Prasklá břišní aorta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1231
31.1.21 16:10

Ahoj. Dnes mi volal. Břicho už má nějak zaplatovany. Teď se čeká až to přiroste a zahojí se. Pak rekonvalescence. A pak domů. Ccc 3 týdny až měsíc. Podle Paji. Doktoři moc sdílni nejsou. Uz něco i jí. Dnes mel prý plastovou bramborovou kaši. Je prelezenej, bolavej a znudenej. :-) ale zivej. Já už nevolam doktorům. Oni mi nikdy nic nereknou ti chirurgove. Volám si s Pavlem on toho ví víc. Co mu dělají. Takže už asi nebude tolik zpráv. Teď už to bude o trpělivosti a pomalém zlepšování :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
31.1.21 16:12

@Citronkalekninka Tak další super zprávy… :kytka: 3 týdny až měsíc jsou dobré, to uteče..uvidíš…vzpomeň si na začátek…a teď už je skoro doma… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
31.1.21 17:17

@Citronkalekninka si hodná, žes dala info. To jsou moc dobré zprávy, uteče to, ani nebudeš vědět jak. :hug:

• Citovat
  • Upravit
115979
31.1.21 17:54

@Citronkalekninka
Super zprávy, z nejhoršího je venku- :*
co ty? jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
31.1.21 19:15

@aiwwa cítím se líp. :-) je to už veselejší. Ikdyž za ním nemůžu a nevidím ho tak i po hlase po telefonu poznám že je den ode dne lepší. Ještě chvíli vydržíme a bude doma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42423
31.1.21 22:15
@Citronkalekninka píše:
@aiwwa cítím se líp. :-) je to už veselejší. Ikdyž za ním nemůžu a nevidím ho tak i po hlase po telefonu poznám že je den ode dne lepší. Ještě chvíli vydržíme a bude doma :-)
:hug: Uvidíš, že to rychle uteče :hug: Jsem moc ráda, že tvůj muž bude v pořádku :hug: :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
31.1.21 22:47
@Citronkalekninka píše:
@aiwwa cítím se líp. :-) je to už veselejší. Ikdyž za ním nemůžu a nevidím ho tak i po hlase po telefonu poznám že je den ode dne lepší. Ještě chvíli vydržíme a bude doma :-)

Vydrž Prťka, vydrž. ;) Uteče to, za chvilku bude s Váma doma. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
1.2.21 13:18

Tak mi zase volal. Zas mu tam něco prisivali na tom břiše. Prý když to dobře půjde tak do konce února je doma. Byl chudák na měkko. :-( že by mě tam chtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115979
1.2.21 14:50
@Citronkalekninka píše:
Tak mi zase volal. Zas mu tam něco prisivali na tom břiše. Prý když to dobře půjde tak do konce února je doma. Byl chudák na měkko. :-( že by mě tam chtěl.

To už uteče, neboj. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
1.2.21 15:19
@Citronkalekninka píše:
Tak mi zase volal. Zas mu tam něco prisivali na tom břiše. Prý když to dobře půjde tak do konce února je doma. Byl chudák na měkko. :-( že by mě tam chtěl.

Hele, to klidně může být i dřív a i ty návštěvy se můžou uvolnit. Každopádně se zkus zeptat, nejsou všichni lidi z kamene. To víš, jestli už se cítí líp, tak to musí být pro něj dlouhý.

• Citovat
  • Upravit
1231
1.2.21 15:24

@Hanney nejde to. Ptal se. Ale já to chápu. Něco mu tam dotáhnout tak si to do smrti vycitam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
1.2.21 15:30
@Citronkalekninka píše:
@Hanney nejde to. Ptal se. Ale já to chápu. Něco mu tam dotáhnout tak si to do smrti vycitam.

Hm, blbý, tak to bude muset vydržet, ale s vidinou, že bude ok a v podstatě už brzy doma je to určitě lepší.

• Citovat
  • Upravit
115979
1.2.21 15:39
@Citronkalekninka píše:

Právě, u něj by byla komplikace i blbá rýma. :hug: :hug: :hug: Nemůžeš mu tam donést notebook, že by třeba koukal na filmy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
2.2.21 10:37

Tak jsem mluvila s pájou. Byl za ním plastický chirurg a říkal že ta finální plastika ještě nepůjde. Že to pořád ještě trochu hnisa že ještě musí počkat. Ale ze se to hojí pěkně. Že je ta díra menší a menší. Prý mu tam zas dělali nových 5 stehů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30929
2.2.21 10:42

@Citronkalekninka Drzim palce, at jste opravdu koncem unora spolu doma. I kdyz ani pak to asi nebude jednoduche jeste nejakou dobu… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí