Prasklá břišní aorta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5154
25.1.21 19:57

@Citronkalekninka ono to tak s největší pravděpodobností dopadne, že definitivní zavření břicha, budou řešit plastici. Ale oni jsou prostě borci, někdy nechápu, jak z kráteru ušijí to, co tam předtím bylo. Jednou jsme měli sebevraha, který si brokovnicí ustřelil obličej. A oni mu jej seštupovali na jedno sezení 8o
Jen to břicho musí být 100%ok stran zánětu. Má tam ještě Vak systém? (houbu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
25.1.21 20:42

@Lajka09 ano má tam ještě houbu. Akorát v miste tě kapsy to hnisa. Tak to čistí a má na to ty ATB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
26.1.21 11:13

Muzu za nim. Pry ale az tak na treti hodinu. A na 5 minut me za nim pusti. Jak to ma kazde oddeleni jinak…mam mu dovézt fotky. Jinak se nehorší. je na tom porad stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
26.1.21 18:30

Taaak byla jsem tam nakonec hodinu. Vypadá dobře. Už jsme hezky pokecali. Zítra jede zase na CT. Kontrolní. Už mu dali mobil a nabíječku. A MP3 přehrávač jsem mu tam mohla nechat. Na pokoji mají televizi. Je tam ještě s jedním panem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
26.1.21 18:35

@Citronkalekninka tak vidíš…další dobré zprávy…to je moc dobře… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115977
26.1.21 18:40
@Citronkalekninka píše:
Taaak byla jsem tam nakonec hodinu. Vypadá dobře. Už jsme hezky pokecali. Zítra jede zase na CT. Kontrolní. Už mu dali mobil a nabíječku. A MP3 přehrávač jsem mu tam mohla nechat. Na pokoji mají televizi. Je tam ještě s jedním panem.

tak to jsou dobré zprávy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42422
26.1.21 19:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
26.1.21 20:06

@Citronkalekninka
Parada! To jsou moc dobre zpravy a mam z vas radost! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
26.1.21 20:18

Trošku mě straší to CT. Co se zase děje. Mluvila jsem jen se zdravotním bratrem. Ale prý se tam doktorům pořád něco nepozdává. Tak zas kontrastní látka ať vidí jestli vsechno teče tam kam má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
26.1.21 20:28

@Citronkalekninka
Je dobre, ze vsechno kontroluji a proveruji. Doufam, ze se zadne obavy nepotvrdi, drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115977
26.1.21 20:54
@Citronkalekninka píše:
Trošku mě straší to CT. Co se zase děje. Mluvila jsem jen se zdravotním bratrem. Ale prý se tam doktorům pořád něco nepozdává. Tak zas kontrastní látka ať vidí jestli vsechno teče tam kam má.

Neboj, raději víckrát zkontrolovat zbytečně než aby se něco zanedbalo. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
26.1.21 20:59

@aiwwa já vím. :-) Je mi jasné že dokud si nebudou na 100% jistí že je tam vše ok tak.ho nezavřou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
26.1.21 21:29
@Citronkalekninka píše:
Taaak byla jsem tam nakonec hodinu. Vypadá dobře. Už jsme hezky pokecali. Zítra jede zase na CT. Kontrolní. Už mu dali mobil a nabíječku. A MP3 přehrávač jsem mu tam mohla nechat. Na pokoji mají televizi. Je tam ještě s jedním panem.

To je fajn, muzete si aspon zavolat. Drzim palce, at je to uz ok, a posune se to dal. Hrozne se to vlece. Musi to byt pro nej dlouhe. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1231
27.1.21 11:23

Tak tam zas na chvili muzu ale je to zakazany. Tak to asi budu muset omezit. Jinak CT dopadlo dobre. Doktorka rikala ze to bude beh na dlouhou trat ale ze je zazrak ze to vubec prezil. Jinak už mu to prý začíná na jedné straně přirůstat. Takže doktor mu prý říkal že se asi bude muset udělat nová jedna stěna žaludku. A možná tam bude mít kílu ale ta by se prý třeba za 2 roky odstranila. No mám z toho hlavu 8o. Oni jsou ti chirurgové na ty informace takoví skoupí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
27.1.21 12:20

@Citronkalekninka navíc, jim to přijde normální, že se břicho blbě hojí, dělají s tím dnes a denně. Otevřené břicho se klidně hojí týdny. Měsíc, dva není nezvyklé. Jasně, že to zní hrozně, ale bohužel je to tak. Co se jeví po třech týdnech, že se bude muset provést (typ plastiky, kyla.. ), za pár týdnů zase může vypadat úplně jinak. Běžné je, že to nepovede zavřít najednou? Jak moc velký má ten open abdomem? 20, 30,50 cm? Asi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí