Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Citronkalekninka píše:
@Hrozina ahoj. Jj jde to dobře. Manžel se hojí hezky. Pomalu ale dobře
.
To jsem moc ráda, držte se.
![]()
Ahoj všem
. Manžel se pomalinku zotavuje. Ještě není úplně srostlá jedna část břicha ale je to sto a jedna
. Díky všem kdo to se mnou prožíval.
@Citronkalekninka krásná zpráva
…ať už je to všechno jen a jen v pořádku…
@Citronkalekninka tak to je krásná zpráva, že jste to všechno ustáli, ono tyhle situace bývají náročné i psychicky,
tak ať už máte stále jen spokojený život bez vážných nemocí ![]()
@Citronkalekninka píše:
Ahoj všem. Manžel se pomalinku zotavuje. Ještě není úplně srostlá jedna část břicha ale je to sto a jedna
. Díky všem kdo to se mnou prožíval.
Jsem ráda
Užívejte si společný život ![]()
@glaubie píše:
Jsouve FNB pracuju, je v dobrých rukou. Drž se..
Prosím vás nezlobte se, ale narazila jsem na tuto diskusi a musím to napsat.
V Bohunicích v dobrých rukou? To si děláte srandu?
Asi nevíte, že tomuto hruzostrasnemu špitálu se přezdívá továrna na nemoci a na smrt?!
Mě tam v roce 2005 nechali umřít tatínka, u kterého nerozpoznali ani infarkt, a ještě tvrdili, že ho dají na ortopedii, protože má ty bolesti „asi od zad“.
Když jsme si byli pro jeho věci, tak nám úplně otupělý doktor řekl že to „nečekali“.
A před dvěma lety tam zemřel na to samé co píše autorka - ruptura aorty tatínek mé dcery. Bylo mu pouhých 44 let, dcerka měla 7 let. Nechali ho NEKOLIK hodin čekat na CHODBE!! Honili ho z vyšetření na vyšetření, sestry PROSIL aby mu dali aspoň rohlík, že jako diabetik musí jíst!!
Poslední zprávu v životě, co jsem od něj dostala, že byly na EKG nějaké změny, že čeká na výsledky a že má strach. V noci jim tam zkolaboval na chodbě a ráno už jsem se mu nedovolala.
Takze si vaše slavné Bohunice strcte někam a už radši mlčte!
Věřím tomu, že kdyby byl jinde tak dnes mozna moje dcera nemusela být poloviční sirotek.
Jsem šťastná, že aspoň u autorky příběhu to mělo s neuvěřitelným štěstím dobrý konec.
@Fazolka07 píše:
Prosím vás nezlobte se, ale narazila jsem na tuto diskusi a musím to napsat.
V Bohunicích v dobrých rukou? To si děláte srandu?Asi nevíte, že tomuto hruzostrasnemu špitálu se přezdívá továrna na nemoci a na smrt?!
Mě tam v roce 2005 nechali umřít tatínka, u kterého nerozpoznali ani infarkt, a ještě tvrdili, že ho dají na ortopedii, protože má ty bolesti „asi od zad“.
Když jsme si byli pro jeho věci, tak nám úplně otupělý doktor řekl že to „nečekali“.A před dvěma lety tam zemřel na to samé co píše autorka - ruptura aorty tatínek mé dcery. Bylo mu pouhých 44 let, dcerka měla 7 let. Nechali ho NEKOLIK hodin čekat na CHODBE!! Honili ho z vyšetření na vyšetření, sestry PROSIL aby mu dali aspoň rohlík, že jako diabetik musí jíst!!
Poslední zprávu v životě, co jsem od něj dostala, že byly na EKG nějaké změny, že čeká na výsledky a že má strach. V noci jim tam zkolaboval na chodbě a ráno už jsem se mu nedovolala.Takze si vaše slavné Bohunice strcte někam a už radši mlčte!
Jsem šťastná, že aspoň u autorky příběhu to mělo s neuvěřitelným štěstím dobrý konec.
Věřím tomu, že kdyby byl jinde tak dnes mozna moje dcera nemusela být poloviční sirotek.
To je strašný
![]()
@Vanda 2 píše:
To je strašný![]()
![]()
Je. A bohužel i kdybychom se soudil, tak si na tech parchantech nevezmete nic.
Dvěma lidem už to život nevrátí a co slyším kolem sebe tak skoro všichni mají s touto nemocnici podobné zkušenosti.
Já se svého času zarekla, že do této nemocnice (pokud se to tak dá nazvat) už nevstoupim a je mi špatně jenom když tu budovu vidím z dálky.
@Fazolka07 píše:To věřím, tohle je hrozná nespravedlnost
Dvěma lidem už to život nevrátí a co slyším kolem sebe tak skoro všichni mají s touto nemocnici podobné zkušenosti.Já se svého času zarekla, že do této nemocnice (pokud se to tak dá nazvat) už nevstoupim a je mi špatně jenom když tu budovu vidím z dálky.
@Fazolka07 píše:
Dvěma lidem už to život nevrátí a co slyším kolem sebe tak skoro všichni mají s touto nemocnici podobné zkušenosti.Já se svého času zarekla, že do této nemocnice (pokud se to tak dá nazvat) už nevstoupim a je mi špatně jenom když tu budovu vidím z dálky.
Opravdu smutný. Nedivím se ti, že je ti špatně. Neumím si představit tu bezmoc. Nejhorší na tom všem je, že nebyl nikdo potrestanej
Chápu, že na to nebyla síla, ale já bych to řešila. Jsem v tomhle tvrdá. Chápu tvůj vztek, tohle člověk nevstřebá nikdy.
Jak se manželovi daři ted? Dnes jsem si celou diskuzi přečetla jedním dechem. Moc na Vás myslím, a modlím se za Vás. Přeji, aby všechno šlo tou správnou cestou. Přeji hlavne zdraví.
@jitka 11 pomalinku se zotavuje. Stále je na neschopence. Věříme a doufáme že se vrátí do práce. Děkuji za optání 😊. Snad už bude jen dobře.