Prasklá břišní aorta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27679
22.1.21 11:23
@Citronkalekninka píše:
Dnes lepsi nalada. Zrovna sedi a rehabilituje. Sondu si povytahl ale to se pry stava rikal doktor. Je tam jiny nez vcera. Uz ma novou. Stejne mu nabancim.

to je správný přístup, nelitovat zbušit do hranaté kuličky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
22.1.21 16:38

Vypada dobre :-) komunikuje. Ale je bolavej. Prelezenej. dneska pry pul hodiny sedel. Snazi se. ted uz byl unaveny tak uz jedu domu. Dostal uz i trosku vyvaru. Na priste mu mám dovézt vývar já :-). Promluvila jsem mu do duše. Slíbil že nebude zlobit :-) prý mě potřebuje. Tak mu říkám že dyt já jeho taky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
22.1.21 17:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
22.1.21 17:17

@Citronkalekninka paráda!!! :srdce: :srdce: :hug: :hug: a že má chuť na jídlo je skvělé!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
22.1.21 17:30

@Citronkalekninka Takže zítra s kastrůlkem. Super zprávy. 🍜 🍀 🍀 👍 👍 :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
22.1.21 18:08

@Hrozina zítra ne. Zítra bude po operaci. To neruším. On prý pospava říkala sestřička. Tak ať má klid. Až v neděli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
22.1.21 18:19
@Citronkalekninka píše:
@Hrozina zítra ne. Zítra bude po operaci. To neruším. On prý pospava říkala sestřička. Tak ať má klid. Až v neděli :-)

To jsem zapomněla. Tak v neděli. Domácí jídlo mu udělá dobře. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
23.1.21 12:45

Stav o moc lepsi bohuzel neni. Porad to hnisa. Je tam docela bezna bakterie takze nasadili dvojkombinaci antibiotik. A doufaji ze to bude lepsi. Zavrit to slo zase jen o kousicek. Stravu ma nitrozilni protoze to strevo jeste poradne nefunguje. Jinak spolupracuje je sikovnej. Potrebuji zavrit to bricho. To je nekonečný. Úplně mě to depta. S takovou to budou zavírat 2 měsíce. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
23.1.21 13:18
@Citronkalekninka píše:
Stav o moc lepsi bohuzel neni. Porad to hnisa. Je tam docela bezna bakterie takze nasadili dvojkombinaci antibiotik. A doufaji ze to bude lepsi. Zavrit to slo zase jen o kousicek. Stravu ma nitrozilni protoze to strevo jeste poradne nefunguje. Jinak spolupracuje je sikovnej. Potrebuji zavrit to bricho. To je nekonečný. Úplně mě to depta. S takovou to budou zavírat 2 měsíce. :,(

Ono chvilku trvá, než ATB pořádně zaberou. Neboj, určitě se to brzo obrátí na dobrou cestu. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
23.1.21 13:31

Nemá to konec. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
23.1.21 14:06

Budou cekat nez zaberou atb nebo to budou postupne zavirat? Zitra za nim pujdes? Posilam silu na dalku, musi to byt hrozne narocny. :hug: To date! Vydrz! Jsi uzasna a on to urcite vi a zabojuje. Mluvili jste s doktory o te krizove intervenci nebo obecne o te psychice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
23.1.21 14:37

@suvik já netuším. Teď taky nečekali. Odstranili hnis a zase kousek zavřeli. Zítra tam jedu tak uvidím co řekne doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
23.1.21 15:03

@Citronkalekninka zase kousek zavřeli…to je zase o kousek lepší…neboj nic, bude to mít konec…je to určitě na dobré cestě…hlavní je, že přežil a teď se to pomaličku lepší… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42472
23.1.21 20:20

@Citronkalekninka :hug: :hug: :hug: Pořád na vás myslim :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
24.1.21 11:10

Pojedu za nim. Pan doktor rikal ze je v trochu lepsim stavu. Polivku mam dovezt ze ji popiji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí