Prasklá břišní aorta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13010
15.1.21 19:35
@Citronkalekninka píše:
@Lajka09 děkuju :hug:. Já jsem vděčná za to že žije. Věděla jsem že to nebude jednoduché. :-). Chápu čím prošel a prochází a že to teď není úplně on. Já to zvládnu. Včera byl miláček a to mě nabíjí a pomáhá.

ach jo, hrozná zkušenost

držím palce a věřím že to bude dobré, z nejhoršího již jste, podle všeho, fakt venku

může to bohužel bejt i tím skákáním na břicho, někdy se to stane i po autonehodě…náraz břichem o volant…a to silné zvracení to mohlo dorazit…skákat na břicho opravdu ne, nikdy a za žádných okolností…

ufffff

půjde to, postupně se zotaví, je ještě mladý, dá se dokupy

budte obezřetná, velmi, abyste mu nedotahla žádný infekt, nedejbože pak koronáka, byla bych ještě velmi velmi opatrná

:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1290
15.1.21 19:49

@Citronkalekninka prosim te, nic si z jeho odpovedi nedelej a vubec si je neber k srdci. Lidi na ARU toho namluvi, je to vlivem sedace, leku a hlavne take prostredim - uprimne, ja byt pacient na ARU, tak mi z toho celyho po par dnech taky slusne prepne, neda se tam spat, je tam furt svetlo, pipani, houkani, kouknes vedle sebe a vsude hadicky, pristroje… ver mi, ze reakce tveho muze jsou ok, ono nas (a i rodinu) casto lidi posilaji velice vulgarne vsude mozne. A nemohou za to, neuvedomuji si to a nikdo si to proste nevsima. Muj deda kdyz lezel na ARK tak byl strasne agresivni a vsem jen nadaval. Pritom uprimne deda byl uplne jiny clovek. A navic tam omilal furt jmeno nejake zenske (ne babiccino) a taky si pak nic z toho nepamatoval a pry takovou zenskou ani nezna :mrgreen: tak jsme si z neho pak delali srandu, ze urcite ted jen zatlouka :D fakt si to prosim neber :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
15.1.21 19:52

@Borrealis já vím. Já se děsně bojím. Nejradši bych zatla zuby a nejezdila. Ale sestřička říkala že on to potřebuje vidět někoho známého. Že to musí být pro něj hrozné a že mu to pomáhá. Takže se to ve mě bije. Ale strach mám děsnej. Děcka ve školce…můžou dotáhnout cokoli. Však se furt pozoruji a měřím si teplotu. Ten kovid nám byl čert dluznej do toho všeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
15.1.21 19:57

Jo v nemocnici je občas i kapačkama „vypláchnou“ tak, že mají málo nějakých látek v krvi. Maminka taky mluvila z cesty a byla agresivní. Tvrdili mi, že se zbláznila. Než po pár dnech doktora napadlo vzít krev a zkontrolovat to cosi. Pak jí to doplnili a ona byla najednou úplně normální. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
15.1.21 20:04

@Okta Ježíš to je taky hrozný. Ještě že to toho doktora napadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
16.1.21 11:16

Stav stejný jak včera bez výrazných změn. Včera ho ještě odpoledne posazovali nohama dolů z postele. Dnes tam pojedu. Nez mi ho přeloží na JIP a budu mít smolika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
16.1.21 14:20

@Citronkalekninka
Skvely, tleskam pokrokum! :potlesk: :srdce: S tim mluvenim z cesty a naladama…dej mu cas.Musi to byt pro nej hrozny napor.
A na JIP za nim nebudes moct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
16.1.21 14:46
@Niky2 píše:
@Citronkalekninka
Skvely, tleskam pokrokum! :potlesk: :srdce: S tim mluvenim z cesty a naladama…dej mu cas.Musi to byt pro nej hrozny napor.
A na JIP za nim nebudes moct?

To jsme taky zvědavá, ale tipuju, že ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
16.1.21 17:15

On na mě reaguje čím dál míň. Nejlíp na tom byl ten první den. A to byl čerstvě probuzenej. a teď už jen kouka. Neusmeje se. Nestiskne mi ruku. Místo abych se radovala ze zlepšení tak jsem smutnější :-( snad se to zlepší. Snad to bude zas ten muj úžasnej a hodnej Pája. Stav je pořád lepší a lepší říkala sestřička. Akorát byl hodně unavený tak neřekl ani slovo. Vždycky na chvíli otevřel oči koukl na mě a zase usnul. Tak jsem ho jen hodinku držela za ruku. to mi stačí :-). Na JIP myslím že mě nepustí jsou kvůli kovidu zakázané návštěvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
16.1.21 17:24

Kousni se, vydrž a čekej. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
16.1.21 17:29

@Citronkalekninka no jo, musíš být trpělivá, bude to trvat, teď se raduj z toho, že přežil a že se zlepšuje, to je teď hlavní a je to úžasné! Potřebuje se vzpamatovat po všech stránkách, Uteče to a brzy bude zase dobře a všechno bude jako dřív! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27666
16.1.21 19:00
@Citronkalekninka píše:
On na mě reaguje čím dál míň. Nejlíp na tom byl ten první den. A to byl čerstvě probuzenej. a teď už jen kouka. Neusmeje se. Nestiskne mi ruku. Místo abych se radovala ze zlepšení tak jsem smutnější :-( snad se to zlepší. Snad to bude zas ten muj úžasnej a hodnej Pája. Stav je pořád lepší a lepší říkala sestřička. Akorát byl hodně unavený tak neřekl ani slovo. Vždycky na chvíli otevřel oči koukl na mě a zase usnul. Tak jsem ho jen hodinku držela za ruku. to mi stačí :-). Na JIP myslím že mě nepustí jsou kvůli kovidu zakázané návštěvy.

ono je to unavující, na jip ani aro si neodpočineš navíc musí mít bolesti a srach takže hlavně že se lepší podle lékařů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
16.1.21 19:30

Já vím holky. Já se asi rozmrsala tím prvním dnem. Omlouvám se. Nechci být fňukna. Musím zatnout zuby a být silná. Z nejhoršího je venku a já jsem nesmírně vděčná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
16.1.21 19:35

@Citronkalekninka Clovek si oddechne, ze to nejhorsi ja za nim, ale spousta neprijemneho ho naopak jeste ceka, co :hug: :hug: :hug:. Klidne si nekde v koute zanadavej. Ale asi si nikdo neumi predstavit, jake to je, ze se probudi kdesi a nevi, co se delo v poslednich dnech. Podstatne ted je, ze se lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
16.1.21 19:40

@Citronkalekninka vůbec se neomlouvej, ty rozhodně nemáš zač, já ti rozumím, ty jsi prostě v euforii z toho, že to tak dopadlo a že se ti probral a chceš se radovat s manželem, prožila sis teď moc smutných dní, ale jsi neskutečně silná a manžel ti to jednou všechno vynahradí, až to bude celé za vámi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí