Prasklá břišní aorta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
758
8.1.21 21:43
@Citronkalekninka píše:
Stav je nemenny. Urcite se nehorsi.je stabilni. Brnknu zase zitra dopo v 11. Holky moje…snad to bude dobré.

to víš, že bude :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1494
8.1.21 22:36

@Citronkalekninka je tak dál✊ ✊!!
Dobré zprávy🍀, snad se ti bude dnes klidněji spát. Myslím na vás i nadále :hug:!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
9.1.21 10:11

Dneska to na mě zase dolehlo…od rána mě bolí žaludek. Nefunguju. Brečím. Je mi strašně smutno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
9.1.21 10:48

:hug: Musi to byt hrozny napor na psychiku.Ale ver, ze uz se to pomalu blizi k lepsimu! Nekrvaci, to je dulezite! Co lekari, nemas nejakou dalsi zpravu, jak to vidi? Drz se! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27661
9.1.21 11:07

@Citronkalekninka to už bude dobrý, to je jen stres jak se ti ulevilo, nemůžeš někomu dát děti a vyspat se a odpočinout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
9.1.21 11:19
@Citronkalekninka píše:
Dneska to na mě zase dolehlo…od rána mě bolí žaludek. Nefunguju. Brečím. Je mi strašně smutno.

Vždyť jsi strašně statečná. Prožíváš hrozný stres. Ulev si, ať se můžeš zase vzchopit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
9.1.21 12:07

@Citronkalekninka a nechceš si nechat předepsat lexaurin nebo něco podobného na nervy? mě vždycky hodně pomohl a byla jsem při něm schopná i normálně fungovat, a to i v práci, a když jsem naznala, že už ho nepotřebuju, tak jsem ho i bez problémů vysadila, je to šílený stres a nápor na psychiku to, co prožíváš, není se čemu divit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
9.1.21 12:25

Stale se ceka aby ho mohli zasit. Jestli to bude zitra nebo pozitri to mi nedokaze rict. Musi se odvodnit. Rikal ze v soucasne dobe je tak stabilizovany jak ho jeste nevideli. Ze na jednoho cloveka toho bylo hodne. Ze to je bojovnik. Tak me samozrejme rozbulel. Rikal ze to zvladne. Pukne mi hercna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
9.1.21 12:26

Děkuji vám všem za slova útěchy. Moc mi tu pomahate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
9.1.21 12:29

Na tyhle pocity mas vic nez pravo :hug: Dej pruchod emocim, bude zase dobre :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
9.1.21 12:31

Určitě to zvládne :srdce: když už to říká i doktor, já myslím, že doktor by jen tak nevypouštěl taková slova, kdyby si to opravdu nemyslel :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
9.1.21 19:44
@Citronkalekninka píše:
Děkuji vám všem za slova útěchy. Moc mi tu pomahate.

Skvělè je, že se nehorší. Určitě už bude jen dobře. Moc na vás myslím :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
9.1.21 20:06

Tak jsem zase volala. Vsechno je stejne. Stav se nehorsi. Porad ho drzi v utlumu. Vypada to ze zitra by mohl na sal. Neni to na 100% ale mozna ano. Kouknou na nej a kdyztak uz i zasiji kdyz by to slo. Volat budu zase v 11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
9.1.21 20:28

@Citronkalekninka Budeme zase držet pěsti ze všech sil! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1494
9.1.21 21:58

@Citronkalekninka tak ať to zítra vše vyjde :palec: :hug:!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí