Prasklá břišní aorta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6879
13.1.21 22:52

@Citronkalekninka sleduju diskusi od zacatku a docitam vzdy se zatajenym dechem, skvele zpravy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
13.1.21 23:02

@Citronkalekninka

Moc, moc, moc dobré zprávy!!!
Nádhera!!!
Mám z toho radost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42433
14.1.21 00:02

@Citronkalekninka
:hug: :hug: :hug: Jsem šťastná za tebe, za děti a za muže :hug: Tvůj příběh bude mít happy end, víš proč? Protože musí :srdce:
Drž se a odpočívej, budeš potřebovat sílu :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
14.1.21 00:55

Ahoj, dnes jsem si přečetla tvoje dlouhé trápení. Přeji Ti mnoho sil a tatínkovi držíme palce, aby se uzdravil. Vypadá to velice dobře, je to velký bojovník. Ještě jednou, celá rodina Vám držíme palce, mnoho sil a zdraví. Myslíme na Vás :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
14.1.21 03:59
@Citronkalekninka píše:
Aby jste věděly komu jste to drželi pěsti :-).
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80049
14.1.21 07:43

Jsem šťastná s tebou. Moc. Držte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
14.1.21 08:30

Hlavně ať to dobře dopadne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30929
14.1.21 09:43

@Citronkalekninka :hug:, ctu od zacatku, chlap je sympatak, jsem opravdu rada, ze to vypada nadejneji. To date :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
14.1.21 10:11

To je skvele a mam radost s vami! :srdce: Uf, tohle byla jedna z nejemotivnejsich diskuzi, co jsem tu cetla. Verim, ze ted uz vas cekaji jen same dobre zpravy a chlap se ti vrati v poradku domu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
14.1.21 10:41
@Citronkalekninka píše:
Aby jste věděly komu jste to drželi pěsti :-).

Máš sympatického muže, pozdravuj ho :) a ať se dobře hojí :srdce:

• Citovat
  • Upravit
5956
14.1.21 10:55

Držím palce. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1494
14.1.21 11:23

@Citronkalekninka čtu vše až teď…' :srdce: :srdce: :srdce: ZAZRAKY se opravdu dějí :srdce: :srdce: :srdce: -a nejen o Vánocích!!!
Moc vám to přeji a raduji se s vámi :hug:
Zase bude dobře a budete šťastná rodina :srdce: :srdce: :srdce:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
14.1.21 11:41

Sleduji tuto diskuzi od počátku, zaujal mě už hned její název. Sama totiž pracuji na Orim, jen jiné nemocnice. Je úžasné, že se manžel zakladatelky takto lepší, přeji mu, ať ho štěstí a láska provází :srdce:
Ale co zde také musím vypíchnout je, jak jste holky skvělé. Opět se můžu přesvědčit, že to dobré v nás neumřelo. Poslední týdny je svět kolem mě plný negativní energie, zlosti, pochyb a zpochybňování. Přesto všechno zde ukazujete, že lidé s dobrým :srdce: stále existují a není jich málo.
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
14.1.21 12:06
@Lajka09 píše:
Sleduji tuto diskuzi od počátku, zaujal mě už hned její název. Sama totiž pracuji na Orim, jen jiné nemocnice. Je úžasné, že se manžel zakladatelky takto lepší, přeji mu, ať ho štěstí a láska provází :srdce:
Ale co zde také musím vypíchnout je, jak jste holky skvělé. Opět se můžu přesvědčit, že to dobré v nás neumřelo. Poslední týdny je svět kolem mě plný negativní energie, zlosti, pochyb a zpochybňování. Přesto všechno zde ukazujete, že lidé s dobrým :srdce: stále existují a není jich málo.
Děkuji.

To je pravda. Moc jste mi tu všechny pomohly. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
14.1.21 12:08

@Citronkalekninka Mám obrovskou radost, že se vše v dobré obrátilo, a přeju, ať už je to dál jen lepší a lepší :hug: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí