Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj. Dnes mi volal. Břicho už má nějak zaplatovany. Teď se čeká až to přiroste a zahojí se. Pak rekonvalescence. A pak domů. Ccc 3 týdny až měsíc. Podle Paji. Doktoři moc sdílni nejsou. Uz něco i jí. Dnes mel prý plastovou bramborovou kaši. Je prelezenej, bolavej a znudenej.
ale zivej. Já už nevolam doktorům. Oni mi nikdy nic nereknou ti chirurgove. Volám si s Pavlem on toho ví víc. Co mu dělají. Takže už asi nebude tolik zpráv. Teď už to bude o trpělivosti a pomalém zlepšování ![]()
@Citronkalekninka Tak další super zprávy…
3 týdny až měsíc jsou dobré, to uteče..uvidíš…vzpomeň si na začátek…a teď už je skoro doma… ![]()
@Citronkalekninka si hodná, žes dala info. To jsou moc dobré zprávy, uteče to, ani nebudeš vědět jak. ![]()
@Citronkalekninka
Super zprávy, z nejhoršího je venku- ![]()
co ty? jak se cítíš?
@aiwwa cítím se líp.
je to už veselejší. Ikdyž za ním nemůžu a nevidím ho tak i po hlase po telefonu poznám že je den ode dne lepší. Ještě chvíli vydržíme a bude doma ![]()
@Citronkalekninka píše:
@aiwwa cítím se líp.je to už veselejší. Ikdyž za ním nemůžu a nevidím ho tak i po hlase po telefonu poznám že je den ode dne lepší. Ještě chvíli vydržíme a bude doma
@Citronkalekninka píše:
@aiwwa cítím se líp.je to už veselejší. Ikdyž za ním nemůžu a nevidím ho tak i po hlase po telefonu poznám že je den ode dne lepší. Ještě chvíli vydržíme a bude doma
Vydrž Prťka, vydrž.
Uteče to, za chvilku bude s Váma doma. ![]()
Tak mi zase volal. Zas mu tam něco prisivali na tom břiše. Prý když to dobře půjde tak do konce února je doma. Byl chudák na měkko.
že by mě tam chtěl.
@Citronkalekninka píše:
Tak mi zase volal. Zas mu tam něco prisivali na tom břiše. Prý když to dobře půjde tak do konce února je doma. Byl chudák na měkko.že by mě tam chtěl.
To už uteče, neboj. ![]()
@Citronkalekninka píše:
Tak mi zase volal. Zas mu tam něco prisivali na tom břiše. Prý když to dobře půjde tak do konce února je doma. Byl chudák na měkko.že by mě tam chtěl.
Hele, to klidně může být i dřív a i ty návštěvy se můžou uvolnit. Každopádně se zkus zeptat, nejsou všichni lidi z kamene. To víš, jestli už se cítí líp, tak to musí být pro něj dlouhý.
@Hanney nejde to. Ptal se. Ale já to chápu. Něco mu tam dotáhnout tak si to do smrti vycitam.
@Citronkalekninka píše:
@Hanney nejde to. Ptal se. Ale já to chápu. Něco mu tam dotáhnout tak si to do smrti vycitam.
Hm, blbý, tak to bude muset vydržet, ale s vidinou, že bude ok a v podstatě už brzy doma je to určitě lepší.
@Citronkalekninka píše:
Právě, u něj by byla komplikace i blbá rýma.
Nemůžeš mu tam donést notebook, že by třeba koukal na filmy?
Tak jsem mluvila s pájou. Byl za ním plastický chirurg a říkal že ta finální plastika ještě nepůjde. Že to pořád ještě trochu hnisa že ještě musí počkat. Ale ze se to hojí pěkně. Že je ta díra menší a menší. Prý mu tam zas dělali nových 5 stehů.
@Citronkalekninka Drzim palce, at jste opravdu koncem unora spolu doma. I kdyz ani pak to asi nebude jednoduche jeste nejakou dobu… ![]()