem už to život nevrátí a co slyším kolem sebe tak skoro všichni mají s touto nemocnici podobné zkušenosti.Já se svého času zarekla, že do této nemocnice (pokud se to tak dá nazvat) už nevstoupim a je mi špatně jenom když tu budovu vidím z dálky.

Opravdu smutný. Nedivím se ti, že je ti špatně. Neumím si představit tu bezmoc. Nejhorší na tom všem je, že nebyl nikdo potrestanej :? Chápu, že na to nebyla síla, ale já bych to řešila. Jsem v tomhle tvrdá. Chápu tvůj vztek, tohle člověk nevstřebá nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
18.10.21 17:55

Jak se manželovi daři ted? Dnes jsem si celou diskuzi přečetla jedním dechem. Moc na Vás myslím, a modlím se za Vás. Přeji, aby všechno šlo tou správnou cestou. Přeji hlavne zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
17.11.21 02:45

@jitka 11 pomalinku se zotavuje. Stále je na neschopence. Věříme a doufáme že se vrátí do práce. Děkuji za optání 😊. Snad už bude jen dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí