Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Citronkalekninka píše:
Stav je nemenny. Urcite se nehorsi.je stabilni. Brnknu zase zitra dopo v 11. Holky moje…snad to bude dobré.
to víš, že bude ![]()
@Citronkalekninka je tak dál✊ ✊!!
Dobré zprávy🍀, snad se ti bude dnes klidněji spát. Myslím na vás i nadále
!!
Dneska to na mě zase dolehlo…od rána mě bolí žaludek. Nefunguju. Brečím. Je mi strašně smutno.
Musi to byt hrozny napor na psychiku.Ale ver, ze uz se to pomalu blizi k lepsimu! Nekrvaci, to je dulezite! Co lekari, nemas nejakou dalsi zpravu, jak to vidi? Drz se! ![]()
@Citronkalekninka to už bude dobrý, to je jen stres jak se ti ulevilo, nemůžeš někomu dát děti a vyspat se a odpočinout?
@Citronkalekninka píše:
Dneska to na mě zase dolehlo…od rána mě bolí žaludek. Nefunguju. Brečím. Je mi strašně smutno.
Vždyť jsi strašně statečná. Prožíváš hrozný stres. Ulev si, ať se můžeš zase vzchopit ![]()
@Citronkalekninka a nechceš si nechat předepsat lexaurin nebo něco podobného na nervy? mě vždycky hodně pomohl a byla jsem při něm schopná i normálně fungovat, a to i v práci, a když jsem naznala, že už ho nepotřebuju, tak jsem ho i bez problémů vysadila, je to šílený stres a nápor na psychiku to, co prožíváš, není se čemu divit…
Stale se ceka aby ho mohli zasit. Jestli to bude zitra nebo pozitri to mi nedokaze rict. Musi se odvodnit. Rikal ze v soucasne dobe je tak stabilizovany jak ho jeste nevideli. Ze na jednoho cloveka toho bylo hodne. Ze to je bojovnik. Tak me samozrejme rozbulel. Rikal ze to zvladne. Pukne mi hercna.
Na tyhle pocity mas vic nez pravo
Dej pruchod emocim, bude zase dobre ![]()
Určitě to zvládne
když už to říká i doktor, já myslím, že doktor by jen tak nevypouštěl taková slova, kdyby si to opravdu nemyslel ![]()
@Citronkalekninka píše:
Děkuji vám všem za slova útěchy. Moc mi tu pomahate.
Skvělè je, že se nehorší. Určitě už bude jen dobře. Moc na vás myslím ![]()
Tak jsem zase volala. Vsechno je stejne. Stav se nehorsi. Porad ho drzi v utlumu. Vypada to ze zitra by mohl na sal. Neni to na 100% ale mozna ano. Kouknou na nej a kdyztak uz i zasiji kdyz by to slo. Volat budu zase v 11.