Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Citronkalekninka píše:
Dnes lepsi nalada. Zrovna sedi a rehabilituje. Sondu si povytahl ale to se pry stava rikal doktor. Je tam jiny nez vcera. Uz ma novou. Stejne mu nabancim.
to je správný přístup, nelitovat zbušit do hranaté kuličky ![]()
Vypada dobre
komunikuje. Ale je bolavej. Prelezenej. dneska pry pul hodiny sedel. Snazi se. ted uz byl unaveny tak uz jedu domu. Dostal uz i trosku vyvaru. Na priste mu mám dovézt vývar já
. Promluvila jsem mu do duše. Slíbil že nebude zlobit
prý mě potřebuje. Tak mu říkám že dyt já jeho taky!
@Citronkalekninka paráda!!!
a že má chuť na jídlo je skvělé!! ![]()
@Citronkalekninka Takže zítra s kastrůlkem. Super zprávy. 🍜 🍀 🍀 👍 👍 ![]()
@Hrozina zítra ne. Zítra bude po operaci. To neruším. On prý pospava říkala sestřička. Tak ať má klid. Až v neděli ![]()
@Citronkalekninka píše:
@Hrozina zítra ne. Zítra bude po operaci. To neruším. On prý pospava říkala sestřička. Tak ať má klid. Až v neděli
To jsem zapomněla. Tak v neděli. Domácí jídlo mu udělá dobře. ![]()
Stav o moc lepsi bohuzel neni. Porad to hnisa. Je tam docela bezna bakterie takze nasadili dvojkombinaci antibiotik. A doufaji ze to bude lepsi. Zavrit to slo zase jen o kousicek. Stravu ma nitrozilni protoze to strevo jeste poradne nefunguje. Jinak spolupracuje je sikovnej. Potrebuji zavrit to bricho. To je nekonečný. Úplně mě to depta. S takovou to budou zavírat 2 měsíce. ![]()
@Citronkalekninka píše:
Stav o moc lepsi bohuzel neni. Porad to hnisa. Je tam docela bezna bakterie takze nasadili dvojkombinaci antibiotik. A doufaji ze to bude lepsi. Zavrit to slo zase jen o kousicek. Stravu ma nitrozilni protoze to strevo jeste poradne nefunguje. Jinak spolupracuje je sikovnej. Potrebuji zavrit to bricho. To je nekonečný. Úplně mě to depta. S takovou to budou zavírat 2 měsíce.
Ono chvilku trvá, než ATB pořádně zaberou. Neboj, určitě se to brzo obrátí na dobrou cestu. ![]()
Budou cekat nez zaberou atb nebo to budou postupne zavirat? Zitra za nim pujdes? Posilam silu na dalku, musi to byt hrozne narocny.
To date! Vydrz! Jsi uzasna a on to urcite vi a zabojuje. Mluvili jste s doktory o te krizove intervenci nebo obecne o te psychice?
@suvik já netuším. Teď taky nečekali. Odstranili hnis a zase kousek zavřeli. Zítra tam jedu tak uvidím co řekne doktor.
@Citronkalekninka zase kousek zavřeli…to je zase o kousek lepší…neboj nic, bude to mít konec…je to určitě na dobré cestě…hlavní je, že přežil a teď se to pomaličku lepší… ![]()
Pojedu za nim. Pan doktor rikal ze je v trochu lepsim stavu. Polivku mam dovezt ze ji popiji.