Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Citronkalekninka sleduju diskusi od zacatku a docitam vzdy se zatajenym dechem, skvele zpravy ![]()
@Citronkalekninka
Jsem šťastná za tebe, za děti a za muže
Tvůj příběh bude mít happy end, víš proč? Protože musí ![]()
Drž se a odpočívej, budeš potřebovat sílu
![]()
Ahoj, dnes jsem si přečetla tvoje dlouhé trápení. Přeji Ti mnoho sil a tatínkovi držíme palce, aby se uzdravil. Vypadá to velice dobře, je to velký bojovník. Ještě jednou, celá rodina Vám držíme palce, mnoho sil a zdraví. Myslíme na Vás ![]()
@Citronkalekninka píše:
Aby jste věděly komu jste to drželi pěsti.
@Citronkalekninka
, ctu od zacatku, chlap je sympatak, jsem opravdu rada, ze to vypada nadejneji. To date
.
To je skvele a mam radost s vami!
Uf, tohle byla jedna z nejemotivnejsich diskuzi, co jsem tu cetla. Verim, ze ted uz vas cekaji jen same dobre zpravy a chlap se ti vrati v poradku domu ![]()
@Citronkalekninka píše:
Aby jste věděly komu jste to drželi pěsti.
Máš sympatického muže, pozdravuj ho
a ať se dobře hojí ![]()
@Citronkalekninka čtu vše až teď…'
ZAZRAKY se opravdu dějí
-a nejen o Vánocích!!!
Moc vám to přeji a raduji se s vámi ![]()
Zase bude dobře a budete šťastná rodina
!!!
Sleduji tuto diskuzi od počátku, zaujal mě už hned její název. Sama totiž pracuji na Orim, jen jiné nemocnice. Je úžasné, že se manžel zakladatelky takto lepší, přeji mu, ať ho štěstí a láska provází ![]()
Ale co zde také musím vypíchnout je, jak jste holky skvělé. Opět se můžu přesvědčit, že to dobré v nás neumřelo. Poslední týdny je svět kolem mě plný negativní energie, zlosti, pochyb a zpochybňování. Přesto všechno zde ukazujete, že lidé s dobrým
stále existují a není jich málo.
Děkuji.
@Lajka09 píše:
Sleduji tuto diskuzi od počátku, zaujal mě už hned její název. Sama totiž pracuji na Orim, jen jiné nemocnice. Je úžasné, že se manžel zakladatelky takto lepší, přeji mu, ať ho štěstí a láska provází
Ale co zde také musím vypíchnout je, jak jste holky skvělé. Opět se můžu přesvědčit, že to dobré v nás neumřelo. Poslední týdny je svět kolem mě plný negativní energie, zlosti, pochyb a zpochybňování. Přesto všechno zde ukazujete, že lidé s dobrýmstále existují a není jich málo.
Děkuji.
To je pravda. Moc jste mi tu všechny pomohly. Děkuji
@Citronkalekninka Mám obrovskou radost, že se vše v dobré obrátilo, a přeju, ať už je to dál jen lepší a lepší
![]()